hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Met de billen bloot: Heleen van Roon

Voor onze rubriek Roomkey stellen wij maandelijks een aantal brandende vragen aan een pleasure seeker. Deze maand stelden wij ze aan Heleen van Roon van School of Pleasure!

Hoevaak PEEP jij? 

Die vraag krijg ik als sekscounselor natuurlijk vaker, maar ik geef daar nooit antwoord op. Ik vind dat dat voor vergelijkingsgedrag zorgt, terwijl je dat juist moet vermijden. Het enige wat écht telt, is of je zelf tevreden bent met hoe vaak je seks hebt. Of dat nu 1x per dag is of 1x per jaar.

Wat zijn jouw beste intimiteit tips?

Blijf je interesseren voor elkaar en denk niet dat je alles al weet van je partner. Ook niet als je al jaren samen bent. En ga af en toe samen op pad, doe leuke dingen, maak iets nieuws mee samen. Dat versterkt de intimiteit wat ook weer goed is voor je seksleven.

Wat staat er op jouw nachtkastje? 

Op mijn nachtkastje liggen vooral boeken, haha. En dat flesje pleasure gel van Let’s Peep, natuurlijk!

Als vrouwen aan de macht zijn binnen de seksindustrie, hoe zou de wereld er dan nu uitzien? 

Ik denk dat er dan in de eerste plaats achter de schermen heel veel zou veranderen en dat er meer nadruk zou komen te liggen op de kracht van sensualiteit. Vrouwen zouden zich vrijer voelen en minder geremd om te genieten en zichzelf te zijn. Tegelijkertijd denk ik ook dat dit ook buíten de seksindustrie kan plaatsvinden. 

P.S. Na het lezen van deze blog toe aan een nieuw hoogtepunt? Bekijk dan eens onze shop en ga op ontdekkingstocht. Time for pleasure!

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.