hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Sophie – Dikke neus!

Sophie (32) is young, free and single. Ze werkt als styliste voor een woonmagazine en staat open voor zowel kortstondige als langdurige relaties. Ze vertelt op Let’s Peep met veel plezier over haar gezonde seks drive.

Pleasure Verhalen: Sophie - Dikke neus!

Mijn vriendinnen hadden gesproken: ik moest mijn minnaar aan zijn getrouwde wilgen hangen en me open stellen voor nieuwe contacten. Dat had ik mezelf natuurlijk al tientallen keren voorgenomen, maar uit de mond van een ander klinkt het toch net even nuttiger dan uit de mijne.

Dat dringende advies was dus de reden dat ik mij afgelopen zaterdag naar café P. sleepte, in de hoop dat B. daar zou zijn, de enige man die ik kon bedenken waarvoor ik me dan, als het echt moest, wel open wilde stellen. Al was het alleen al omdat hij me er telkenmale van verzekert dat ik de mooiste lach van Rotterdam heb. (Natuurlijk realiseer ik me dat hij die glimlachende lippen het liefst rond zijn geslacht ziet, maar ik moet toegeven dat het mijne zich ook nooit onberoerd laat bij het compliment.) Het geluk was met mij: B. zat inderdaad aan de bar, met wat zo te zien niet zijn eerste biertje was, en een brede grijns waarmee hij mij begroette als hiervoor omschreven.

De verdere avond ging zoals dat gaat: we deelden biertjes, kwinkslagen, steelse aanrakingen en uiteindelijk ook speeksel. Daarna slenterden we hand in hand richting mijn huis en richting een veelbelovend potje openstellen.

Hier is enige uitleg noodzakelijk. Ik ben namelijk een snuffelaar. Ik ruik aan alles. Dus ook aan vieze sokken en andere dingen waar je je geen voorstelling van wil maken. Maar vooral aan lekkere dingen, zoals het haar van B. en het kraagje van zijn shirt. Mijn neus is hypersensitief en verdraagt wel vieze luchten, maar uitsluitend de mijne. Ik heb zelfs wel eens een vriendje de laan uit gestuurd omdat hij naar zweet rook. Onverdraaglijk.

En B. rook zalig. Een beetje naar appeltjes, een beetje naar gestreken overhemden en ook een beetje naar die lekkere wasverzachter die naar baby’tjes ruikt. Mijn hele lijf verheugde zich inmiddels op de belofte van die heerlijke geuren; mijn borsten spanden zich in mijn bh en zonden signaaltjes uit naar mijn vagijn. Bovendien zoende deze B. precies goed. Niet te nat, niet te veel tong, met zachte lippen en een exact het juiste ritme. Kortom: ik had er zin in.

En toen.

En toen. Ja toen, toen lagen we heerlijk te vozen, aan elkaars kleren te trekken en eindeloos te zoenen. Hell yeah! Tot hij zei: ‘Wacht even, ik ben zo terug!’ en met zijn goed geproportioneerde torso richting badkamer vertrok. Goeie timing, want zo kon ik gauw wat laatste kleren van mijn lijf trekken en me met mijn allerhitsigste setje in een fraaie pose gooien. Haar als een waaier op het kussen, de ogen geloken, op mijn zij met één been licht gebogen… Toen hij terug kwam en zich met schitterende ogen over mij heen boog (‘Eindelijk die mond om mijn lid!’, moet hij gedacht hebben) rook ik het.

Die gast had gewoon zitten schijten.

Serieus! Ik rook geen zeep, dus hij had zelfs niet de moeite genomen om zijn handen te wassen. Gat-ver-damme. Wat onbeschrijflijk góór! Doe eens een gooi hoe mijn libido er op dat moment voor stond. Juist. Van honderd naar nul in één seconde.

Ik weet niet meer precies hoe ik hem de deur uitgewerkt heb. Ik weet wel dat ik daarna mijn vriendinnen heb gebeld. En ook dat ik hen de volgende dag mijn excuses moest maken voor dat gesprek.

Sophie picks

Let's Peep Glijmiddel

Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Let’s Peep glijmiddel heeft exact de juiste textuur, in exact het juiste flesje. Met een handig doseerpompje voor het ultieme orgasme. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

21,95

Journal

Offline is the new peace of mind! Ken je deze quote? Gebruik journaling als jouw therapie door de Mind Notes Journal bij LSW Londen. Elke dag (of elke dag als je er zin in hebt, geen druk), vul je je antwoorden in op vier simpele vragen. Elke vraag moedigt intentie, dankbaarheid en perspectief aan. En ze zorgen er allemaal voor dat het idee van een beter leven binnen handbereik is.

26,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.