hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: De fijne lijn tussen after care en mixed signals

Kim is hopeloos verliefd op de liefde en alles wat erbij komt kijken. Benieuwd naar alles wat de wereld haar te bieden heeft, gaat ze op zoek naar antwoorden. Ze vertelt op Let’s Peep wat ze allemaal ondekt en legt hierbij graag een linkje naar the bigger picture.

Ik legde hem mijn theorie voor tijdens het uitvoeren van de stof zelf. Jongens en mannen zouden knuffelen voor zichzelf en vrouwen voor de ander en dit zou de root zijn van alle mixed signals in casual dating. Natuurlijk beaamde hij, want hij was een van deze koalaknuffelaars. Al veel eerder vertelde hij me een keer dat veel meisjes zijn lieve gebaren verwarden voor iets met een meer beladen intentie. Chocola meebrengen als iemand ongesteld was zouden toch alleen jongens doen die verliefd waren? Ja, en na de seks knuffelen alsof het leven ervan afhangt doen jongens ook alleen maar als je hun hart hebt gestolen.

 

Knuffelen na de seks als after care was in my early days iets wat ik makkelijk afwimpelde terwijl ik op mijn buik naast mijn partner ging liggen met minimaal 5 centimeter ertussen. Gewoon terug naar het vriendschappelijke en kletsen op een veilig on-emotioneel beladen afstandje. Duidelijker kon niet voor hen en ook niet voor mij. Uiteindelijk een “als je liever thuis slaapt, is dat niet erg hoor” en dan dropen ze wel af. Of ze ook echt liever thuis sliepen zou ik nooit weten, maar dat maakte me weinig uit. Ik hoefde niets van mijn casual bedvisiteurs en al helemaal geen knuffels.

Mijn eerste keer single heb ik menig man me laten knuffelen. Met een dikke nadruk op het “laten”-gedeelte. Ondanks dat ik mezelf makkelijk deel op sociaal en seksueel gebied, bewaar ik ‘lieve Kim’ voor speciale gelegenheden. Deze speciale gelegenheden deden zich voor in een paar personen, waarna – eerder of later – ik me toch altijd af moest vragen waarom hun kroelen niet gelijk stond aan hun acties. Hoe konden ze me op die manier knuffelen, wanneer ik vervolgens aan de kant gezet kon worden als het toch niet uitkwam? Ik was niet de enige, ik hoorde meer vrouwen deze vragen stellen om me heen. Meisjes die zich zo verbonden hadden gevoeld met iemand en na de seks geknuffeld werden alsof diegene compleet verliefd was, maar vervolgens behandeld werden alsof er nooit iets had plaatsgevonden. 

 

Een relatie en een tweede ronde single zijn verder, bewaar ik nog steeds mijn ‘lieve Kim’. Niet omdat ik bang ben om pijn gedaan te worden, maar omdat niet iedereen haar verdient. Een van de eerste dates na de break-up was gezelliger dan ik verwachtte, maar beiden voelden we geen romantiek voor hoever ik wist. Tot ook hij full koala-modus ging en ik er niets meer van begreep. Toen ik hem vroeg of hij altijd zo op eerste dates was, antwoordde hij heel luchtig dat hij lekker deed wat goed voelde en het hem weinig uitmaakte. Het hoefde allemaal niet zo beladen. Zo simpel was het. Waarom was dat het hiervoor nooit? Ik dacht dat ik het altijd zo min mogelijk beladen maakte door alle “beladen acties” weg te laten, maar wat nou als die druk komt door wat ik zelf van die acties maak? 

Natuurlijk kon ik het niet laten om zijn luchtige houding te meten aan alle kroelboys die ik voor hem had langs zien komen en zo ontstond mijn theorie. Mannen zouden – volgens mij – in het leven meer aangereikt krijgen, hierdoor makkelijker dingen toe-eigenen dan vrouwen en dus in een heterorelatie zou een man ook makkelijker liefde toe-eigenen zonder erbij stil te staan wat dit voor een vrouw kan betekenen. Een vrouw voor wie juist niet alles zomaar aan komt waaien en dus bij alles wat haar toekomt, denkt dat er grotere krachten achter schuilen. Waarom zou ze het anders krijgen? In mijn geval: de hele kwestie rond knuffelen.

 

Toen ik mijn theorie later ook aan een vriendin vertelde, was ze het er niet mee eens, want ook zij was schuldig aan roekeloos knuffelen. Ze had die week met een van haar vrienden geknuffeld alsof ze het meende. Mijn feministische vergelijking was dus helemaal niet nodig geweest. De tweede helft van mijn theorie werd wel dubbel en dik bewezen toen nog geen twee weken later de arme jongen de liefde verklaarde aan mijn vriendin die zijn knuffels alleen even toeliet uit egoïstische motieven. Menselijke en natuurlijke motieven, dat zeker, maar zonder heldere communicatie, toch echt wel motieven die kunnen leiden tot mixed signals en gebroken harten.

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *