hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School: Glijmiddel 101

Heb jij nog nooit eerder glijmiddel gebruikt? Don’t worry, je bent zeker niet de enige! Let’s Peep verwelkomt alle vrouwen. Onze Userguide biedt een beginners guide voor dummies. Time to peep!

Pleasure School: Hoe gebruik je glijmiddel?

Heb jij nog nooit eerder glijmiddel gebruikt? Don’t worry, je bent zeker niet de enige! Om een of andere reden bestaat er nog steeds een taboe op het onderwerp. Nergens voor nodig natuurlijk, want er is niets zo normaal als het hebben van seks – zowel samen, als alleen. Geloof me, we doen het allemaal! Ga je voor het eerst met glijmiddel aan de slag? Zorg dat je niet gestoord wordt; dus: telefoon uit!

Kies je glijmiddel

Er bestaan drie types glijmiddel: op basis van water, olie en siliconen. Glijmiddel van Let’s Peep is op waterbasis: dit is de meest voorkomende variant en kan voor de gekste dingen worden gebruikt. Het is veilig, geeft geen vlekken op je gloednieuwe zijden nachtjapon, en is lekker makkelijk af te spoelen als de pret voorbij is. Daarnaast kan deze samen met condooms gebruikt worden, omdat het rubber niet aantast. Nog een plus is dat het voor vrouwen die snel last hebben van irritaties daar beneden de beste keuze is om narigheid zoals een jeukende vayaya achteraf te voorkomen.

Aan de slag

Glijmiddel kun je niet echt fout aanbrengen, maar voor het beste effect breng je het direct aan op je geslachtsdeel. Gebruik vóórdat jullie van start gaan een knijpje Let’s Peep glijmiddel op en rondom de vagina. Je kunt er ook voor kiezen om één of twee druppels op de top van de eikel aan te brengen en dit langs het hele oppervlak van de schacht te masseren (leuk voor hem ook). Als die vervolgens ergens naar binnen glijdt, wordt het glijmiddel direct goed verdeeld. Voor extra stimulatie kun je ook je partner vragen een kleine hoeveelheid Let’s Peep glijmiddel over je vagina te smeren voor een intens erotisch voorspel.

 

Nog meer plezier?

Als je (alleen, of samen met je partner) graag aan de slag gaat
met seksspeeltjes, gebruik dan ook een kleine hoeveelheid glijmiddel op het oppervlak van het erotische speeltje om het gladder en gemakkelijker in gebruik te maken. Veel seks speeltjes kun je alleen maar gebruiken met glijmiddel op waterbasis. Met Let’s Peep glijmiddel kun je dus veilig experimenteren!

 

Doe niets geks!

Ga niet experimenteren met olijfolie, babyolie of massage crème. Klinkt logisch toch? Geloof ons, mensen smeren de gekste dingen tussen hun benen. Wat ze daarbij vaak vergeten is dat er irriterende stoffen als parfum en sulfaten inzitten. En daar kan je nou juist een branderige poes van krijgen. Experimenteren met glibberen is een dikke vette ja, maar gebruik daar beneden geen dingen die daar niet voor bedoeld zijn.

 

 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *