hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Klantenservice

Hand with honey

Bij Let’s Peep gaan we zorgvuldig om met jouw bestelling. We beschermen je privacy en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je de service die je zoekt. Kan je het niet vinden? Dan…

vierkant-3
Contact & pers

We stellen het zeer op prijs dat je ons steunt in onze missie van Let’s Peep! Om het je gemakkelijk te maken, hebben we voor jou een Let’s Peep perspakket samengesteld. Je vindt er alle relevante informatie en afbeeldingen in hoge resolutie die je direct kan gebruiken. 

Verzending & retour

Bedankt voor je aankoop bij Let’s Peep! We vertrouwen erop dat je absoluut honderd procent tevreden bent met je Let’s Peep-bestelling. Niet tevreden? Neem dan z.s.m. contact met ons op!

Let's Peep Glijmiddel - Hoe gebruik je glijmiddel?
Pleasure Verhalen: Seks op een eerste date: yay or nee?
Veelgestelde vragen

Hoewel we graag alle vragen persoonlijk beantwoorden, lijken we onszelf nogal eens te herhalen! Hier volgen daarom de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Privacybeleid

Wij zijn er van bewust dat jij je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren.

Pleasure School: Je G-Spot: niets te verbergen
vierkant-1
Algemene voorwaarden

Lees hier meer over de algemene voorwaarden die we bij Let’s Peep hanteren. Bij vragen of onduidelijkheden kan je altijd contact met ons opnemen.

vierkant-3
Let's peep logo

Go crazy today!

Pleasure School: Je G-Spot: niets te verbergen