hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Wil je ook komen?

Voordat wij je uitnodigen voor een feestje in ons bed, willen wij graag weten of jij een man of vrouw bent.

Let's Peep Glijmiddel - Hoe gebruik je glijmiddel?

Let’s Peep schudt je wakker als je seksleven ingedut is. Let’s Peep daagt je uit om weer op ontdekkingstocht te gaan: met volle pret vooruit, langs je eigen curves of die van je partner. Want ontdekken is het leukste wat er is en zeg nou zelf: er is toch niks zo sexy als een after sex glow? 

Let’s Peep is, zoals zoveel te gekke ideeën, ontstaan aan de keukentafel. Bij een goed glas wijn is seks zo’n lekker onderwerp! Liefde, lust, de pragmatische kanten van seks (Leg jij een handdoek onder je kont? Echt?), van één keer in de maand tot een inhaalslag na een verbroken relatie (Drie verschillende mannen op een avond? Echt?). En dan hamvraag: to lube or not to lube, that’s the question. 

Ja, nee, soms, vlekken die er nooit meer uitgaan, glijmiddel dat indroogt tot een stroeve, non-sensuele plakkerigheid, je generen bij de drogist of in een pornoparadijs, discrete verpakkingen via de pakketdienst. En over twee dingen waren we het roerend eens. Het ideale glijmiddel hadden we allemaal nog niet gevonden en het aankoopproces vonden we allemaal op zijn zachts gezegd RUK. 

En zo bedachten we Let’s Peep. Lube like you never lubed before. Exact de juiste textuur, in exact het juiste flesje – uiteraard met handig doseerpompje. Een flesje dat je met plezier koopt en gebruikt, omdat het je een ondeugend, sexy gevoel geeft. Geen lompe fles die eruitziet als een giant dildo, maar een vrouwelijke, vrolijke verpakking. Let’s Peep zegt: let’s get dirty!

vierkant-3
Let's peep logo

Born to be wild

Pleasure School: Je G-Spot: niets te verbergen

The power of peep

01

Let’s Peep heeft als missie om schaamte door vrouwen rondom seksuele verlangens te doorbreken.

02

Let’s Peep is ontstaan uit het gemis van een glijmiddel waarbij de vrouwelijke gebruiker voorop staat.

03

Deze female-owned business is niet zomaar een ‘adult shop’. Let’s Peep staat voor een positieve kijk op seks en lust. 

Hot news

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

read more
Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

read more
Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

read more

Honey, do you follow?

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.