hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Veelgestelde vragen

Betalingen

Als het product niet op voorraad is, wordt dit op de website vermeld. Anders ontvang je een e-mail nadat je een aankoop hebt gedaan.

We streven ernaar om het betalen van uw factuur zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom biedt Let’s Peep je verschillende betaalmethoden aan. We accepteren Visa, MasterCard, iDeal en PayPal.

Binnen de Europese Unie is 21% BTW verplicht, deze is bij de prijs inbegrepen. Aangepast beleid verschilt sterk van land tot land. Neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie. Om een ​​snelle levering aan u te garanderen, worden alle douanerechten en belastingen door uw overheid opgelegd door u betaald.

Er zijn veel redenen waarom betalingsfouten kunnen optreden en een aantal stappen die u kunt nemen om mogelijke problemen op te lossen. Controleer uw persoonlijke en creditcardgegevens om te controleren of alles correct is ingevoerd. U kunt ook een andere creditcard of betaalmethode proberen, zoals PayPal. Als de problemen aanhouden, neem dan contact op met uw bank, aangezien het mogelijk is dat uw rekening onvoldoende saldo heeft of om veiligheidsredenen is gemarkeerd. Voor andere problemen of vragen kunt u contact opnemen met Let’s Peep.

Uw persoonlijke gegevens worden privé en vertrouwelijk behandeld en we zullen deze nooit aan derden verhuren of verkopen. Om te registreren bij Let’s Peep hebben we je naam, e-mailadres, geslacht en telefoonnummer nodig. Bij het kopen van een bestelling zijn online factuuradres, verzendadres en betalingsinformatie vereist. Indien nodig kunnen deze gegevens worden gedeeld met een kredietinformatiebureau om uw bestelling te verifiëren. Lees ons privacybeleid als u meer informatie wilt.

Leveringen

Let’s Peep verzendt momenteel alleen naar Nederland en België.  Wanneer je vragen hebt over verzending buiten de EU, neem dan contact op met hello@letspeep.nl

De levertijd en verzendkosten verschillen per land. Nadat uw bestelling is verzonden, duurt het meestal twee tot zeven werkdagen voordat bestellingen binnen Europa worden afgeleverd. De leverdata voor internationale bestellingen kunnen per land verschillen, afhankelijk van de douaneprocedures. U ontvangt daarom van ons updates over uw bestelling.

Absoluut. Het verzendmateriaal dat wij gebruiken is helemaal discreet – jouw pakketje komt aan je deur in een gewoon bruin doosje. Het retouradres zal worden weergegeven als “THIC BV.” Zo blijft het ons geheimpje 😉

Let op: Internationale verzendingen kunnen in aanraking komen met een douaneaangifte 

Als je een verkeerd product hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar hello@letspeep.nl, vul het retourformulier in en volg de stappen die je vindt in bezorgen en retourneren.

Als je je bestelling naar een ander adres wilt laten sturen omdat je niet thuis bent of omdat je bestelling een cadeau is, vul dan dit adres in tijdens de betaling. De factuur ontvang je via het opgegeven e-mailadres, terwijl het pakket naar het gekozen afleveradres wordt gestuurd. 

Als je je bestelling naar een ander adres wil verzenden nádat je bestelling is gemaakt, stuur ons een e-mail naar hello@letspeep.nl en we zullen zien wat we voor je kunnen doen.

Ja, nadat je een bestelling hebt gemaakt, doen we je pakketje op de post en versturen we een e-mail met daarin de DHL track & trace code.

Retouren

Let’s Peep garandeert onvoorwaardelijk dat alle producten die wij produceren  vrij moeten zijn van fabricagefouten. Mocht een product niet vrij zijn van fabricagefouten, dan vergoeden wij graag het product. Ben je niet tevreden over een product, dan kun je deze binnen de retourtermijn van 60 dagen retourneren. Voor al je vragen over je leveringen & retouren, zie dan bezorgen en retouren op onze website.

Nadat wij je retourzending hebben geregistreerd, storten we het totale aankoopbedrag van de producten binnen 30 dagen terug op de betaalmethode die is gebruikt om je oorspronkelijke bestelling te plaatsen. Houd er rekening mee dat we alleen terugbetalen als we uw bestelling in goede staat hebben ontvangen en binnen 60 dagen. Ook worden de verzendkosten niet terugbetaald en dat internationale douanerechten en omzetbelastingen niet worden terugbetaald voor zendingen buiten de Europese Unie.

Ons klantenservice team staat van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar! Neem gerust contact met ons op via hello@letspeep.nl

Overige vragen

Ons klantenservice team staat van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar! Neem gerust contact met ons op via hello@letspeep.nl

Let's peep

Timorplein 44
1094 CC Amsterdam


The Netherlands

Wholesale

Wil je een Wholesale partner worden? Je kunt contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.