hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School: Make her peep!

Wij nemen je graag mee in onze blik op vrouwelijk genot. Het is natuurlijk erg makkelijk om te zeggen dat de orgasmekloof komt door mannen, maar wij houden van omdenken. In plaats van mannen eindeloos de schuld te blijven geven van de ongelijke verhoudingen binnen seksualiteit leren wij jou als man zijnde liever hoe je mee kan helpen om de orgamsekloof te doorbreken.

Pleasure School: Make her peep!

Vanaf jongs af aan, bij de seksuele voorlichting, ligt de focus al op de man bij seksualiteit en ook in porno wordt het verkeerde voorbeeld gegeven. Niemand leert een man hoe hij een vrouw het beste genot kan laten beleven. Natuurlijk leer je veel door te experimenteren, maar nog altijd zijn er veel vrouwen die geen orgasme bereiken tijdens de seks (of het faken). Dit moet natuurlijk veranderen! Daarom delen wij graag onze tips die jou zullen helpen om vrouwelijke verlangens beter te begrijpen en er gehoor aan te geven, zodat je haar nieuwe hoogtepunten kunt laten beleven. 

Communiceer

Het allerbelangrijkste is om met elkaar te communiceren en dan bedoelen we niet alleen maar dirty talk of sexting. Vraag een vrouw wat ze lekker vindt, wat haar fantasieën zijn en waar zij zich prettig bij voelt. Door deze vragen te stellen zal een vrouw zich veel meer op haar gemak voelen. Probeer goed te luisteren wat ze je vertelt en probeer haar antwoorden toe te passen en gehoor te geven aan haar verlangens. 

Voorspel

Het kan zijn dat een vrouw zichzelf niet geheel op haar gemak voelt tussen de lakens. Hierdoor geniet ze mogelijk minder van de seks en zal ze moeilijker klaar kunnen komen. Om ervoor te zorgen dat een vrouw zichzelf ontspant kun je het beste ruim de tijd nemen voor het voorspel. Hiermee bedoelen wij niet enkel masturberen of orale seks, maar ook (erotische) massages, praten over seksuele fantasieën, knuffelen, zoenen, etc. De vrouw zal hierdoor meer ontspannen zijn en opgewonden raken. De seks zal hierdoor voor jullie beiden lekkerder zijn. 

Glijmiddel

Glijmiddel kan een goede oplossing zijn wanneer de seks stroef verloopt doordat er te weinig vocht is, maar niet alleen dat! Glijmiddel zorgt voor gevoelige, intensere en lekkerdere seks. Breng het glijmiddel aan op de vulva tijdens het voorspel, zo heb je er dubbel plezier van. 

Tijdens de seks

Sommige vrouwen kunnen klaarkomen door penetratie wanneer de G-spot wordt gestimuleerd, maar dat geldt niet voor alle vrouwen. Voor veel vrouwen is clitorale stimulatie benodigd om een orgasme te bereiken. Je kunt een vrouw tijdens de penetratie masturberen om de clitoris te stimuleren. Wanneer jijzelf klaar bent gekomen is de kans groot dat de vrouw nog niet is klaargekomen of behoefte heeft om nog eens klaar te komen (als vrouw kun je meerdere keren achter elkaar een orgasme krijgen). Masturbatie of orale seks zijn dan goede opties, maar je zou ook eens een toy zoals een vibrator kunnen introduceren. 

Naspel 

Nadat jullie beiden zijn klaargekomen is het feestje nog niet afgelopen! In plaats van meteen naar je telefoon te grijpen kun je beter met elkaar knuffelen, douchen of elkaar masseren. Zo kun je samen langer nagenieten. 

Samen ontdekken

Niet is zo leuk als op ontdekkingstocht gaan. Is jullie seksleven ingedut? Probeer dan in overleg met elkaar eens iets nieuws uit. Denk hierbij aan sekstoys zoals vibrators, penisringen of buttplugs of experimenteer met anale seks. Zo breng je de seks naar een nieuw hoogtepunt!

Onze giftsets!

Waarom is dit onze bestseller? Nou, deze vibrator zorgt ervoor dat je zowel clitorale stimulatie als penetratie op hetzelfde moment kan ervaren. We love it! De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Deze vibrator neem je helemaal veilig mee onder de douche of in bad.

Mannenverslindster Samantha Jones (Sex and the City) introduceerde deze vibrator 10 jaar geleden al, en nog steeds is Le Wand een van de beste vibrators op de markt. En dat begrijpen wij volkomen! Het lichte design maakt het makkelijk de wand te manoeuvreren en je kunt er ook andere erogene zones mee stimuleren! Ook is Le Wand perfect voor jullie avonturen onder de douche en op reis. De wand komt namelijk met een ideaal reiszakje en is helemaal oplaadbaar, een must-have voor pleasure on- the-go.

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *