hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Body & Mind: Masturberen, de self-care activiteit bij uitstek

Vroeger dachten ze nog dat je er doof van werd, maar ondertussen weten we al langer dat masturbatie meer voor- dan nadelen heeft! De meest voor de hand liggende reden voor masturbatie is natuurlijk dat het gewoon heel erg fijn kan zijn, maar het heeft nog tal van andere positieve effecten.

Pleasure School: Masturberen, de self-care activiteit bij uitstek
Photo courtesy of Goop

Masturberen is dé manier om je zelfvertrouwen te boosten. Dit komt door het hormoon oxytocine, ook wel het knuffelhormoon genoemd, die vrijkomt bij een orgasme. Dit knuffelhormoon zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen een grote boost krijgt. Naast oxytocine, produceert het lichaam tijdens een sessie me-time ook endorfine, een hormoon die pijnstillend werkt. Dit zorgt er dan ook voor dat indien je last hebt van menstruatiekrampen, masturbatie een natuurlijke manier kan zijn om deze pijn te verlichten.

Me-time

Uitgebreid de tijd nemen om te masturberen kan je heel wat wijzer maken. Zo kan je ondervinden wat je echt wel of echt niet fijn vindt, hoe jij het fijnst tot een orgasme komt en waar jouw erogene zones (zones op je lichaam die gevoelens van opwinding teweeg brengen) liggen. Want we hebben namelijk meer aan ons lichaam die we kunnen betrekken bij het seksuele spel dan enkel ons geslachtsorgaan. Door middel van een uitgebreide me-time sessie kan je deze fijne plekken ontdekken, wat weer zorgt voor meer seksueel genot.

Let's have a look!

Wat ook erg interessant is, is een handspiegeltje! Met behulp van zo’n spiegeltje kan je zien hoe jouw vulva eruit ziet. Dit kan best wel spannend zijn, want de meeste vrouwen weten niet goed hoe hun eigen vulva eruit ziet. Je kan er echter veel van leren, en het helpt je om nog vertrouwder te worden met je eigen lichaam. Neem eens uitgebreid de tijd om naar je eigen lichaam te kijken en eens te focussen op wat jij mooi vindt aan jezelf. Hoe comfortabeler jij je voelt in je eigen lichaam, hoe beter je aanwijzingen kan geven aan een toekomstige sekspartner en hoe leuker seksualiteit voor jezelf kan worden. Niet te vergeten; vulva’s komen in miljoenen maten en vormen en geen enkele is abnormaal. Jij mag dus echt wel trots zijn op je eigen vulva.

Sommige mensen vinden het fijn om speeltjes te betrekken tijdens het masturberen. Door vibraties of luchtdrukstimulatie komen sommigen vlot en/of heel intens klaar, anderen vinden het maar niets. Indien het comfortabeler voor je is, kan je het gebruik van een speeltje combineren met glijmiddel. Glijmiddel kan ook zonder speeltje een leuke toevoeging zijn aan je masturbatiesessie. De opties zijn eindeloos. Experimenteer er gerust op los om zo te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Iedereen is anders en er bestaat geen standaard handleiding over wat je leuk zou moeten vinden.

We love these products!

Dame Products Pom Vibrator

Te beginnen de vibrator waar wij de meeste fan van zijn: de Pom Vibrator, een flexibele, waterproof en compacte vibrator. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil.

94,95

Let's Peep Glijmiddel

Waar je in een relatie twee personen nodig hebt die in the mood zijn voor seks, bepaal jij met je speeltjes zelf wanneer je ze gebruikt. Het is echt me-time moment, wanneer je aan de slag gaat met een toy die volledig is gemaakt voor jouw genot. Je hoeft je nu even niet druk te maken om een ander. Een vibrator is trouwens ook een stuk goedkoper dan een man ;-). Om het allemaal wat soepeler en plezierig te maken is onze beste tip: gebruik glijmiddel!

21,95

Let's begin!

Masturberen omvat dus veel meer dan enkel het stimuleren van je geslachtsdelen met als doel een orgasme te bereiken. Masturberen is een vorm van zelfontdekking en zelfliefde. Met behulp van masturbatie kan je nagaan wat je echt leuk en opwindend vindt en hoe jouw lichaam optimaal kan genieten. Neem eens uitgebreid de tijd, kijk eens naar jouw prachtige lichaam, neem de tijd om te focussen op wat je voelt, fantaseer en bovenal, geniet!

Liefs, Emma

 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Sayako Let's Peep

Peep tips: Sayako gezichtsverzorging

In deze blog bespreken we onze favoriete self-care producten met je. Of je nu meer bent van de oogmaskers om je gezicht wat op te fleuren of je liever meteen je hele gezicht verzorgt. Wij hebben onze favoriete Sayako producten voor je op een rijtje gezet.

Pleasure Meditations ‘Discover’: Stel jezelf open en geniet

Als we het over sensualiteit en pleasure hebben lukt het ons vaak niet goed om ons één te voelen met ons lichaam. Onze ademhaling kunnen we inzetten als een waanzinnig instrument die we heel goed kunnen gebruiken om te connecten met jezelf en je de pleasure te geven waar je naar op zoek bent.

Pleasure Meditations: Dit is The Peep Show

In de Peep Show verschijnen wekelijks erotische meditaties voor een waar ‘oorgasme’. De Peep Show Pleasure Meditations zijn gemaakt om je lichaam in een extreme kalme staat van zijn te brengen en zo makkelijker je seksuele energie te ontdekken en in te zetten. Het is een combinatie tussen mindfulness, aanraking en pleasure. Want wat voelt veiliger dan met een paar oortjes in, jezelf te ontdekken?

Alles wat je wilt weten over de G-spot

Pleasure School: Alles wat je wilt weten over je G-spot

De G-spot, een soms wat minder bekend maar zeker niet minder belangrijk plekje in de vulva. Wanneer jij, of je partner je G-spot weet te vinden, kan dit voor nog intensere orgasmes zorgen. In deze blog bespreken we de G-spot en hoe je hem het beste kunt stimuleren.

Pleasure Verhalen: Het waren dus mixed signals

Kim is hopeloos verliefd op de liefde en alles wat erbij komt kijken. Benieuwd naar alles wat de wereld haar te bieden heeft, gaat ze op zoek naar antwoorden. Ze vertelt op Let’s Peep wat ze allemaal ondekt en legt hierbij graag een linkje naar the bigger picture.

Man o man, hoe ga ik dit vertellen?

Een paar weken geleden kwam ik met iemand in gesprek. Zij complimenteerde mij met het starten van Let’s Peep en vroeg wat mijn kids er van vonden. Ik heb 2 jongens waarvan 1 op de middelbare. Zij nam aan dat hij het heel erg en gênant zou vinden want wat zouden zijn klasgenoten er allemaal van vinden. Dat nu net zijn moeder het belangrijk vind om op de barricade te staan rondom dit thema…

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.