hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Living the fantasy - deel 1

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Ze voelde hoe zacht het vloerkleed was terwijl ze op haar knieën ging zitten, haar billen rustend op haar hakken. Er was niemand thuis behalve zij. Het mooie kanten jurkje maakte dat ze zich extra vrouwelijk voelde wat een fijne tegenhanger was van de spanning die door haar lichaam gierde.

Ze hadden erover gesproken en ze had verteld waar haar verlangen lag. Eerst voorzichtig en een beetje beschaamd, in afwachting van zijn reactie. Later meer vanuit haar kracht omdat ze besefte dat ze zich hier niet voor hoefde te schamen. Hij begreep eerst niet zo goed waar haar verlangen vandaan kwam. Als er iets was wat hij niet wilde dan was dit haar pijn doen of haar vernederen. Op haar beurt legde ze uit dat haar verlangen niet lag bij pijn of vernedering. Ze hunkerde naar overgave. Meer dan ooit wilde ze volledige overgave ervaren. Alle touwtjes uit handen geven om te voelen hoe dit zou zijn. Ze wilde dat hij de leiding nam en legde hem uit dat dit op basis van vertrouwen ging.

Ze heeft geduld moeten hebben voordat deze dag aanbrak. Dit maakte haar soms verdrietig en onzeker. Misschien had hij hier helemaal geen zin in en stelde hij het daarom uit. Of begreep hij niet hoe belangrijk het voor haar was om deze kant van hun relatie en zichzelf te ontdekken.

Gedurende die dag had ze berichtjes van hem ontvangen die steeds spannender werden. ‘Het is zover, jouw fantasie wordt eindelijk werkelijkheid’ en ‘Vanavond ben je volledig van mij en doe je precies wat ik zeg’, ‘De gedachte aan wat ik met je ga doen maakt me hard’. Na het lezen van zijn laatste bericht merkte ze dat ze sneller was gaan ademhalen; ’Vanavond om 20.00 uur zit je klaar. Geknield. Geblinddoekt. Trek wat geils aan. Met je rug naar de deur in het midden van de kamer’ Haar seksuele energie was sky high en ze moeite zich op andere dingen te concentreren dan zijn berichten. Haar fantasie draaide overuren.

De temperatuur in de kamer was aangenaam, het licht was zacht. Door zichzelf te blinddoeken met de zwarte satijnen blinddoek die naast haar lag, verschoof haar aandacht naar haar andere zintuigen. Een heerlijke erotische geur werd door de aroma diffuser door de kamer verspreidt. Met kriebels van opwinding in haar buik en een lichte tinteling tussen haar benen zat ze daar, geknield en geblinddoekt in de kamer. Op de achtergrond hoorde ze zachte sensuele muziek. Verder was het stil in huis. Ze voelde zich veilig en kon niet wachten op wat komen ging. Toen hoorde ze de voordeur opengaan en haar hartslag versnelde. Na een tijdje kwamen zijn voetstappen richting de kamer en de deur ging open. Een koude luchtstroom langs haar lichaam zorgde voor kippenvel. Alles in haar lichaam stond op scherp. Hij zei niks maar ze hoorde zijn ademhaling. Ze voelde dat hij naar haar keek.

“Sta op” zei hij schor. Ineens stond hij achter haar en zijn rechterhand omsloot haar keel, met de andere hand had om haar lichaam. Ze voelde zich klein en kwetsbaar. “Jij doet vanavond precies wat ik zeg, begrepen?”. Ze knikte en kreunde. Zijn hand masseerde haar borsten en knepen in haar tepels wat voor een directe reactie in haar klitje zorgde. Ze voelde nog steeds de stevige grip van zijn hand om haar keel waardoor haar hoofd tegen zijn sterke borst aan werd gedrukt. Tegen haar billen aan voelde ze dat zij niet de enige was die van dit spel genoot. “Draai je om en ga op je knieën”. De toon in zijn stem was krachtig en zelfverzekerd. Als vanzelfsprekend volgden haar handen de lijnen van zijn mooie lijf en ze snoof zijn geur op. Op een boxershort na was hij naakt. Gretig trok ze deze naar beneden. “Stop jij eens met ondeugend zijn en doe je handen op je rug”. Ietwat teleurgesteld deed ze wat er van haar werd gevraagd en er gebeurde even niks. Geen geluid, geen aanraking, niks.

Ineens hoorde ze iets en wist wat er gebeurde. Hij had zijn harde pik in zijn hand en zijn ademhaling verraadde wat hij deed. “Doe je mond open” en ze voelde zijn eikel in haar mond en sloot haar lippen eromheen terwijl zijn hand ritmisch tegen haar kin kwam. “Doe je handen omhoog” en ze gehoorzaamde. Hij pakte haar polsen met één hand vast. Met zijn andere hand op haar achterhoofd bepaalde hij het tempo en de diepte waarmee hij in haar mond stootte. Hij stootte dieper dan anders en ze liet het gebeuren, genoot van het genot wat ze hem gaf. Hoorde hem kreunen. Toen hij stopte smeekte ze hem om door te gaan. Zijn reactie was kort; “Stil. Ga op je rug liggen”. 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *