hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Verzending en retouren

Opties

Let’s Peep verzendt alleen op werkdagen (maandag tot vrijdag, met uitzondering van feestdagen). Orders geplaatst op zaterdag en zondag worden op de volgende werkdag verstuurd. Alle producten worden vanuit Nederland verstuurd via een veilige, verzendmethode.

 • Nederland 1-2 werkdagen
  Verzendkosten €4,95
  Boven de  €50,- gratis verzending!
 • België 1-2 werkdagen
  Verzendkosten €6,95
  Orders boven de  €50,- gratis verzending!

Omdat wij werken met intieme producten is gezondheid, veiligheid en hygiëne extra belangrijk. Wij hanteren daarom de volgende retourvoorwaarden: 

 • De verzegeling op onze Let’s Peep glijmiddel is niet verbroken.                           

 • Het geretourneerde artikel en de verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) waarin het geleverd is, zijn in originele staat, compleet en onbeschadigd.     

 • Het geretourneerde artikel en de verpakking waarin het geleverd is, is niet gebruikt en niet geopend. Let’s Peep garandeert onvoorwaardelijk dat het glijmiddel dat wij produceren  vrij moeten zijn van fabricagefouten. Mocht het product niet vrij zijn van fabricagefouten, dan vergoeden wij graag het product. Ben je niet tevreden over een product, dan kun je deze binnen de retourtermijn van 60 dagen retourneren. We bieden alleen restituties. Als je een artikel wilt ruilen, raden we je aan het ongewenste artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het/de artikel(en) van je voorkeur. Het ongebruikte artikel moet worden geretourneerd in de originele verpakking. Voor een terugbetaling moet je pakket voldoen aan de retourvoorwaarden. Indien de producten gebruikt, beschadigd of incompleet zijn dan is Let’s Peep niet verplicht het artikel terug te nemen. Om het retourneren van de gekochte artikelen te vergemakkelijken, moeten we de retour binnen 60 dagen vanaf de dag van levering van het product of producten ontvangen. We accepteren alleen retourzendingen van artikelen die via onze website zijn gekocht.

De kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening. Je kunt artikelen via uw nationale postbedrijf aan ons retourneren. U betaalt de verzendkosten altijd zelf. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Let’s Peep niet aansprakelijk is voor het beschadigen en / of zoekraken van geretourneerde artikelen. Vraag daarom altijd een verzendbewijs op het postkantoor! Let op: bewaar deze totdat de terugbetaling van je retourartikelen correct is verwerkt. Dit is uw retourbewijs. 

RETOUR ADRES

U kunt uw bestelling of een deel van uw bestelling retourneren naar het volgende adres:

Let’s Peep
Industriepark Vliedberg 16H
5251 RG Vlijmen
The Netherlands

Wanneer uw order is ontvangen, zullen wij deze controleren en indien deze in goede staat is een terugbetaling starten. Het bedrag wordt binnen enkele werkdagen teruggestort.

 1. Stuur een e-mail naar hello@letspeep.nl met het ordernummer en de producten die jij wilt terugsturen. Wij willen graag van je horen waarom je de producten wilt retourneren.
 2. Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor geretourneerde goederen. Verpak en verzegel uw retourzending goed, indien mogelijk in de originele verpakking. Het wordt aanbevolen dat je de retourzending verzendt via een koerier die uw pakket zal voorzien van een trackingnummer om ervoor te zorgen dat het niet verloren gaat. Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen nadat uw retourzending is verwerkt en goedgekeurd. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening van uw oorspronkelijke betaalmethode.
Overige vragen

Ons klantenservice team staat van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar! Neem gerust contact met ons op via hello@letspeep.nl

Let's Peep

Timorplein 44
1094 CC Amsterdam
The Netherlands

Wholesale

Wil je een wholesale partner worden? Je kunt contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.