hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Waar het allemaal begon...

Let’s Peep is, zoals zoveel te gekke ideeën, ontstaan aan de keukentafel. Bij een goed glas wijn is seks een héérlijk onderwerp! Liefde, lust, de pragmatische kanten van seks (‘Leg jij een handdoek onder je kont? Serieus?’), van één keer in de maand tot een inhaalslag na een verbroken relatie (‘Drie verschillende mannen op een avond? Hoe dan!?’). En dan hamvraag: Koop jij wel eens tools (lees: glijmiddel, vibrators etc.) om je seksleven spannender te maken?

Onze ervaringen liepen uiteen van ‘je generen bij de drogist of in een pornoparadijs’ tot indiscrete verpakkingen via de pakketdienst. (Nee, we willen geen hitsige knipoog van de postbode!) En over twee dingen waren we het roerend eens. Het ideale glijmiddel hadden we allemaal nog niet gevonden en het aankoopproces vonden we allemaal op zijn zachts gezegd RUK. En zo besloten wij om in actie te komen en een glijmiddel te ontwikkelen dan precies past bij de wensen van vrouwen. Begin 2020 lanceerde we het unieke Let’s Peep glijmiddel en al snel breidde we het assortiment uit met onze favoriete toys (we mogen onszelf zo langzamerhand wel experts noemen op dit gebied). Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een online community platform waar vrouwen terecht kunnen voor alles wat ze willen weten op het gebied van seks.

Wij hebben als doel om vrouwen te helpen seks en intimiteit met meer plezier te ervaren. Waarom? Omdat iedere vrouw het verdient om in haar kracht te staan. Honey, let’s get wild!

 

Onder de hoede van oprichter en Head Cheerleader

Astrid

Goedgetraine rechterhand (je snapt 'm wel)

Rianne

En een editorial team onder leiding van de scherpe tong van

Sylvana

Let’s Peep is gemaakt vóór vrouwen, door vrouwen

Onder de hoede van oprichter en Head Cheerleader

Goedgetrainde rechterhand (je snapt ‘m wel)

En een editorial team onder leiding van de scherpe tong van

Astrid

Rianne

Sylvana

Maak kennis met onze seks-godinnen… Oké we hebben het over het team, maar je snapt waar we heen willen!