hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Pleasure Stories: De lekkende kraan

Carly (46) is moeder van 3 zoons en getrouwd met Martin (49). Ze werkt als salesmanager bij een niet nader te noemen organisatie. Op Let’s Peep doet zij een boekje open over (het ontbreken van) haar seksleven.

Natuurlijk gaat de bel als het voltallige gezin thuis is. Zoon rent naar de deur, maar ik ben hem nog net voor. De postbode heeft twee pakjes bij zich: eentje voor Martin en eentje voor mij. Die laatste moffel ik met een bloedgang weg in de gangkast. Ik ben nog niet klaar om mijn aanstaande Kegel-oefeningen te delen met manlief, laat staan met mijn kinderen. 

Maar daar is ‘ie dan: de oplossing voor mijn lekkende kraan.

Als de meute vertrokken is stort ik me op mijn pakketje. Een beetje zenuwachtig; ik voel me een beetje belachelijk en verre van sexy. In het pakketje tref ik 3 verschillende eieren, van wisselende grootte. Eentje is oplaadbaar. Maar, zo lees ik in de handleiding, die is pas voor niveau 2. Het kleinste, enkele ei is voor niveau 1 en ik vraag me af: is er ook iets voor niveau -1?

De handleiding is héél summier. Niveau 1: een half uur per dag dragen, een tot twee weken lang. C’est tout. Hop met de geit: een flinke klodder lube en daar verdwijnt dat massieve paarse ding in de daartoe geschikte lichaamsopening. 

Ik vraag me af of ik overdreven heb met het glijmiddel, want na 3 stappen glijdt het ei er met dezelfde noodgang weer uit. Dat zegt waarschijnlijk alles over de spierkracht van mijn vagijn. Ik duw hem terug en ga maar gauw zitten. Ik voel geen enkele opwinding, meer het een vage ongesteldheidsdruk. Ik loop een paar rondjes en span uit alle macht (maar vruchteloos) mijn bekkenbodemspieren aan. Ik vraag me af of vrouwen hier echt van klaarkomen terwijl ze bij de bakker een halfje volkoren bestellen?

Ik loop rondjes door het huis en doe vreselijk mijn best. Maar de resultaten zijn ronduit ontmoedigend. Ik klamp me vast aan de online reviews: ‘Ik gebruik hem nu twee weken en merk echt resultaat!’ Ik beeld me in dat een ommetje-met-ei van 5 kilometer over een week of wat een feest van orgasmes zal zijn. Ik ben hard op weg om een wandelend hoogtepunt zal worden. Hoop doet leven!

P.S. Na het lezen van deze blog toe aan een nieuw hoogtepunt? Bekijk dan eens onze shop en ga op ontdekkingstocht. Time for pleasure!

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.