hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer
Photo courtesy of @thefull_monti

Het is noodzakelijk om te begrijpen hoe onzekerheid ons leven kan beïnvloeden. Want nog voor we aan bijvoorbeeld seks beginnen, beïnvloeden culturele, familiale en psychologische factoren onze kijk op- en relatie met seks, of we dat nu willen of niet. Dit kan vervolgens een gezond seksueel zelfbeeld in de weg staan.

Maar naast dat onze culturele en familiale omgeving onze seksuele gemoedstoestand kan beïnvloeden, kan trauma ook een rol spelen. Trauma’s als gevolg van mentale of emotionele schaamte door familieleden, vrienden of zelfs de media. Hoewel de ervaring van trauma voor iedereen anders is, kan het helpen aan het licht te brengen waarom we ons in de eerste plaats zelfbewust voelen over een natuurlijke deel van het leven. Zelfs als je mentaal over die schaamte heen bent, kan je het lichamelijk nog voelen. Een gebrek aan seksvertrouwen betekent niet dat er iets mis is met je. Maar waar het ook door komt, er is een manier om die negatieve gedachtepatronen af te leren en je zelfvertrouwen op te bouwen.

Maak een inventarisatie van je gevoelens

Probeer herinneringen en ervaringen uit het verleden, wanneer onderwerpen rondom seksualiteit ter sprake kwamen, te verwerken. Schrijf je persoonlijke ervaringen met seks op en probeer eens van bovenaf te kijken waar je onzekerheid in de slaapkamer vandaan komt. Als dit niet lukt is dat niet erg, je kan ook hulp zoeken bij deze zoektocht. Professionals kunnen je hierbij helpen.

Leer jezelf op een intiemer niveau kennen

Een van de beste manieren om je seksuele zelfvertrouwen op te bouwen is door te leren wat je wel en niet lekker vindt. Dit betekent volkomen eerlijk zijn tegen jezelf en je daar niet voor verontschuldigen. Omdat je seksualiteit geworteld zit in het hebben van een beter begrip van jezelf, kan het leren kennen van jezelf op een intiemer niveau je helpen een gezonder seksueel zelfbeeld op te bouwen. De eerste relatie die we ooit hebben, is onszelf. Als die relatie niet goed is, is er een grotere kans dat al onze andere relaties ook niet goed zullen zijn, of het nu platonische of romantische relaties zijn.

Ga op ontdekkingsreis en leer je interesses kennen

Of je nu een romantische relatie(s) hebt of niet, het is belangrijk om uit te proberen wat je zelf denkt lekker te vinden voordat je seks hebt met iemand anders. Als je niemand anders hebt om je zorgen over te maken, kan je je veel beter concentreren op jezelf. Hiermee ontdek je jouw eigen plezier en wat wel en niet werkt voor jouw lichaam. Het is de moeite waard om de tijd te nemen om na te denken over hoe je je voelt over je lichaam – elk deel ervan. Denk na over welke delen je wel en niet mooi vindt. Zijn er delen waar je je voor schaamt? Denk over alles na, want een gebrek aan zelfvertrouwen kan op subtiele manieren naar voren komen.

Hoewel dit ongemakkelijke, onzekere gevoelens naar boven kan brengen, kan het je helpen om je wensen en behoeften bloot te leggen. Zijn er bepaalde delen van je lichaam die je het liefst zou aanraken? Zijn er aanrakingen waarop je lichaam beter reageert dan op andere? Gebruik je liever je handen of vibrators? Hoe meer je je realiseert wat je opwindt en wat niet, hoe zekerder je je kunt voelen om erover te kunnen communiceren met je partner(s).

Communiceer van tevoren eerlijk met je partner(s) over seksualiteit

Als je eenmaal een beter inzicht hebt in je behoeften, lichaam en geschiedenis, dan voel je je misschien meer op je gemak om met je partner(s) te praten over wat je wel en niet wilt. Dit zorgt voor duidelijke grenzen, verwijdert mogelijke schaamte triggers en benadrukt mogelijke kinks.

Leer om routines en gewoontes te ontwikkelen die je in de stemming brengen

Als alles eenmaal op een rijtje staat, kun je misschien samen met je partner(s) de volgende stap zetten door rituelen te creëren die jullie helpen om samen vertrouwen op te bouwen. Net als de verzorgingsrituelen die je elke avond doet, kun je door je verkenningstocht ontdekken wat voor jou en je partner direct werkt om makkelijker en zelfverzekerder opgewonden te raken. Hoewel het belangrijk is om jezelf te begrijpen, is het net zo belangrijk om de wensen en behoeften van je partner te begrijpen om je zelfvertrouwen op te bouwen. Door te luisteren naar wat ze leuk vinden en hun reacties te observeren, kunnen jullie beiden routines en gewoonten ontwikkelen die de seksuele ervaring voor jullie beiden verder zullen verbeteren.

Hoewel het ontdekken van je seksuele verlangens en het opbouwen van je seksuele zelfvertrouwen kan aanvoelen als een eindeloze onderneming, raak niet in paniek. Vergeet niet om geduldig te zijn met jezelf. Bespreek de reis die je gaat maken met je partner(s) en probeer open en nieuwsgierig te blijven gedurende deze tijd. Het zal niet meteen soepel gaan, maar dat kan juist leuk zijn. Zolang je lief bent voor jezelf en jezelf niet onder druk zet om dingen te doen die je niet wilt doen, dan gaat het zeker in jouw voordeel werken.

Let's Peep's keuze voor jouw ontdekkingsreis...

Let's Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Om het allemaal wat soepeler en plezierig te maken is onze beste tip: gebruik glijmiddel! Lets Peep glijmiddel is geschikt voor íedereen. Beginner, expert, man, vrouw en alles daar tussenin. Wie zei dat het gebruik van glijmiddel niet nodig is? Het toevoegen van glijmiddel is een goede manier om things leuk en in beweging te houden. Seksueel plezier gegarandeerd!

21,95

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Een vibrator waar wij het meeste fan van zijn: de Pom Vibrator, een flexibele, waterproof en compacte vibrator. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. 

94,95

Dame Products | Bullet Mini Vibrator

Heb je nog nooit gebruik gemaakt van een vibrator of überhaupt nog niet echt gemastrubeerd kan je natuurlijk om te beginnen ook starten met onze mini vibrator. De Bullet mini vibrator is klein, maar zeker niet minder krachtig. Ook makkelijk om mee te nemen! Zodat je je genot overal kan beleven ; - )

27,95

Le Wand | Petite Massager Vibrator

De meeste seksspeeltjes zijn gericht op het stimuleren van de vagina en in het bijzonder de clitoris. Dit komt omdat dit de meest zichtbare plek is van de clitoris, maar niets is minder waar! Ze is namelijk is sommige gevallen tot wel … cm groot! Probeer daarom bijvoorbeeld eens de Lea Rabbit Vibrator. Deze vibrator stimuleert de clitoris en G-spot tegelijkertijd. Zo kun je op zoek naar je G-spot en óók nog genieten van stimulatie van de clitoris. Get ready for a feeling you have never felt before!

79,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *