hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Pleasure School: Ongelijkheid tussen de lakens

Ongelijkheid kan overal zijn, Ook tussen de lakens. We stonden eerder al stil bij de orgasmekloof, maar helaas zijn mannen en vrouwen op nog meer gebieden nog steeds niet gelijk aan elkaar in bed. Hoog tijd om daar wat aan te veranderen!

Ongelijkheid kan overal zijn. Ook tussen de lakens. We stonden eerder al stil bij de orgasmekloof, maar de ongelijke man-vrouwverdeling in bed is helaas op nog meer manieren te merken. We kijken in deze blog naar een paar duidelijke voorbeelden, maar kijken vooral ook naar hoe we deze ongelijke verdeling kunnen veranderen.

Waar zien we ongelijkheid terug?

Een van de klassieke voorbeelden is klaarkomen. Mannen komen beduidend vaker klaar tijdens de seks, maar verwachten bijvoorbeeld ook dat ze klaar kunnen komen in de mond of op het lichaam/gezicht van de vrouw. Wanneer iemand dit niet wil, wordt het preuts gevonden.

Deze ongelijke verdeling van verwachtingen is op nog wel meer gebieden merkbaar. Bijvoorbeeld met anticonceptie. Want als een vrouw de pil slikt, hoeft een man toch geen condoom meer om te doen? Of wanneer en man 10+ bedpartners heeft is het stoer, maar een vrouw is dan een hoer. Ook worden vrouwen neergezet als minder fantasierijk. 

Ongelijkheid tegengaan

Terwijl, als je er eens goed over nadenkt, gaat het niet om minder fantasieën, maar om andere fantasieën. En is een vrouw niet preuts, maar geeft ze haar grenzen aan. Als vrouw hoef je niet alleen maar te pleasen, seks heb je namelijk niet alleen.

Het is dus hoog tijd om de ongelijke verdeling tussen de lakens te doorbreken. Dit kan je doen door aan te geven wat jij fijn vindt en waar jij je goed bij voelt. Heb je bijvoorbeeld een wilde fantasie die je niet eerder durfde te bespreken? Doe dit juist! Of denk je dat een toy jullie voorspel een stuk spannender zou maken? Geef het aan! Zo geef je je zelfvertrouwen én je seksleven een boost.

P.S. Na het lezen van deze blog toe aan een nieuw hoogtepunt? Bekijk dan eens onze shop!

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.