hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Hebben we je aandacht?

Ben jij opzoek naar een spannend cadeau voor jouw geliefde? Iets waar ze zelf mee op ontdekkingsreis kan gaan, maar waar jullie ook samen mee kunnen experimenteren? Dan ben je op de juiste weg! Vrouwen en seksspeeltjes, dat is een goed huwelijk! De dildo is niet de enige sextoy voor vrouwen! Ben jij al bekend met de rabbit vibrator, wand massager en luchtdrukvibrators? Nee? Dan helpen we je graag verder! 

Steamy sets

Kies voor deze musthave set bestaande uit onze Let’s Peep lube plus een van onze toys! Omdat je altijd met glijmiddel begint, is deze set onmisbaar voor ultiem genot. Met deze set ben je helemaal voorzien. Een lube en een toy zijn namelijk onafscheidelijk, samen komen ze pas écht helemaal tot hun recht. Daarom hebben we deze Let’s Peep sets samengesteld. Voor jouw ietsje makkelijker, maar dubbel zoveel genot.

Bestseller

Waarom is dit onze bestseller? Nou, deze vibrator zorgt ervoor dat je zowel clitorale stimulatie als penetratie op hetzelfde moment kan ervaren. We love it! De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Deze vibrator neem je helemaal veilig mee onder de douche of in bad.

Luxepaardje

Mannenverslindster Samantha Jones (Sex and the City) introduceerde deze vibrator 10 jaar geleden al, en nog steeds is Le Wand een van de beste vibrators op de markt. En dat begrijpen wij volkomen! Het lichte design maakt het makkelijk de wand te manoeuvreren en je kunt er ook andere erogene zones mee stimuleren! Ook is Le Wand perfect voor jullie avonturen onder de douche en op reis. De wand komt namelijk met een ideaal reiszakje en is helemaal oplaadbaar, een must-have voor pleasure on- the-go.

Onze favoriet

De Aer suction toy is geen vibrator, maar een heel ander avontuur. De speciale drukgolftechnologie creëert ritmische opwindende luchtpulsen die zelfs de meest nieuwsgierige gebruikers een unieke sensatie geven. De Aer Suction toy van Dame Products is een krachtig hulpmiddel voor fans van orale stimulatie. De Aer bootst het bewegen van een tong en de zuigkracht van een mond na, voor perfecte orale stimulatie die jou over the edge stuurt. De toy focust zich op jouw orgasme door een zachte seal om je clitoris te creëren. Voor als je opwinding een kickstart nodig heeft, of wanneer je houdt van een snel en intens orgasme.

G-Spot

Arc zal jou helpen om jouw G-spot te vinden. Gaan jullie mee op ontdekkingsreis? Het perfecte vrouwvriendelijke seksspeeltje dat zorgt voor een krachtige G-Spot stimulatie of clitoris stimulatie. De Arc G-spot Vibrator is speciaal gemaakt om de perfecte plekken te verkennen en te ontdekken, zonder de hand of pols te belasten. Met de juiste beweging, zoals schommelen, roteren en in- en uitschuiven vind jij precies de juiste hoeken voor seksueel genot.  De vibrator zorgt ervoor dat je plekken ontdekt waarvan je niet wist dat ze bestonden. De Arc is 100% waterdicht:, perfect voor jullie badkamer avonturen… Warm-up externally, then dive in! 

The power of our Steamy Sets

01

Omdat je áltijd met een lube zou moeten starten…

02

….en een toy jouw pleasure naar een next level tilt

03

Samen de perfecte combinatie voor ultiem genot!

Speciaal voor mannen!

Wij helpen je een handje door je te vertellen wat je vriendin je niet durft te vertellen...

Honey, do you follow?

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.