hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Wil je ook komen?

Voordat wij je uitnodigen voor een feestje in ons bed, willen wij graag weten of jij een man of vrouw bent.

Let's Peep Glijmiddel - Hoe gebruik je glijmiddel?

Let’s Peep schudt je wakker als je seksleven ingedut is. Let’s Peep daagt je uit om weer op ontdekkingstocht te gaan: met volle pret vooruit, langs je eigen curves of die van je partner. Want ontdekken is het leukste wat er is en zeg nou zelf: er is toch niks zo sexy als een after sex glow? 

Let’s Peep is, zoals zoveel te gekke ideeën, ontstaan aan de keukentafel. Bij een goed glas wijn is seks zo’n lekker onderwerp! Liefde, lust, de pragmatische kanten van seks (Leg jij een handdoek onder je kont? Echt?), van één keer in de maand tot een inhaalslag na een verbroken relatie (Drie verschillende mannen op een avond? Echt?). En dan hamvraag: to lube or not to lube, that’s the question. 

Ja, nee, soms, vlekken die er nooit meer uitgaan, glijmiddel dat indroogt tot een stroeve, non-sensuele plakkerigheid, je generen bij de drogist of in een pornoparadijs, discrete verpakkingen via de pakketdienst. En over twee dingen waren we het roerend eens. Het ideale glijmiddel hadden we allemaal nog niet gevonden en het aankoopproces vonden we allemaal op zijn zachts gezegd RUK. 

En zo bedachten we Let’s Peep. Lube like you never lubed before. Exact de juiste textuur, in exact het juiste flesje – uiteraard met handig doseerpompje. Een flesje dat je met plezier koopt en gebruikt, omdat het je een ondeugend, sexy gevoel geeft. Geen lompe fles die eruitziet als een giant dildo, maar een vrouwelijke, vrolijke verpakking. Let’s Peep zegt: let’s get dirty!

vierkant-3
Let's peep logo

Born to be wild

Pleasure School: Je G-Spot: niets te verbergen

The power of peep

01

Let’s Peep heeft als missie om schaamte door vrouwen rondom seksuele verlangens te doorbreken.

02

Let’s Peep is ontstaan uit het gemis van een glijmiddel waarbij de vrouwelijke gebruiker voorop staat.

03

Deze female-owned business is niet zomaar een ‘adult shop’. Let’s Peep staat voor een positieve kijk op seks en lust. 

Hot news

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

read more

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

read more