hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Pleasure Verhalen Het Schoolplein
Photo courtesy of @snejanajens, @artvor

Daar gaat ze, mijn meisje. Groep twee alweer, fuck wat gaat de tijd snel. Terwijl ik Maddy uitzwaai en haar naar binnen zie huppelen valt mijn oog op de vader van Suzy, een klasgenootje van mijn dochtertje. Een donkere lok haar valt vanuit zijn knot over zijn gezicht terwijl hij haar schoenveter strikt. Ze geeft hem snel een kus en rent dan achter Maddy aan naar binnen. Terwijl hij opstaat veegt hij met één hand de lok uit zijn gezicht en stopt deze vakkundig terug in zijn knot. Ineens richten zijn felle groene ogen zich op mij. Hij lacht vluchtig. Ik lach terug maar draai net op tijd mijn hoofd weg voordat hij ziet dat ik bloos. Gedraag je… vermaan ik mezelf. Je bent toch geen 12 meer! Ik zucht. Ik weet niet wat het is maar hij maakt me week van binnen. Zijn donkere lokken en lichtgroene ogen doen iets met mij. 

Sinds zijn scheiding lijkt hij vaker naar me te kijken. Ik kan het me verbeelden, maar vrouwen voelen zoiets, toch? Dat kutwijf heeft gewoon de helft van alles meegenomen. Geen vreemd verhaal, zou je zeggen. Wel als je hoort dat zij degene was die haar kut niet in haar broek kon houden en betrapt werd bovenop de pik van haar tennisleraar. Cliché, much? 

Mijn sleutel zit nog niet in het slot of ik hoor mijn telefoon. Mijn ex. Ik zucht, tel tot tien en neem op. Hij vraagt iets over de knuffel van Maddy, of die de volgende keer alsjeblieft eerst in de was mag voordat ik hem meegeef. De nieuwe vriendin van mijn ex vond de knuffel maar stinken.

Yes sir, ayay sir. Poeslief hang ik op terwijl ik met mijn ogen rol. Ik laat mijn telefoon in mijn jaszak glijden. We zijn goed uit elkaar gegaan, dat is het niet. Hadden we maar wat meer ruzie gemaakt, dan had er misschien nog wat passie in zijn flikker gezeten. We waren meer broer en zus, uiteindelijk. We raakten elkaar voor Maddy’s geboorte al nauwelijks aan. Waarom een kind? Hoor ik je zeggen. Tsja, je weet hoe dat gaat. Je bent al zo lang bij elkaar, je wil dat hele huisje, boompje, beestje. Dan is zo’n kind er uiteindelijk en dan ga je kritischer naar je eigen leven kijken. Had ik ooit gedacht dat ik op mijn 35ste een gescheiden vrouw zou zijn? Nope

Wanneer ik op mijn fiets stap en hard trap om wat snelheid te maken richting huis trekt er ineens een auto uit een parkeerhaven op. Ik schrik en stuur mezelf onhandig tegen een stoeprand aan. Met fiets en al ga ik tegen de grond. ‘Godverdomme idioot!’ schreeuw ik vanaf de grond, terwijl ik mijn vuist in de lucht steek. De auto is met piepende remmen tot stilstand gekomen voordat hij mij ook maar bijna raakte. Ik hoor de bestuurder uitstappen terwijl ik mezelf overeind hijs. Hij komt met opengesperde ogen op me af gehaast. Grote, felgroene ogen. ‘Shit! Het spijt me zo, ik zag je helemaal niet!’ hijgt hij. Hij lijkt heel erg geschrokken. De fiets is zwaar vanwege de fietstassen en het kinderzitje achterop. Ik probeer de fiets alleen omhoog te hijsen maar hij schiet snel te hulp. Ik kijk hem aan en lach scheef. ‘Het gaat wel hoor, no worries, ik schrok gewoon,’ zeg ik zacht. ‘Heb je pijn? Is je fiets nog heel?’ zegt hij, terwijl zijn ogen heen en weer schieten van mij naar mijn fiets. ‘Het gaat wel,’ stel ik hem gerust. Zijn ogen blijven gefixeerd op mijn knie. ‘Eh, je hebt een gat in je broek,’ antwoordt hij. 

Mijn ogen dalen af naar mijn knie en ik zie dat er een gat met daaromheen wat rood in mijn spijkerbroek is ontstaan. ‘Oh, shit,’ zeg ik terwijl ik me op dat moment realiseer dat dit de bijtende pijn veroorzaakt die ik ineens voel. ‘Geeft niks, ik ben zo thuis, komt goed,’ wuif ik hem weg. Hij wil er niks van weten. ‘Het geeft wel!’ zegt hij. Hij pakt zijn telefoon. ‘Hier, ik geef je mijn nummer dan kunnen we iets regelen met de aansprakelijkheidsverzekering,’ zegt hij, terwijl hij bezorgd naar mijn knie kijkt. ‘We kunnen ook gewoon even naar mijn huis rijden en daar een bak koffie doen,’ antwoord ik. Wat? Zei ik dit hardop? Oh mijn god, oh mijn god, oh mijn god. DOMME DOOS.

Hij pauzeert even en drukt bedachtzaam weer een losgeraakte lok haar achter zijn oor. Ik begin weer te blozen en doe alsof ik erg druk ben met het inspecteren van mijn fietstas. ‘Oké,’ zegt hij, en hij knikt. ‘Waar moet ik heen?’ vraagt hij dan. Ik wijs naar het eind van de straat terwijl ik hem de route naar mijn huis uitleg. ‘Het is maar vijf straten verderop, we zijn er zo,’ verzeker ik hem.
We komen tegelijk aan bij mijn huis. Terwijl ik afstap voel ik mijn kapotte vel aan mijn spijkerbroek plakken. Auw, die moet straks uit. Ik loop vooruit naar de voordeur en terwijl ik de sleutel in het gat stop ben ik me ineens heel bewust van zijn lichaamswarmte achter mij. We lopen naar binnen en in de gang trekt hij zijn jas uit waardoor ik onbeschaamd een blik kan werpen op zijn strakke, gespierde armen die in een grijze longsleeve gehuld zijn. 

‘Leuk huis,’ zegt hij, terwijl hij de woonkamer wat verder inloopt. Hij kijkt een beetje verloren om zich heen en ik wijs naar een barkruk en lach hem bemoedigend toe. Terwijl ik op mijn tenen sta om koffiekopjes uit het keukenkastje boven me te pakken sis ik van de pijn. Kut knie! Hij merkt het op en gebaart naar mijn knie. ‘Gaat ie?’ vraagt hij. ‘Ik ga toch even die broek uit doen,’ zeg ik, wanneer ik de kopjes op de bar zet. Hij wijst naar mijn koffiezetapparaat. ‘Dat ding, gewoon met van die cupjes, toch?’ vraagt hij voorzichtig. Ik knik van ja. Terwijl ik de trap op loop hoor ik hem rommelen met de koffiekopjes. Ik zie een oude zwarte joggingsbroek liggen. Ik hang hem over mijn arm en trek in de badkamer mijn spijkerbroek uit. Ik ontsmet mijn schaafwondje en doe er een pleister op. Ik kijk terloops even in de spiegel en zie dat mijn make-up en haar nog wel goed zit eigenlijk. Dan valt mijn blik op mijn oude, vale trainingsbroek. Ach ja.

Eenmaal beneden staat de koffie al klaar. ‘Mooi broekie,’ lacht hij me toe vanaf zijn barkruk. ‘Wel he?’ zeg ik, terwijl ik gekscherend een pose aanneem met één been naar voren gestoken. We lachen terwijl ik naast hem plaatsneem en mijn koffie pak. Een tijdje praten we over Maddy, Suzy en onze exen. Het blijkt dat we best veel gemeen hebben. De sfeer is fijn en ik voel me oprecht op mijn gemak bij hem, hij duidelijk ook bij mij. Wanneer de koffie op is valt er een stilte. Redelijk ongemakkelijk. ‘Dus…’ zegt hij, als hij aanstalten maakt om op te staan. Ik schiet overeind en begin de koffiekopjes op te ruimen. Hij legt zijn kaartje op de bar en zegt dat ik hem moet bellen als ik het bonnetje van de spijkerbroek gevonden heb. Ik knik van ja en loop hem achterna richting de tussendeur. Ineens staat hij stil en draait hij zich om. Ik knal in volle vaart met mijn voorhoofd tegen zijn borst. ‘Oh, shit, sorry!’ stamel ik. Ik kijk omhoog en zie dat hij intens naar mij terugkijkt. 

Veel meer tijd om na te denken is er niet. Hij wringt een hand onder mijn haren in mijn nek, de andere rond mijn middel en trekt me tegen zijn lijf aan. Een kreuntje ontsnapt terwijl de adem uit mijn lijf wordt gedrukt. Zijn volle lippen raken die van mij en ik voel de ruwheid van zijn stoppelbaard. Een fijne, warme, zachte tong raakt die van mij. Ik voel mezelf warm worden, mijn onderbuik knijpt samen en mijn knieën zijn week terwijl ik tegen hem aan leun. Dus DIT is passie.

Ik reik omhoog en trek aan zijn elastiek. Donkere, golvende lokken vallen als een waterval langs zijn gezicht omlaag. Ik woel met één hand door zijn haren en ben verbaasd over de zachtheid. We zoenen door terwijl hij zijn hand naar mijn billen brengt en mij met zijn lichaamsgewicht naar achter doet strompelen. Ineens voel ik de bar in mijn onderrug drukken. Met een soepele beweging, zonder het zoenen te onderbreken, tilt hij me bij mijn billen omhoog, zodat ik op de bar zit. Hij duwt zonder vragen mijn knieën uit elkaar en komt ertussen staan. Het zoenen is gepassioneerder geworden, ruw en hongerig. Terwijl ik stoutmoedig wat naar voren schuif raak ik, met mijn in joggingbroek gehulde poesje, de voorkant van zijn broek. Ik ben niet teleurgesteld als ik daar onder dat laagje spijkerstof een harde, warme pik ontdek. Op het ritme van onze zoen wrijf ik tegen zijn broek aan met mijn onderlijf. Een voor mij bekende spanning begint zich langzaam op te bouwen vanuit mijn clit. Ik weet niet hoe lang het geleden is dat ik me zo opgewonden heb gevoeld. Mijn handen bewegen over zijn gespierde borst en voelen aan zijn armen. Eén en al man. Mijn god, wat geil. 

Hij rolt mijn shirt over mijn hoofd naar boven en klikt vakkundig met één hand mijn bh los. Terwijl hij mijn borsten in zijn handen neemt en met zijn stoppels en warme tong over mijn tepels gaat hou ik het al bijna niet meer. Er komt een soort dierlijke lust van deze man afgedropen die me gek maakt. Hij duwt me met één hand op mijn borstbeen met mijn rug op de bar en begint aan mijn joggingsbroek te trekken. Mijn ondergoed wordt meteen meegenomen en voor ik het weet lig ik naakt op mijn eigen bar, in mijn eigen keuken. Als een wolf op een prooi duikt hij met zijn mond tussen mijn benen om sensueel aan mijn kutje te likken. Hij weet wat hij doet terwijl hij luistert naar mijn ademhaling. Ik leg mijn hand op zijn hoofd om hem te sturen en aan te moedigen. Lange, natte, warme halen van zijn tong gaan over mijn clit. Met elke haal voel ik de spanning in mijn onderbuik toenemen. Ik geef me gewoon over, meer zit er niet op, deze man doet wat hij wil. Ik ben in mezelf gekeerd, mijn ademhaling wordt dieper en langzamer. Bij elke uitademing voel ik mijn hoogtepunt naderen. De druk van mijn hand op zijn hoofd wordt ineens wat heftiger, ik voel dat de rest van mijn lijf zich ook meer aanspant terwijl ik richting de top van het genot ga. Mijn benen beginnen te schokken en mijn onderlijf heft zich omhoog terwijl ik uitbarst in één van de meest intense orgasmes die ik ooit heb gehad. Ik zie sterretjes onder mijn gesloten ogen en zijn tong blijft me stimuleren totdat ik schok van genot. Ik open mijn ogen en terwijl hij omhoogkijkt zie ik dat zijn pupillen groot zijn van opwinding. Hij trekt via mijn schouder mijn bovenlijf iets omhoog en begint me weer te zoenen. Ik proef en ruik mezelf in zijn stoppelbaard en op zijn lippen. 

Het natte poeltje wat zich onder mij heeft gevormd wordt uitgewist als hij me op mijn billen naar zich toe schuift. Ik trek zijn longsleeve uit en zie wat een geweldig lijf deze man heeft. Hij is fit, hij sport, dat zie je meteen. Terwijl ik naar zijn broekriem reik blijven we zoenen. Ik zit nog steeds naakt op de bar terwijl zijn broek naar beneden zakt om zijn enkels. Het zoenen wordt eventjes onderbroken zodat hij zijn onderbroek naar beneden kan duwen. Omdat hij redelijk lang is kan hij prima bij me komen met zijn harde pik. Hij laat me een klein beetje naar onder zakken zodat ik met mijn billen half over de rand van de bar hang. Ik voel dat hij zijn warme eikel tegen mijn ingang aanduwt. Alsof het zo moest zijn glijdt hij in één beweging naar binnen. Mijn adem stokt als hij me helemaal vult. Ik voel dat dit nog niet alles is aangezien ik zijn onderlijf nog niet heb geraakt. Toch slaakt hij ook een diepe, tevreden zucht als hij voelt dat hij zo diep mogelijk in me zit. Zijn voorhoofd rust op dat van mij terwijl hij langzaam in en uit begint te bewegen. Afwisselend zoenen we, kijken we elkaar aan of leunen we met onze voorhoofden tegen elkaar. Hij maakt lange, intense halen waarbij zijn pik soms bijna helemaal uit me gaat om vervolgens weer diep naar binnen te stoten. Ondertussen blijft hij me ondersteunen op de bar met zijn sterke armen. Ik zie zijn spieren werken als ik af en toe een blik op zijn bovenlijf werp tijdens dat hij me neukt. Het genot begint bij ons allebei op te bouwen en de seks wordt dierlijker, ruiger. 

Met zijn duim stimuleert hij mijn clitoris terwijl hij me harder blijft neuken. Het kost hem moeite om zich nog in te houden, voel ik aan de manier waarop hij pompt, en aan zijn pik, die nóg harder lijkt te worden. Dat windt me mateloos op. Samen met de stimulatie van zijn duim en het gevoel van zijn harde pik die in en uit me glijdt barst ik weer uit in een orgasme. Hij hoort me kreunen en houdt het niet meer. Met een soort dierlijke grom duwt hij zijn pik diep in me en komt hortend en stotend klaar. Ik klem hem dicht tegen me aan terwijl we samen nog genieten van dit hoogtepunt. Als de grootste passie is gedaald kijken we elkaar hijgend aan. Zijn haar hangt warrig om zijn gezicht en zijn groene ogen staan donker. Hij ademt zwaar en heeft zijn mooie lippen iets uit elkaar. We zoenen elkaar nog een keer. Dit keer lomer, zachter. Als hij zich uit me laat glijden voel ik wat sperma langs mijn billen en benen omlaag lopen. Ik hobbel oncharmant richting de wc op de gang om daar even uit te lekken. Jezus wat een hoeveelheid, denk ik terwijl ik dikke klodders in de wc zie vallen. Hoe lang zou het voor hem geleden zijn? Ik veeg mezelf af en loop een beetje ongemakkelijk weer de kamer in. Ik ben nog naakt en hij heeft zijn onderbroek en broek alweer omhooggetrokken. Hij raapt mijn joggingbroek met daarin mijn slipje op en steekt deze naar me uit met een scheve, verontschuldigende glimlach. Ik raap zijn elastiekje op van de grond en we ruilen onze items. Ik kan een grinnik niet onderdrukken.

Hij heeft zijn haar weer in een knot en zijn shirt aangetrokken en ik ben inmiddels ook weer – enigszins- gefatsoeneerd. Terwijl hij naar mij toe loopt doe ik de gangdeur open. ‘We gaan niet weer botsen he,’ vermaan ik hem lachend. Hij lacht. ‘Alsof jij dat erg vond?’ plaagt hij. Ik geef hem spontaan een knuffel en hij knuffelt me terug. ‘Het was leuk,’ zeg ik, een beetje verlegen. Hij knikt. ‘Het was héél leuk,’ antwoordt hij. We laten elkaar los. Hij loopt richting de deur en herinnert mij aan het kaartje dat hij op de bar heeft achtergelaten. Ik knik. Terwijl hij de deur opent draait hij zich naar me om. ‘Zullen we binnenkort weer een bakje doen?’ vraagt hij.  Ik trek één van mijn mondhoeken op en knik gretig van ja. ‘Wanneer zien we elkaar weer dan?’ vraagt hij. Ik leun in de deuropening, sla mijn armen over elkaar en trek één wenkbrauw op. ‘Eh, morgen op het schoolplein?’

Zie voor meer verhalen haar website: Hemelse Ketterij.

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *