hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Let’s Peep lanceert de eerste Nederlandse podcast voor seksuele meditatie: the Peep Show

 In de Peep Show verschijnen wekelijks erotische meditaties voor een waar ‘oorgasme’. De Peep Show Pleasure Meditations zijn gemaakt om je lichaam in een extreme kalme staat van zijn te brengen en zo makkelijker je seksuele energie te ontdekken en in te zetten. Het is een combinatie tussen mindfulness, aanraking en pleasure. Want wat voelt veiliger dan met een paar oortjes in, jezelf te ontdekken?

De seksuele energie van vrouwen is een van de krachtigste die we tot onze beschikking hebben. Het is de kracht die dingen in beweging zet, voor voortplanting zorgt en nauw verbonden is met onze creativiteit. Onderzoek toont aan dat een orgasme stress vermindert, je gelukkiger en relaxter maakt. Bovendien: je concentratie en verbeelding nemen toe én het is een ideale workout voor je hart! What’s not to like? 

Ontdek je seksuele energie

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent geworden en laten jou graag als allereerste onze meditatie beleven. Klik hieronder om de Let’s Peep ‘Discover‘ en de ‘Climax‘ Meditatie te luisteren. De meditaties zijn vanaf 2 mei te horen op Spotify en Apple Podcast. Let op: gebruik headphones voor de beste 3D-sound ervaring

Meer informatie nodig?

Neem voor alle verzoeken om interviews en andere informatie over Let’s Peep via deze knop contact met ons op! Of stuur ons een e-mail op hello@letspeep.nl. 

Honey, do you follow?

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.