hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Living the fantasy - deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Lees nu deel 1 van ‘Living the fantasy’ hier

Het idee dat hij volledig in control was wond haar op en ze had geen moeite zich hieraan over te geven. Zijn handen streelden haar lichaam en het gevoel wat dit haar gaf was bevrijdend. Ze was hier en nu. Zonder gedachten, zonder verwachtingen. “Spreid je benen”. In een tergend langzaam tempo kropen zijn handen omhoog tussen haar benen om weer terug te gaan naar beneden. Haar net niet op haar speciale plekje aangeraakt te hebben. Als vanzelf reageerde haar lichaam en kronkelend liet ze weten dat ze zijn handen hoger wilde hebben. Zijn hand omsloot haar keel en middenin een kreun voelde ze zijn mond op de hare en zijn tong drong gretig bij haar naar binnen gaan. “Lig stil” en hij pakte haar haren stevig vast terwijl hij met zijn vrije hand plagend verder ging tussen haar benen.

‘Wat zou er gebeuren als ik niet luister?’ vroeg ze zich af. Ze bewoog haar heupen en kreeg direct antwoord op haar vraag. De greep op haar haren werd strakker en met een kort “Ik zei, lig stil” werd haar duidelijk dat er consequenties waren als ze besloot niet te luisteren. Hmm, interessant! Nogmaals bewoog ze haar heupen waarop hij direct stopte met alles wat hij deed. Shit, dit was niet wat ze wilde. Daar lag ze dan. Toen ze hem hoorde vragen of ze nu klaar was om te luisteren knikte ze en antwoordde schor “ja”. “Goed zo”.

Hij ging tussen haar gespreide benen zitten waarna zijn handen speelden met haar zachte borsten. Zijn vingers gleden over haar buik naar beneden. Zacht streelde hij haar tussen haar benen en ze voelde na een tijdje hoe zijn vingers hun weg vonden tussen haar natte lippen. Oh, wat wilde ze hem graag in zich voelen. Haar lichaam was meer dan klaar hem te ontvangen. Maar ze wist dat er niks anders opzat dan wachten. Haar totale overgave zorgde ervoor dat ze zijn aanraking intenser voelde dan anders. Hij streelde haar opgezwollen klitje en ze voelde hoe de spanning zich daar opbouwde.

Zacht bleef hij haar bespelen waarbij hij af en toe zijn behendige vingers in haar liet glijden. Elke keer als ze voelde dat ze bijna zou komen stopte hij en haar kutje klopte van opwinding. Iedere aanraking die volgde zorgde voor een directe golf van genot in haar onderlichaam en haar lichaam bewoog oncontroleerbaar door zijn aanrakingen. Ze hoorde hem goedkeurende geluiden maken. Ze wist dat hij het wist; hij had de volledige controle.

Weer was het stil en gebeurde er niks. De geilheid raasde als een storm door haar lichaam. Er was niet veel nodig om haar tot een climax te laten komen. Terwijl ze op adem kwam wachtte ze op wat er nu zou gebeuren. Hij zat nog steeds tussen haar benen en ze wist dat hij vol uitzicht had op het natte warme plekje tussen haar benen. Wat zou zijn volgende stap zijn?

Zacht omsloten zijn lippen haar meest gevoelige plekje en hij zoog. Met zijn tong bewerkte hij haar in een zacht en heerlijk tempo. Binnen no time laaide het vuur in haar lichaam op en ze kreunde luid. Die kreun werd gesmoord door zijn hand op haar mond. Met de vingers van zijn andere hand gleed hij in haar en bespeelde haar G-spot. Het orgasme overspoelde haar als een golf van genot die qua intensiteit niet te vergelijken was met wat ze ooit eerder had ervaren. Op dit moment haalde hij zijn hand van haar mond waardoor ze weer vrijuit kon ademen en kreunen…

Hij gaf haar kort de tijd om op adem te komen. Toen liet hij haar opstaan en begeleidde haar naar de muur waar ze haar handen tegenaan moest zetten. Nog steeds zag ze niks. Haar geilheid droop tussen haar benen die nog wat slapjes aanvoelen. “Spreid je benen”. Ze gehoorzaamde. “Wil je me in je voelen?”. Ze knikte en verheugde zich op het moment dat ze zijn warme hardheid daadwerkelijk in zich zou voelen en kromde haar rug waardoor haar billen naar achteren kwamen. Hij had vrije toegang.

“Draai je om”. Hij bracht haar volledig in de war en drukte haar met haar rug tegen de koude muur. Zijn gezicht was dicht bij de hare. Hij ademde snel en zei “straks ga ik je neuken, nu moet je wachten”. Daarna ging alles snel maar heerlijk. Met zijn vingers bracht hij haar weer tot een hoogtepunt. Dit keer kreeg ze geen tijd om bij te komen. In een flits draaide hij haar om en drong bij haar naar binnen. Met zijn volle lengte stootte hij in een zalig tempo diep in haar. Haar heupen had hij stevig vast. Dit keer zorgde het krommen van haar rug ervoor dat ze hem nog dieper in zich voelde. Ze hoorde zijn zware stem grommen en kreunen. “Op je knieën!” Terwijl hij in haar bleef, zakte ze op haar knieën en hij bleef haar neuken. Met een stevige grip voelde ze dat hij haar haren pakte en haar hoofd naar achteren trok. Zijn laatste stoten voelden bijna dierlijk. Haar blinddoek werd afgedaan en ze zag zijn gezicht. Ze glimlachte en zei zacht “dankjewel”.


Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *