hey cutie ♥ gratis verzending vanaf €40,- ♥ verzending €2,95 (NL) €3,95 (BE) ♥ levering binnen 1-3 werkdagen

Met de billen bloot: Seksuologen met twee

Anne en Leila zijn tegelijk afgestudeerd als seksuoloog en werken sindsdien hard samen aan het platform Seksuologen met Twee. Door de inzet van social media willen zij taboes doorbreken rondom seksualiteit, intimiteit en relaties.

Hoevaak PEEP jij?
Wat wordt er met PEEP bedoeld ;)? Wij willen vaak wegblijven van hoe vaak en hoe veel. Het gaat er namelijk niet om hoevaak iemand iets doet, maar dat diegene doet waar hij/zij/die zich prettig bij voelt. Daar is geen aantal aan te plakken.  

Wat zijn jouw beste intimiteit tips?

Wij blijven dit tot in de oneindigheid melden, maar communicatie is zo belangrijk! En ga terug naar de basis. Je lichaam en geest veranderen gedurende je hele leven. Blijf ontdekken en praat hierover. 

Als vrouwen aan de macht zijn binnen de seksindustrie, hoe zou de wereld er dan nu uitzien? 
Pfoe dit is een goede vraag. Het is denk ik te gemakkelijk om te zeggen dat de industrie dan veel fijner, liever en veiliger zou zijn. Mogelijk dat als vrouwen meer aan het stuur staan er meer focus is op consent en toestemming. Hopelijk wordt er dan ook meer en meer gepraat en zal het taboe op werken binnen de seksindustrie verminderen

P.S. Na het lezen van deze blog toe aan een nieuw hoogtepunt? Bekijk dan eens onze shop en ga op ontdekkingstocht. Time for pleasure!

< previous hot news

next hot news >

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

  • Let’s Peep Glijmiddel

    21,95
    In winkelmand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.