hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Dit is The Peep Show

Let’s Peep lanceert de eerste Nederlandse podcast voor seksuele meditatie: the Peep Show. De Peep Show Pleasure Meditations zijn gemaakt om je lichaam in een extreme kalme staat van zijn te brengen en zo makkelijker je seksuele energie te ontdekken en in te zetten.

Featured in

Ontwerp zonder titel (7)
Ontwerp zonder titel (8)
Ontwerp zonder titel (12)

Ontdek je seksuele energie

The Peep Show nodigt vrouwen uit om hun seksualiteit te (her)ontdekken in meditaties met topics als ‘Desire’ of ‘Climax’. “De podcast for your pleasure”. “Ga in alle rust op zoek naar wat je al leuk vindt, of misschien leuk gaat vinden.” Met Peep Show hoopt Astrid dat vrouwen met meer plezier seks en intimiteit ervaren maar vooral aan de slag gaan met zelfliefde.

Read. Shop. Explore.

Even een momentje voor jezelf? Op onze blogpagina’s vind je interessante tips, kun je genieten van pleasure stories, het bed induiken met audiofragmenten, bijzondere interviews lezen én nieuwe kennis opdoen op het gebied van seks, zelfliefde, gezondheid en spiritualiteit.

Onze favoriete producten

Ben jij klaar om jezelf lekker in de watten te leggen? Oh God Yes! In onze webshop vind je seksspeeltjes en producten waar je gegarandeerd van in the mood komt. Iedere vrouw is uniek, en daarmee ook haar wensen in de slaapkamer. Hier vind je een selectie van onze favoriete, meest functionele en comfortabele producten voor jouw ultieme self-care momentje. Van vibrators tot massageolie en niet te vergeten ons unieke Let’s Peep glijmiddel op waterbasis. Leef je uit!

Masterclass: wat is Intuïtie en hoe zet je het in?

Herken je dit? Je droomt groot. Je droomt van wereldreizen, een succesvolle onderneming starten en een fijne, liefdevolle relatie. Maar intussen zit je stevig klem in de waan van de dag en doe je wat je je hele leven al doet. Omdat je jezelf wijs maakt dat die dromen toch niet voor jou weggelegd zijn. Laat me je dan meteen ‘in’ die droom helpen: dat zijn ze wel!

Schrijf je hieronder in voor onze gratis Masterclass!

Pssst mannen, cadeau nodig?