hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Peep tips: Ohnut Soft Buffer Rings

Het lastige aan het kopen van een sextoy is dat je het vaak moet baseren op reviews van 1 á 2 regels. Dit terwijl genot iets heel persoonlijks is. Daarom hebben we vandaag een nieuwe tip voor jullie, dit keer de Ohnut Soft Buffer Rings.

Peep tips: Ohnut Soft Buffer Rings
Photo courtesy of House of Dame Products

Bijna 75 procent van alle mensen met een vagina ervaart pijn tijdens de seks. Het is hoog tijd dat hier verandering in komt! De Ohnut Soft Buffer Rings zijn gemaakt om te zorgen dat je niet bezig bent met of diepe penetratie pijn zal doen. Ohnut zorgt ervoor dat jij en je partner je kunnen concentreren op wat het belangrijkst is – verbinding, plezier en genot.

Rings?

De Ohnut Soft Buffer Rings staan bekend als de redder in nood voor wie last heeft van pijn tijdens de seks of wanneer er sprake is van een verschil in grootte tussen partners. Stellen die kampen met dit probleem hebben vaak al van alles geprobeerd: genoeg tijd nemen voor penetratie, langzaam bewegen, veel glijmiddel. Maar meestal is het niet genoeg.

De Ohnut kan een oplossing zijn. De rings zijn zo comfortabel dat je haast niet merkt dat je ze draagt. De rings rekken uit en kunnen door alle mannen gedragen worden. Ze zijn ook goed te combineren met vrouwvriendelijke seksspeeltjes. Je kan de Soft Buffer Rings zien als een verlengstuk van je lichaam voor extra plezier.

Je brengt de Ohnut makkelijk aan. Het kan misschien wat strak voelen dus gebruik vooral voldoende glijmiddel voor het aanbrengen. Het is belangrijk om samen uit te vinden wat de beste manier is om de Ohnut te gebruiken., dit kan namelijk op meerdere manieren. Het ligt volledig aan de behoefte van jou en je partner.

Hoe begin je ermee?

Je begint meestal met een set van vier. Wanneer je geen pijn voelt tijdens de seks, kan je het aantal gaan verminderen. Maar doe dit niet te snel, je kan beter je tijd nemen om te kijken welke hoeveelheid het meest comfortabel is voor jullie beiden. Je vindt waarschijnlijk niet in één keer de juiste diepte dus probeer het proces van vallen en opstaan open in te gaan en vooral te blijven communiceren met elkaar.

De Ohnut zelf is zacht, elastisch en comfortabel in gebruik. Je kan de diepte instellen wat zorgt voor een buffer tussen de penis en vagina. De penetratie wordt wat minder diep, maar de man kan nog steeds net zoveel genieten. De ringen zelf zijn makkelijk schoon te maken.

Taboe op pijnlijke seks

Ohnut gelooft dat je slaapkamer een plek vol vreugde kan zijn, de zorgen over pijnlijke penetratie moet opgelost kunnen worden. Eens! Ze zijn met veel experts een samenwerking aangegaan. Onder andere met gerenommeerde artsen in de seksuele geneeskunde, holistische beoefenaars en talloze empathische mensen. Zij hebben als missie om iedereen te helpen eenvoudige fysieke aanpassingen te maken, maar op een manier die geliefd aanvoelt om over te praten. Want die taboe om over seksuele gevoelens en ervaringen te praten moet uit de wereld, en dat vinden wij ook!

We love Ohnut

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *