hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Met de billen bloot: Rianne

Wanneer we vrouwen het hemd van het lijf vragen kan het stellen van onze brandende vragen aan ons eigen team natuurlijk niet uitblijven! Deze keer: Rianne

Met de billen bloot
Wat is voor jou ultieme pleasure?

Ik kan optimaal genieten van een avondje uit met mijn vrienden. Optutten, dineren, wijn drinken op een zonnig terras en hierna lekker de stad in om verder te borrelen. Helaas moet ik tegenwoordig met de huidige lockdown deze dagen missen en ik probeer nu dan ook meer te genieten van andere geluksmomentjes gedurende de dag. Bijvoorbeeld overdag naar meeblèren op mijn favoriete muziek, een dagje winkelen met vriendinnen, samen koken met mijn vriend. Er zijn nog zoveel andere geluksmomentjes waar je van kunt genieten!

Welk advies zou jij je (jongere) zelf geven op het gebied van intimiteit?

Het is zo cliché, maar ik zeg het toch tegen mijzelf. Wees zelfverzekerd. Als er één ding is dat ik heb geleerd in de afgelopen jaren is dat zelfvertrouwen hebben de meest sexy eigenschap is die je kan hebben. Denk positief, wees blij met al je pluspunten en vergelijk jezelf niet met anderen.

Als vrouwen aan de macht zouden zijn binnen de seksindustrie, hoe zou die wereld er dan nu uitzien?

Er zou in ieder geval meer gelijke behandeling zijn tussen man en vrouw. Ook zie ik geen fake orgasms, onherkenbare verhaallijnen en extreme situaties. Ik zie de vrouw niet als object, maar als onderdeel van het spel.

Welke les zou jij mannen graag willen leren?

Dat het spel niet begint en eindigt bij de man. Wij hebben plezier in bed en zie ons niet als objecten van verovering. Maar ook zou ik vrouwen een les willen leren: omarm, verken en vier je seksualiteit – onbeschaamd, met veel plezier en op je eigen voorwaarden.

Rianne's picks voor meer intimiteit

Rianne haar favoriete producten uit onze Let’s Peep webshop! 

Let's Peep Glijmiddel

Het toevoegen van glijmiddel is een goede manier om things leuk en in beweging te houden. Seksueel plezier gegarandeerd!

21,95

Collagen Hydrogel Eye Patches by Sayako

Ik ben fan van alles wat mijn huid opknapt en dus is dit één van mijn favorieten! Heerlijk om deze Eye Patches te gebruiken na een avondje uit of op mijn self-care avondje. 

11,95

Beauty Glow by JetFuel

What not to love? Ik gebruik deze supplementen nu al een tijdje en mijn huid ziet er super goed uit! 

24,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.