hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw
Photo courtesy of @ashleygraham

Volgens Tantra (een ritueel gericht op geestelijke verruiming) is de belichaamde kracht van een vrouw haar Shakti (levenskracht) die zich in haar baarmoeder en yoni (vagina) bevindt, niet haar hersenen of intellect. Shakti is de natuurlijke aanwezigheid en organische beweging van levensenergie door het lichaam van een vrouw. Net zoals de natuur zich op oneindig veel manieren uitdrukt – van bliksemflitsen tot een boom die zachtjes met zijn takken waait bij een zwoel briesje – zijn de seksuele uitingen van een vrouw ook vrij, levendig en speels.

Elk oordeel of taboe over seksualiteit is een constructie van onze geest, religie en de maatschappij. Een seksueel krachtige vrouw is een met haar seksuele energie, wordt niet beperkt door oordelen en taboes en voelt zich veilig en vrij om zich over te geven aan haar verlangens. Vrouwen kunnen in hun ware kracht komen wanneer zij hun seksualiteit helen, opeisen en ervan genieten. Bovendien zijn er aanzienlijke gezondheidsvoordelen wanneer je seksueel krachtiger bent: je ziet er jonger en stralender uit, voelt je minder gestrest, en verbetert zelfs je immuunsysteem en hersenkracht! We zetten de 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw voor jullie op een rijtje:

Ze is eigenaar van haar seksualiteit

Ze viert en geniet van haar seksualiteit, of ze nu in een romantische relatie is of niet. Het is te zien aan haar manier van lopen, de zwaai van haar heupen, en de twinkeling in haar ogen. Het omarmen van je seksualiteit is een van de meest bevredigende, krachtige en leuke dingen om te doen. Je seksualiteit is van jou, niet van je familie, man of partner.

Ze bevredigt zichzelf seksueel

Veel vrouwen denken dat seksualiteit alleen met een partner beleefd kan worden, maar zelfbevrediging is een mooie oefening van zelfzorg en zelfontdekking. Ook als je een verleden van trauma hebt, is zelfbevrediging een veilige manier om je open te stellen voor genot en sensatie. Neem hierbij de tijd om je lichaam en seksuele verlangens te verkennen en leer hoe je jezelf kunt opwinden en bevredigen. Hoe meer je oefent, hoe meer je lichaam, chakra’s en energiemeridianen zich openen voor genot. Of je nu wel of geen orgasme krijgt, deze beoefening verhoogt de vreugde, de voldoening en het plezier in je leven.

Ze heelt trauma en laat zich niet leiden door taboes

Praten over seks komt vaak nog met een dosis ongemak, maar een seksueel krachtige vrouw pakt trauma’s en taboes op seksualiteit meteen aan. Zoek dus professionele hulp om je trauma te helen en bevrijd jezelf van alle beperkende, overtuigingen die schaamte, schuld of angst creëren, zodat je seksuele vrijheid kunt ervaren.
.

Ze kiest voor veilige en waarderende seksuele relaties

Een seksueel krachtige vrouw investeert alleen in relaties die haar helpen te groeien. Buiten bepaalde grenzen weigert een seksueel mondige vrouw om in een relatie te blijven die haar pijn doet of verlaagt. Ze vindt een manier om zichzelf te beschermen, onafhankelijk te zijn, zichzelf te waarderen en te vertrekken wanneer ze kan en als ze dat nodig heeft. Als een seksueel mondige vrouw kiest voor een relatie, kiest ze voor een partner die veilig en respectvol is, die haar waardeert en met wie ze een gelijke is. Alleen zulke relaties ondersteunen de seksualiteit, het zelfvertrouwen en de kracht van een vrouw om tot bloei te komen.

Ze vraagt wat ze wil

Ze neemt verantwoordelijkheid voor haar seksuele verlangens en vindt partners die haar behagen omdat ze zich niet laat beperken door stigma. Ze weet wat haar seksuele behoefte is – wat haar opwindt en wat niet werkt voor haar. In de slaapkamer is een seksueel krachtige vrouw comfortabel als ze haar partner vertelt wat ze wil. Ze legt evenveel nadruk op het plezieren van zichzelf als op het plezieren van haar partner en geniet van het ontvangen van complimentjes en het complimenteren van haar partner. Ze voelt zich vrij om te initiëren, te volgen en te experimenteren aangezien een empowered vrouw degene is die verantwoordelijk is voor haar seksuele genot.

Als je een voor een de bovenstaande eigenschappen gaat verweven in je eigen leven zul je heel snel de positieve effecten van het zijn van een seksueel krachtige vrouw gaan ervaren!

Let's Peep's keuze voor jouw ontdekkingsreis...

Let's Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Om het allemaal wat soepeler en plezierig te maken is onze beste tip: gebruik glijmiddel! Lets Peep glijmiddel is geschikt voor íedereen. Beginner, expert, man, vrouw en alles daar tussenin. Wie zei dat het gebruik van glijmiddel niet nodig is? Het toevoegen van glijmiddel is een goede manier om things leuk en in beweging te houden. Seksueel plezier gegarandeerd!

21,95

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Een vibrator waar wij het meeste fan van zijn: de Pom Vibrator, een flexibele, waterproof en compacte vibrator. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. 

94,95

Dame Products | Bullet Mini Vibrator

Heb je nog nooit gebruik gemaakt van een vibrator of überhaupt nog niet echt gemastrubeerd kan je natuurlijk om te beginnen ook starten met onze mini vibrator. De Bullet mini vibrator is klein, maar zeker niet minder krachtig. Ook makkelijk om mee te nemen! Zodat je je genot overal kan beleven ; - )

27,95

Le Wand | Petite Massager Vibrator

De meeste seksspeeltjes zijn gericht op het stimuleren van de vagina en in het bijzonder de clitoris. Dit komt omdat dit de meest zichtbare plek is van de clitoris, maar niets is minder waar! Ze is namelijk is sommige gevallen tot wel … cm groot! Probeer daarom bijvoorbeeld eens de Lea Rabbit Vibrator. Deze vibrator stimuleert de clitoris en G-spot tegelijkertijd. Zo kun je op zoek naar je G-spot en óók nog genieten van stimulatie van de clitoris. Get ready for a feeling you have never felt before!

79,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *