hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Het waren dus mixed signals

Kim is hopeloos verliefd op de liefde en alles wat erbij komt kijken. Benieuwd naar alles wat de wereld haar te bieden heeft, gaat ze op zoek naar antwoorden. Ze vertelt op Let’s Peep wat ze allemaal ondekt en legt hierbij graag een linkje naar the bigger picture.

Mixed signals met een vleugje love bombing. Altijd van degene van wie je het het minst verwacht. Of van degene die beweert super straight-forward te zijn. Of van degene van wie je het niet eens per se hoefde in het begin. Of alle drie. Manipulatie verscholen in de schaapskleren genaamd “meer dan the bare minimum doen”. Vooral ook goed verborgen voor henzelf, want ze bedoelden het nooit zo en was nimmer de bedoeling.

Grappend vertelde ik mijn casual date van vorige week dat ik naar bed ging met de laatste jongen met wie dat een slim idee was. Dat was het grapje waar ik me al een paar weken achter verschool. “Ik poep even lekker waar ik eet, want had het nog niet moeilijk genoeg” en dat soort uitspraken als coping mechanism. Daar ben ik goed in, mezelf eruit lullen. Ik vraag me soms af of anderen doorhebben dat het me weldegelijk veel doet. Dat de mensen die ik date, invloed op me hebben. Dat ik weet mysterieus zijn sexy is en ik dat maar al te graag misbruik als front. Natuurlijk ook dit keer vertelde ik al lachend hoe dom ik bezig was in mijn seksleven, om de date waarop ik was op dat moment ook gelijk op een gezonde afstand te houden. Dat blijkt een patroon te zijn waar ik sneller iets mee moest gaan doen dan ik toen voor ogen had.

Buiten mijn bijzondere afweersysteem, ben ik ook erg ongeduldig en gooi ik mezelf graag in het diepe om ergens vanaf te zijn. Met een idee rondlopen voor langer dan een week, klinkt verschrikkelijk. Met twijfels en vragen rondlopen voor langer dan een dag, klinkt als mijn persoonlijke hel. Toen ik dus eindelijk het punt had bereikt waarop ik wist hoe ik me voelde en wat ik er uit wilde, werd mijn notities app het slachtoffer. Zo’n 10 verschillende bestandjes met generieke jongensnamen met het woord ‘gedoe’ erachter met daarin mijn hart gelucht. Het was tijd om een nieuwe aan de collectie toe te voegen: de-laatste-jongen-met-wie-ik-naar-bed-had-moeten-gaan gedoe.

Mijn lijst van objectieve gebeurtenissen waardoor ik ervan overtuigd was dat ik niet dom was, waardoor ik ervan overtuigd was dat “geen gevoelens hebben” out-of-the-question was, was eindeloos. Mijn vriendinnen hadden de lijst live kunnen zien groeien elke keer als ik hun appte als ik hem weer gezien had. Maar blijkbaar was deze lijst voor hemzelf en niet voor mij. Hij probeerde het tijdens de confrontatie zelfs nog te gooien op het “dus alle andere mannen zijn assholes”, alsof grote gebaren met lege intenties hem niet ook tot een van die mannen gemaakt had in mijn ogen. Geen wonder dat hij een spoor aan verliefde verwarde meisjes achter zich liet. Zeggen dat je gewoon zo bent en jezelf schouderklopjes geven, terwijl je eigenlijk alleen maar schade maakt, dat rijmde wel voor hem blijkbaar.

Niet alleen voor hem helaas, ik heb wel duizend keren gehad dat jongens sprak die ik door elkaar wilde schudden tot ze weer zouden werken. Hoe konden ze niet zien dat als zij de schijf van 5 rondmaakten met love languages, meisjes zouden denken dat ze zich open mochten stellen voor mogelijkheden. En dan maar zeiken dat ze allemaal zo snel verliefd worden en de liefde zo ingewikkeld en complex is. Het besef dat dat zeiken zelf gezeik is, schoot me gisteravond pas te binnen. Toen hij zich zo schuldig voelde dat hij mij nu met gevoelens had opgezadeld. Oh, wat had hij het zwaar natuurlijk.

Full circle was het wel, want op het feestje waar het allemaal begon deed hij een vriendin aan een klasgenoot van haar denken. Ze vertelde hem dat het wel positief was en dat dacht ze toen ook. De klasgenoot ging alleen altijd wel roekeloos met gevoelens om in het daten en had iets soortgelijks gedaan bij een vriendin van haar en nu klikte de gelijkenis pas. Nog een jongen die goede intenties met geen intenties verwart en misschien een keer ‘love bombing’ moet Googelen.

 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *