hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Pleasure School: Herontdek glijmiddel

Glijmiddel uitgespeeld? Guess not! Dat glijmiddel niet alleen voor oude mensen is of gebruikt wordt wanneer je zelf niet vochtig kan worden hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Als glijmiddel user weet je vast dat glijmiddel een ontzettend lekkere toevoeging kan zijn op seks.

Dat glijmiddel niet alleen voor oude mensen is of gebruikt wordt wanneer je zelf niet vochtig kan worden hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Als glijmiddel user weet je vast dat glijmiddel een ontzettend lekkere toevoeging kan zijn op seks.

Het eerste commerciële glijmiddel dat op de markt kwam was een medisch glijmiddel, maar glijmiddel is allang niet meer bedoeld om problemen op te lossen. Misschien staat glijmiddel bij jou wel standaard op je nachtkastje en glij je bij iedere vrijpartij door het bed (good for you!). Of misschien staat jouw glijmiddel al een tijdje weg te stoffen in je badkamerkastje. Tijd om jouw glijmiddel gebruik nieuw leven in te blazen!

Seks begint bij het voorspel. Vaak denk je dan aan orale seks of masturbatie, maar heb je jouw partner wel eens een (erotische) massage gegeven? Neem de tijd om de ander te masseren en maak het intenser met behulp van een beetje glijmiddel. Begin op standaard plekken te masseren zoals de nek of rug en wijk langzaam uit naar de erogene zones. Wedden dat jullie intens zullen genieten van elkaar?

Glijmiddel kan ook bij masturbatie een enorme toevoeging zijn. Door je hand eerst vochtig te maken met een beetje glijmiddel zal een handjob soepeler verlopen. Het aftrekken zal hierdoor nog gevoeliger en lekkerder worden. Hetzelfde geldt voor de vulva: het gebruik van glijmiddel zal ervoor zorgen dat de aanraking minder stroef is en zorgen voor een intenser gevoel. 

Een beetje uitgekeken op handwerk? Gebruik dan eens glijmiddel in combinatie met een sekstoy. Vibrators, dildo’s, buttplugs, ze doen allemaal nog beter hun werk in combinatie met wat glijmiddel. Glijmiddel zorgt er namelijk voor dat de toy makkelijker naar binnen kan glijden!

Last but not least: doe het eens op z’n Grieks! Anale seks is niet voor iedereen weggelegd, maar wie weet vind jij het wel ontzettend lekker. Ga op ontdekkingstocht, maar zorg wel dat je volledig ontspannen bent en genoeg glijmiddel gebruikt. 

Wat ons betreft genoeg manieren om glijmiddel weer je beste vriend te maken en nieuwe hoogtepunten te bereiken. 

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.