hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Peep tips: Review Pom vibrator

Het lastige aan het kopen van een vibrator is dat je het vaak moet baseren op reviews van 1 á 2 regels. Dit terwijl genot iets heel persoonlijks is. Daarom hebben we vandaag een uitgebreide, persoonlijke review van de Pom vibrator voor jullie.

Peep tips: Review Pom vibrator
Photo courtesy of Dame Products

Het lastige aan het kopen van een vibrator is dat je het vaak moet baseren op reviews van 1 á 2 regels. Terwijl genot iets heel persoonlijks is. Daarom hebben we vandaag een uitgebreide, persoonlijke review van de Pom vibrator voor jullie.

Ik moet beginnen met zeggen dat ik hou van kleine, sterke vibrators. Dus ik was benieuwd naar de Pom vibrator omdat deze bekend staat om zijn flexibiliteit. Ten eerste is de verpakking discreet, wat ik persoonlijk kan waarderen. De postbode hoeft niet te weten wat ik allemaal laat bezorgen hier.

Toen ik de toy verder ging ontdekken, werd ik al snel enthousiast. Het silicone materiaal voelt zijdezacht aan. Ik heb verschillende vibrators, maar deze springt er tussenuit. Ik weet niet wat er precies anders is, maar ik hou ervan! De Pom vibrator is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand, hij belooft de vulva volledig de bedekken en beweegt mee voor een bredere stimulatie. Oké, het is dus een kleine toy, die in de palm van je hand past en hij is ook nog eens flexibel. Dat wordt wel over meer vibrators gezegd. Maar, toen ik eens goed aan het speeltje voelde merkte ik al snel hoe flexibel hij echt is. Er zitten knoppen om het speeltje aan/uit te zetten en om de snelheid en patronen te veranderen. Deze knoppen zijn makkelijk (en intuïtief) te bedienen.

Toen ik eenmaal aan het masturberen ging, was ik even teleurgesteld. Ik lag op mijn rug, met de vibrator in mijn hand tegen mijn vulva/clitoris gedrukt. Hij bleek niet zo sterk als sommige andere speeltjes van dezelfde grootte. De vibraties waren ook iets meer zoemend dan normaal. Het blijft een klein speeltje, dus misschien moest ik mijn verwachtingen iets bijstellen. Dat gezegd hebbende, zette ik – zoals het hoort – door. Toen ik eenmaal op mijn buik rolde, ontstond er ineens een hele andere situatie. Doordat er meer druk op het speeltje en dus op mijn vulva en clitoris kwam te staan, voelde de vibraties ineens minder zoemend en veel dieper. De flexibiliteit van de Pom vibrator zorgt ervoor dat je er letterlijk in kan leunen, wat voor geweldige gevoelens zorgde. Door mijn hand rondom het speeltje te leggen en er lichtjes in te knijpen, vouwde hij zich als het ware rond mijn hele vulva. Dit zorgde voor een veel sensationeler en dieper gevoel dan bij een clitoraal orgasme.

Dus, ondanks mijn twijfels in het begin, ben ik ook fan. Ik denk ook zeker dat dit speeltje geweldig is om te gebruiken met een partner. Ik zou de Pom vibrator niet op #1 zetten, simpelweg omdat ik sterke en diepe vibraties belangrijker vind dan flexibiliteit. Maar ik kan me zeker voorstellen dat wanneer je van lichtere, zoemende vibraties houdt of je graag op je buik masturbeert je helemaal fan gaat zijn van deze vibrator. Ik raad hem zeker aan en ik kijk ernaar uit om hem binnenkort met mijn partner uit te proberen! 

We love Pom

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.