hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Wat is astrologie?

We leven op een planeet. In de ruimte. Met een heleboel andere planeten en sterren en hemelse entiteiten. Tof! Onszelf willen begrijpen en plaatsen binnen het universum is de menselijke natuur. Tot in de 18e eeuw waren astrologie en astronomie nauw met elkaar verweven en creëerde het ritme van de zon, maan en sterren een hemelse routekaart voor het leven op aarde. Met de uitvinding van kunstlicht is het makkelijk om de oorspronkelijke lichten te vergeten – de planeten, sterren en de lichtbronnen (zon en maan). Maar we kunnen deze oude kunst juist goed gebruiken om onszelf met het universum te verbinden.

Er zijn vele manieren van denken binnen de astrologie. Een rode draad is het idee dat de hemel een spiegel is van het leven op aarde. De bewegingen en posities van de planeten en de sterren kunnen ons helpen onszelf en onze plaats in het universum te begrijpen. Astrologie is ook een taal die perspectief, helderheid, verbeelding en nieuwe inzichten biedt in onze eigen bewegingen, overtuigingen en gevoelens. Het kan verhelderend en opwindend zijn om onze levensgebeurtenissen in planetaire taal en context te plaatsen. Astrologie biedt ons een ander perspectief en maakt een nieuwe voorstelling (en misschien een nieuwe betovering) van het dagelijks leven mogelijk.

Wij vinden dat astrologie het meest inspirerend is wanneer het gebruikt wordt als een instrument voor een grotere verbinding met onszelf en de kosmos. In deze overvolle, snelle tijden zijn velen van ons op zoek naar manieren om een gevoel van verwantschap en begrip te voelen met krachten die groter zijn dan wij.

Wat astrologie niet is

Naarmate astrologie populairder wordt, beginnen ook de mythes en de angstzaaierij toe te nemen. Dus, laten we het hebben over wat astrologie niet is: Astrologie is geen geloofssysteem. Het is geen religie. Het is geen cultus. Het is ook niet iets om bang voor te zijn. Astrologie is gewoon een manier om de wereld te zien en onszelf te positioneren binnen een groter kosmisch plaatje. Om voordeel te halen uit de wijsheid van de astrologie, hoef je niet te “geloven” dat de planeten ons dagelijks leven beïnvloeden. Het gaat om synchroniciteit, spiegelen en kijken naar deze sterren voor een duidelijker beeld en een gevoel van de kosmos.   

Geboortehoroscopen

Een geboortehoroscoop (ook wel astrologische kaart genoemd) is een momentopname van de hemel vanaf het moment dat je op aarde landde, met je geboortetijd, -datum en -locatie in het centrum. Het ziet eruit als een wiel verdeeld in twaalf secties en toont de posities van de planeten binnen de astrologische huizen en tekens op basis van je geboorteplaats. Het onthult ook gesprekken die deze planeten met elkaar hadden. Deze aspecten kun je zien als zichtlijnen tussen de planeten, die bepalen hoe ze elkaars energieën zien en met elkaar omgaan. Denk aan het energetische verschil tussen aan de andere kant van de kamer staan en iemand in de ogen kijken versus vlak naast iemand staan. Planeten werken ook zo op elkaar in.

Er zijn vele manieren om aan de geboortehoroscoop te denken en mijn favoriete definitie tot nu toe is van de befaamde astroloog Dane Rudhyar die het “de aura van de aarde” noemde. Je kunt je geboortehoroscoop zien als de aura van de aarde op het exacte moment dat je geboren bent, een beeld van welke energieën inherent in jou aanwezig zijn. Het benadrukt je sterke en zwakke punten, en biedt informatie over zaken als liefde, carrière, gezinsleven, levensdoel en nog veel meer.

Je geboortehoroscoop verandert ook altijd en wordt op verschillende manieren geactiveerd door planeten die voortdurend in beweging zijn. Bijvoorbeeld, wanneer de zon een nieuw teken binnengaat, verlicht ze ook een nieuw deel van je geboortekaart, waardoor nieuwe onderwerpen en thema’s naar voren komen. Je kunt voor alles een horoscoop maken en een gevoel krijgen van de energieën die inherent zijn aan die gebeurtenis.

Het volgen van de maanfasen en -posities is een van de beste manieren om over astrologie en je horoscoop te leren. De maan verandert elke twee tot drie dagen van teken en als je het bijhoudt kun je een idee krijgen van welke planeten en onderwerpen het in de schijnwerpers zet in je eigen horoscoop.

Houd er wel rekening mee dat iedereen verschillende manieren heeft om over astrologie te denken. Zoek mensen, apps of boeken die bij jou passen.

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.