hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Kunnen wij nu echt zonder condoom?

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

Op mijn 16e ging ik aan de pil. Niet omdat ik heel veel last had van mijn ongesteldheid, niet omdat ik een vriend kreeg, maar gewoon omdat iedereen aan de pil ging. Maar een paar jaar later was ik nog steeds niet seksueel actief, vergat ik de pil regelmatig en besloot ik, samen met mijn moeder, dat ik dan beter kon stoppen met de overdosis aan onnodige hormonen, die bij haar tot hele nare aandoeningen geleid hadden. “Ik neem wel een spiraal als ik seksueel actief word.” Riep ik dan. Als zij aan bood om hem voor me te betalen.

Toen kwam de dag dat ik voor het eerst wakker werd naast een man. Hij was lief en keek naar me zoals een man nog nooit eerder naar me had gekeken. Hij behandelde me met respect en dat was de reden dat ik zo lang had gewacht voor ik met iemand het bed in dook. Ik hoefde geen zonsondergang en bloemblaadjes en kaarsjes. Ik wilde alleen een man die me aankeek zoals hij me aan keek en die vroeg of ik oké was en zeker wist dat ik dit wilde. Een man die het écht rustig aan deed, zelfs toen ik daar niet om vroeg. Ik wilde iemand zoals hij, die lief tegen me was toen ik na de eerste keer enorm bloedde en die daarna nog een paar keer checkte hoe ik me voelde. Die de tijd nam en het echt niet erg vond dat het bij mij zo’n pijn deed dat we niet heel ver waren gekomen. En dus werd ik gelukkig wakker in zijn armen en kuste ik hem nog een keer. Maar toen hij de deur achter zich dicht trok om naar zijn werk te gaan en ik mezelf weer in zijn bed liet vallen, googelde ik toch: “Kun je zwanger worden van voorvocht?”

Ik kalmeerde mezelf, maar besloot wel dat het tijd was. En toen kwam dat ontzettend ongemakkelijke moment dat ik mijn moeder op moest bellen om te vragen of zij nog steeds wilde betalen voor mijn spiraal. We hadden het gesprek erover zo vaak gevoerd, dat ze ongetwijfeld wist dat ik de avond ervoor mijn maagdelijkheid verloren was, maar ze vroeg niks. Ze maakte geld over haalde de spiraal bij de apotheek op de hoek van zijn straat. Ik kon meteen terecht bij een gynaecoloog. Over het plaatsen van de spiraal zal ik niet te lang uitwijken (au au au au au au), maar de dag erna lag ik alweer bij hem in bed. “Kunnen we nu echt zonder condoom?” Vroeg hij. Ik knikte. En dat deden we. En het was heel fijn. Hoewel alles daar beneden nog een beetje gevoelig was, genoot ik van hem.

Toch sloeg de volgende ochtend ineens de paniek weer toe. Kon je echt wel meteen zonder condoom? Dit keer hielp Google me niet om rustiger te worden. De online bijsluiter, die ik bij het openen van de spiraal niet gelezen had, zoals ik die nooit lees bij medicijnen of apparaten, wist me te vertellen dat je, tot zeven dagen na de plaatsing, nog niet volledig beschermd bent….

Bij de Etos op het station haalde ik de Morning After-pil. Toen ik mijn verhaal uitlegde aan verkoopster, antwoordde ze geschokt: “Ik heb deze week ook mijn spiraal laten zetten!” Zij had duidelijk de bijsluiter ook niet gelezen. En sindsdien lees ik altijd de bijsluiter van mijn medicijnen. Bijna obsessies lees ik het hele ding. Je weet namelijk nooit wat je over het hoofd ziet.

Volg Britt op Instagram @brittvschie en op www.brittvanschie.com

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *