hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: The search continues

Roos (37) moeder van 2 kinderen (5 en 9) en gelukkig met haar nieuwe liefde, heeft na het eindigen van een relatie van bijna 15 jaar haar sexdrive weer teruggevonden, nadat ze aseksueel dacht te zijn. Op Let’s Peep vertelt zij graag hoe ze zichzelf weer gevonden heeft. Let’s meet Roos!

The search continues
Photo courtesy of wolfcubwolfcub

Ik heb een aantal heerlijke dates gehad met de mysterieuze man. We konden heerlijk en open kletsen over fantasieën, ervaringen, verlangens, en wat stond er nog op mijn bucket list qua seksuele ervaring/verlangens.

Door de uitdagende gesprekken kwam ik er achter dat ik eigenlijk echt niet van de vanille seks ben, maar ik hou wel van een dominante man en het mag op z’n tijd ook best wel een beetje kinky zijn. Ook werd mijn interesse in kinky feestjes gewekt, je verkleden en voor een ander totaal onherkenbaar zijn en je overgeven aan al die spanning en seks die in de lucht hangt. Een keer niet denken aan wat een ander van je vindt, maar puur genieten van dat moment. Doordat we al een tijd met de maatregelen van Corona leven, vinden dit soort feestjes op dit moment dus niet plaats. Deze staat dus nog op mijn bucket list. Zo stond er ook een trio op mijn bucket list, hierover een andere keer meer…

Doordat ik merkte dat mijn seksdrive toenam maar je natuurlijk niet altijd beschikt over iemand waarmee je dat kan delen ging ik tijdens de lockdown maar eens opzoek naar een pleasure pakketje voor mezelf. Mijn vuurtje was aan, en dat wilde ik zo houden.

Mijn zoektocht begon, en daar vond ik al snel de satisfyer pro 2, een luchtdruk vibrator voor heerlijke soloseks voor vrouwen beloofde de omschrijving. Die moest ik hebben! Samen met een g-spot vibrator, rabbit vibrator en glijmiddel op waterbasis was mijn bestelling compleet!

Ik kon niet wachten tot mijn bestelling bezorgd zou worden! Toen het eindelijk bezorgd werd na 2 dagen, moest alles eerst opgeladen worden. Eenmaal in bed waagde ik me dan maar aan de veelbelovende luchtdrukvibrator van satisfyer met een vleugje glijmiddel.

OH LORD! Wat was dat een fantastisch orgasme! Zo intens en zo snel! Dit was toch wel de beste vibrator! Zoals ik de eerste keer genoot van dit duivelse speeltje heb ik nooit weer beleefd.

De keren erna duurde het een stuk langer voordat ik tot een hoogtepunt kwam en wanneer ik het the old fashion way met de hand deed, lukte het me al helemaal niet om een orgasme te krijgen! Oh no! Mijn poes is stuk dacht ik! Ik heb haar stuk gemaakt met mijn speeltje…

Inmiddels had ik een nieuwe man ontmoet en de seksuele aantrekkingskracht was zo groot dat wanneer we elkaar aankeken we elkaar zo heftig zoenden, dat onze lippen er kapot van waren.  De tweede keer dat we elkaar zagen tilde hij me naar boven en gooide me op mijn bed. Hij heeft me heerlijk oraal bevredigd, ik had al heel lang niet zo gekreund en genoten van orale seks. Ik vond het altijd zo’n verplicht nummertje waar ik niet van kon genieten, maar zo kon ik dat zeker wel! Gelukkig dacht ik! Mijn poes is toch niet stuk! Ze doet het nog! 

Een aantal keren samen met hem lukte het me weer niet om een orgasme te krijgen. Hij begon al aan zijn kunsten te twijfelen en dat is natuurlijk slecht voor het ego van een schorpioen, ik heb hem duidelijk uitgelegd dat het zeker niet aan hem lag. Want ook als kwam ik niet tot een hoogtepunt, de seks was zo vurig en lekker dat ik ook zonder orgasme er erg van genoot.

De satisfyer had ik inmiddels vervloekt want in mijn ogen was het de schuld van dat ding! Inmiddels ben ik er achter dat het niet aan de Satisfyer lag maar aan mezelf. Ik kon me blijkbaar niet volledig open stellen en laten gaan tijdens solo seks of seks met een ander. Daar moest ik maar eens mee aan de slag gaan! Verder met mijn ontdekkingsreis..

 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *