hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Mijn eigen genot staat voorop

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

Mijn eigen genot staat voorop

Hij viel me meteen op. Zijn blauwe ogen en zijn warrige haar. Hij was helemaal mijn type. Normaal gesproken betekent dat voor mij niet zoveel. Ik ben verschrikkelijk in flirten. Ik ben één keer in mijn leven in een club op iemand afgestapt. De desbetreffende hij zei toen dat ie getrouwd was, om dezelfde avond nog met mijn beste vriendin te zoenen. Ik ben niet goed in het sexy gedans, het heupen zwaaien, het knipogen en wegkijken. Ik voel me veel comfortabeler in de rol van de ongemakkelijke sidekick. Het was een geluk dat we in een klein gezelschap waren. De vriend voor wie we daar waren, stelde ons aan elkaar voor en we kletsen wat, ik heb geen idee meer waarover.

Kijk, ik ben eigenlijk altijd een laatbloeier geweest. En dat heb ik ook nooit heel erg gevonden. Maar door de vele Romcoms die ik heb verslonden en door de manier waarop anderen over seks praatten, dacht ik altijd dat het volledig vanzelf zou gaan. Dat aantrekkingskracht ervoor zou zorgen dat ik in een of andere seksgodin zou veranderen en alles soepel zou verlopen in bed. Ik kwam er vrij snel achter dat mijn matige coördinatie er nog steeds voor zou zorgen dat ik mijn rits niet open zou krijgen, vast zou blijven zitten in mijn bh en mijn haar steeds volledig voor mijn gezicht zou hangen.

Hij behoorde gelukkig wel tot het type man die, alsof het een tweede natuur was, iets dichterbij kon gaan staan en mijn hand vast kon pakken. Voor ik het wist had hij zijn lippen op de mijne en “miste” ik mijn laatste trein. Hij woonde in het huis waarvan ik altijd zei dat ik hoopte er ooit het geld voor te hebben. Hij nodigde me uit om samen met hem te douchen en al zijn moves waren precies zoals al die Romcoms die ik zo verslonden had. Ik kon niet geloven dat ík, de meid die nooit flirtte, in zíj́n huis was, uiteindelijk in zíjn bed bellande. Toen ik zijn afgetrainde lijf zag, begreep ik nog minder wat ik daar deed.

De volgende ochtend, om een uur of 6 ’s ochtends, werd ik wakker van een vreemd soort roes. De avond ervoor was ik, na een uur, totaal uitgeput en unsatisfied in slaap gevallen. Alles wat ik eerst zo sexy aan hem vond, was ineens zo ijdel geweest. Want, eenmaal in zijn bed, ging het vooral over zíjn genot en had hij met ieder ander in bed kunnen liggen. Het ging niet om míj in zíjn bed, het ging alleen om hem.

Met een vreemd geluid op de achtergrond, opende ik mijn ogen. Ik zag hem naast het bed op de grond zitten, mee neuriënd met de klankschalen op de achtergrond. Geïrriteerd draaide ik me om.

En dat was het moment dat ik het besloot. Dat onenightstands niks voor mij waren. En dat mijn eigen genot altijd voorop moest staan.

Volg Britt op Instagram @brittvschie en op www.brittvanschie.com

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.