hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

The power
of pleasure

Hoi, leuk dat je er bent! Let’s Peep staat helemaal in het teken van lekker in je vel zitten, je seksualiteit (opnieuw) uitvinden en je remmen losgooien. Op ontdekkingsreis naar wat pleasure voor jou betekent. Let’s Peep!

Let’s Peep heeft een missie! Wij willen dat jij je vrij voelt – in je lijf én in je hoofd – zodat jij jouw seksuele verlangens omarmt.

Studies tonen aan dat mannen meer kans hebben op een orgasme dan vrouwen. Houd je vast: 91 procent van de mannen zegt dat ze een hoogtepunt bereikten tijdens de laatste keer dat zij seks hadden, tegenover slechts 64 procent van de vrouwen. Dat kan beter!

Let’s Peep geeft je met alle pleasure een duwtje in de goede richting. Met betrouwbare informatie, vermakelijke, uit-het-leven-gegrepen verhalen en een plezierige webshop waar je niet alleen het ideale glijmiddel koopt, maar ook kunt kiezen uit vrouwvriendelijke sekstoys.

Feit! Glijmiddel maakt het gemakkelijker om een orgasme te krijgen. Het Center for Sexual Health Promotion van de Indiana University heeft dit onderzocht en de conclusie is verbijsterend én hoopgevend. Bijna de helft van de mannen en vrouwen die glijmiddel gebruikten, kwam gemakkelijker klaar. Dus als je moeite hebt om tot een orgamsme te komen, wordt het tijd om te experimenteren met lube. De eenvoudigste sex hack ooit!

Ons advies: hack erop los met glijmiddel van Let’s Peep. Lube like you never lubed before! Exact de juiste textuur, in exact het juiste flesje – uiteraard met handig doseerpompje. Een flesje dat je met plezier koopt en gebruikt, omdat het je een ondeugend, sexy gevoel geeft. Geen lompe fles die eruitziet als een giant dildo, maar een vrouwelijke, vrolijke verpakking. Let’s Peep zegt: let’s get dirty!

 

How we started

Let’s Peep is, zoals zoveel te gekke ideeën, ontstaan aan de keukentafel. Bij een goed glas wijn is seks een héérlijk onderwerp! Liefde, lust, de pragmatische kanten van seks (‘Leg jij een handdoek onder je kont? Serieus?’), van één keer in de maand tot een inhaalslag na een verbroken relatie (‘Drie verschillende mannen op een avond? Hoe dan!?’). En dan hamvraag: to lube or not to lube? That’s the question!


Ja, nee, soms, vlekken die er nooit meer uitgaan, glijmiddel dat indroogt tot een stroeve, non-sensuele plakkerigheid, je generen bij de drogist of in een pornoparadijs, indiscrete verpakkingen via de pakketdienst. (Nee, we willen geen hitsige knipoog van de postbode!) En over twee dingen waren we het roerend eens. Het ideale glijmiddel hadden we allemaal nog niet gevonden en het aankoopproces vonden we allemaal op zijn zachts gezegd RUK. En zo besloten wij om in actie te komen en een glijmiddel te ontwikkelen dan precies past bij de wensen van vrouwen.

The power of peep

01

Let’s Peep heeft een missie: wij willen dat vrouwen hun seksuele verlangens met trots dragen. Zonder gêne.

02

Let’s Peep is uit nood geboren: wij zochten (en maakten!) een glijmiddel waarbij de vrouwelijke gebruiker voorop staat.

03

Deze female-owned business is niet zomaar een ‘adult shop’. Let’s Peep staat voor een positieve kijk op seks en lust.

Founded and led by

Astrid van der Hoeven

With the added leadership of

Rianne de Vries

A very cool editorial team

Sylvana Menke

Let's Peep is made by us!

Founded and led by

With the added leadership of

A very cool editorial team

Astrid van der Hoeven

Rianne de Vries

Sylvana Menke

Meet all our fairy godmothers...