hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Hoi, leuk dat je er bent!

Let’s Peep staat helemaal in het teken van lekker in je vel zitten, je seksuele verlangens (opnieuw) uitvinden en al je remmen losgooien. Op ontdekkingsreis naar hoe jij je als vrouw in je kracht voelt staan. Naast een selectie aan ultieme seksspeeltjes en spannende verhalen, vind je hier heerlijke self-care producten om jou dat extra steuntje in de rug te geven. En omdat we openheid belangrijk vinden, delen we betrouwbare tips op het gebied van self-care en (seksuele) gezondheid. Zodat jij helemaal jezelf durft te zijn – tussen de lakens én daarbuiten.

Zonder titel (800 x 500 px) (3)

Durf jij jezelf helemaal te laten gaan? Of je nou hunkert naar meer intimiteit met je partner, of stiekem masturberen terwijl je ieder moment betrapt kan worden; veel vrouwen dromen slechts van hun seksuele verlangens. En dat is nou precies waar wij met Let’s Peep verandering in willen brengen. Maar we weten ook dat seksuele verlangens bij vrouwen dieper gaan dan alleen externe stimulatie (al vinden we dat ook belangrijk). Het bespreekbaar maken van vrouwelijke seksualiteit in de breedste zin van het woord, dat willen we!

Let’s Peep geeft je met alle pleasure een duwtje in de goede richting. Met betrouwbare informatie, vermakelijke, uit-het-leven-gegrepen verhalen en een plezierige webshop waar je niet alleen het ideale glijmiddel en vrouwvriendelijke sekstoys koopt, maar ook kunt kiezen uit heerlijke self-care producten om jezelf lekker te verwennen. Wij helpen we je graag om (weer) in verbinding te komen met je eigen lichaam. We moedigen je aan om out of the box te denken en te experimenteren met wat jij nodig hebt om lekker door het leven te gaan. Dit doen we met behulp van een community waar écht alles bespreekbaar is. Van het delen van ervaringen tot het durven vragen naar de voor jou misschien nog onbekende weg. Daarnaast staan we voor meer seksueel genot en meer intimiteit, zowel met jezelf als met elkaar.

Onze missie

Let’s Peep gunt het iedere vrouw om te kunnen genieten van haar lichaam, zonder schaamte. Dus geen geneuzel over poesjes en flamoesjes, maar praktische tips en tools zodat jij jouw seksuele verlangens bespreekbaar durft te maken, je helemaal kunt laten gaan en jezelf volledig omarmen zoals je bent. 

The power of peep

01

Let’s Peep heeft een missie: wij willen vrouwen in hun kracht zetten, zodat zij zich vrij voelen hun seksuele verlangens te ontdekken. Zonder gêne.

02

Let’s Peep is uit nood geboren: wij zochten (en maakten!) een glijmiddel waarbij de vrouwelijke gebruiker voorop staat. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met een breed scala van producten op het gebied van self-care.

03

Deze female-owned business is meer dan alleen een ‘adult shop’. Let’s Peep is een community die vrouwen verbindt, ervaringen deelt en een positieve kijk op seksualiteit stimuleert.

Read. Shop. Discover.

Bij Let’s Peep vind je alles op het gebied van seksueel genot, gezondheid en spiritualiteit; van spannende verhalen en onze favoriete vibrators, tot tips voor meer intimiteit en om lichaam en geest terug in balans te brengen.