hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Body & Mind: Masturberen, de self-care activiteit bij uitstek

Vroeger dachten ze nog dat je er doof van werd, maar ondertussen weten we al langer dat masturbatie meer voor- dan nadelen heeft! De meest voor de hand liggende reden voor masturbatie is natuurlijk dat het gewoon heel erg fijn kan zijn, maar het heeft nog tal van andere positieve effecten.

Pleasure School: Masturberen, de self-care activiteit bij uitstek
Photo courtesy of Goop

Masturberen is dé manier om je zelfvertrouwen te boosten. Dit komt door het hormoon oxytocine, ook wel het knuffelhormoon genoemd, die vrijkomt bij een orgasme. Dit knuffelhormoon zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen een grote boost krijgt. Naast oxytocine, produceert het lichaam tijdens een sessie me-time ook endorfine, een hormoon die pijnstillend werkt. Dit zorgt er dan ook voor dat indien je last hebt van menstruatiekrampen, masturbatie een natuurlijke manier kan zijn om deze pijn te verlichten.

Me-time

Uitgebreid de tijd nemen om te masturberen kan je heel wat wijzer maken. Zo kan je ondervinden wat je echt wel of echt niet fijn vindt, hoe jij het fijnst tot een orgasme komt en waar jouw erogene zones (zones op je lichaam die gevoelens van opwinding teweeg brengen) liggen. Want we hebben namelijk meer aan ons lichaam die we kunnen betrekken bij het seksuele spel dan enkel ons geslachtsorgaan. Door middel van een uitgebreide me-time sessie kan je deze fijne plekken ontdekken, wat weer zorgt voor meer seksueel genot.

Let's have a look!

Wat ook erg interessant is, is een handspiegeltje! Met behulp van zo’n spiegeltje kan je zien hoe jouw vulva eruit ziet. Dit kan best wel spannend zijn, want de meeste vrouwen weten niet goed hoe hun eigen vulva eruit ziet. Je kan er echter veel van leren, en het helpt je om nog vertrouwder te worden met je eigen lichaam. Neem eens uitgebreid de tijd om naar je eigen lichaam te kijken en eens te focussen op wat jij mooi vindt aan jezelf. Hoe comfortabeler jij je voelt in je eigen lichaam, hoe beter je aanwijzingen kan geven aan een toekomstige sekspartner en hoe leuker seksualiteit voor jezelf kan worden. Niet te vergeten; vulva’s komen in miljoenen maten en vormen en geen enkele is abnormaal. Jij mag dus echt wel trots zijn op je eigen vulva.

Sommige mensen vinden het fijn om speeltjes te betrekken tijdens het masturberen. Door vibraties of luchtdrukstimulatie komen sommigen vlot en/of heel intens klaar, anderen vinden het maar niets. Indien het comfortabeler voor je is, kan je het gebruik van een speeltje combineren met glijmiddel. Glijmiddel kan ook zonder speeltje een leuke toevoeging zijn aan je masturbatiesessie. De opties zijn eindeloos. Experimenteer er gerust op los om zo te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Iedereen is anders en er bestaat geen standaard handleiding over wat je leuk zou moeten vinden.

We love these products!

Dame Products Pom Vibrator

Te beginnen de vibrator waar wij de meeste fan van zijn: de Pom Vibrator, een flexibele, waterproof en compacte vibrator. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil.

94,95

Let's Peep Glijmiddel

Waar je in een relatie twee personen nodig hebt die in the mood zijn voor seks, bepaal jij met je speeltjes zelf wanneer je ze gebruikt. Het is echt me-time moment, wanneer je aan de slag gaat met een toy die volledig is gemaakt voor jouw genot. Je hoeft je nu even niet druk te maken om een ander. Een vibrator is trouwens ook een stuk goedkoper dan een man ;-). Om het allemaal wat soepeler en plezierig te maken is onze beste tip: gebruik glijmiddel!

21,95

Let's begin!

Masturberen omvat dus veel meer dan enkel het stimuleren van je geslachtsdelen met als doel een orgasme te bereiken. Masturberen is een vorm van zelfontdekking en zelfliefde. Met behulp van masturbatie kan je nagaan wat je echt leuk en opwindend vindt en hoe jouw lichaam optimaal kan genieten. Neem eens uitgebreid de tijd, kijk eens naar jouw prachtige lichaam, neem de tijd om te focussen op wat je voelt, fantaseer en bovenal, geniet!

Liefs, Emma

 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *