hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Alles wat je wilt weten over je G-spot

De G-spot, een soms wat minder bekend maar zeker niet minder belangrijk plekje in de vulva. Wanneer jij, of je partner je G-spot weet te vinden, kan dit voor nog intensere orgasmes zorgen. In deze blog bespreken we de G-spot en hoe je hem het beste kunt stimuleren.

Alles wat je wilt weten over de G-spot

Kop 1: Waar zit je G-spot?
Je G-spot wordt ook wel de wortel van je clitoris genoemd en is te vinden in de vagina. Er is veel onderzoek gedaan naar dit plekje en of hij nu wel of niet bestaat. Er is eigenlijk geen duidelijk antwoord op, omdat elke vrouw – en dus elke vulva anders is. Onze suggestie? Probeer er zelf achter te komen of je hem hebt.
Maar ik hoor je denken, hoe dan? Je kan je G-spot vinden door je handpalm op je vulva te leggen en een vinger je vagina in te brengen. Deze beweeg je richting je schaambeen. Je G-spot is een zwelling, zo groot als een boon, net achter je schaambeen. Hij ligt zo’n 3 tot 5 centimeter diep in je vagina. Hij zit aan de kant van je buik en voelt wat ribbeliger dan de huid eromheen. Hij wordt vaak door de war gehaald met de baarmoedermond die verder naar binnen ligt en gladder aanvoelt.


Kop 2: G-spot stimulatie
Je voelt het meteen wanneer je je G-spot hebt gevonden, dit komt omdat het een plasdrang opwekt. Dit is niet gek, de G-spot deelt namelijk een zenuwbaan met de blaas. Na een tijdje zal dit gevoel wegtrekken. Het stimuleren van de G-spot kan het beste door het ‘kom hier’ gebaar te maken. Tijdens de stimulatie vult het weefsel zich met vocht naarmate de opwinding toeneemt, het is dus belangrijk dat je al opgewonden bent voor je deze zone gaat stimuleren.


Kop 3: Klaarkomen door stimulatie G-spot
Misschien is alleen vingerstimulatie niet genoeg om klaar te komen, gelukkig zijn er inmiddels ook speeltjes die je hierbij kunnen helpen! Combineer het stimuleren van de g-spot met het stimuleren van de clitoris en een intens orgasme is gegarandeerd! Probeer bijvoorbeeld eens de Arc G-Spot Vibrator van Dame products. Het perfecte vrouwvriendelijke seks speeltje dat zorgt voor een krachtige G-Spot stimulatie. De gebogen handgreep en de bol aan de bovenkant zorgen ervoor dat je plekken ontdekt waarvan je niet wist dat ze bestonden. Met de juiste beweging en snelheid kun je extra goed opwarmen en ben je helemaal ready voor wat er nog gaat komen. Durf je nog niet helemaal over te gaan op alleen de stimulatie van de clitoris? Dan hebben wij ook de Lea Rabbit Vibrator voor jou. Met liefde en aandacht hebben wij deze vibrator ontworpen. Naast de G-spot stimuleert ze namelijk ook de Clitoris.

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Sayako Let's Peep

Peep tips: Sayako gezichtsverzorging

In deze blog bespreken we onze favoriete self-care producten met je. Of je nu meer bent van de oogmaskers om je gezicht wat op te fleuren of je liever meteen je hele gezicht verzorgt. Wij hebben onze favoriete Sayako producten voor je op een rijtje gezet.

Pleasure Meditations ‘Discover’: Stel jezelf open en geniet

Als we het over sensualiteit en pleasure hebben lukt het ons vaak niet goed om ons één te voelen met ons lichaam. Onze ademhaling kunnen we inzetten als een waanzinnig instrument die we heel goed kunnen gebruiken om te connecten met jezelf en je de pleasure te geven waar je naar op zoek bent.

Pleasure Meditations: Dit is The Peep Show

In de Peep Show verschijnen wekelijks erotische meditaties voor een waar ‘oorgasme’. De Peep Show Pleasure Meditations zijn gemaakt om je lichaam in een extreme kalme staat van zijn te brengen en zo makkelijker je seksuele energie te ontdekken en in te zetten. Het is een combinatie tussen mindfulness, aanraking en pleasure. Want wat voelt veiliger dan met een paar oortjes in, jezelf te ontdekken?

Alles wat je wilt weten over de G-spot

Pleasure School: Alles wat je wilt weten over je G-spot

De G-spot, een soms wat minder bekend maar zeker niet minder belangrijk plekje in de vulva. Wanneer jij, of je partner je G-spot weet te vinden, kan dit voor nog intensere orgasmes zorgen. In deze blog bespreken we de G-spot en hoe je hem het beste kunt stimuleren.

Pleasure Verhalen: Het waren dus mixed signals

Kim is hopeloos verliefd op de liefde en alles wat erbij komt kijken. Benieuwd naar alles wat de wereld haar te bieden heeft, gaat ze op zoek naar antwoorden. Ze vertelt op Let’s Peep wat ze allemaal ondekt en legt hierbij graag een linkje naar the bigger picture.

Man o man, hoe ga ik dit vertellen?

Een paar weken geleden kwam ik met iemand in gesprek. Zij complimenteerde mij met het starten van Let’s Peep en vroeg wat mijn kids er van vonden. Ik heb 2 jongens waarvan 1 op de middelbare. Zij nam aan dat hij het heel erg en gênant zou vinden want wat zouden zijn klasgenoten er allemaal van vinden. Dat nu net zijn moeder het belangrijk vind om op de barricade te staan rondom dit thema…

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.