hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Masturberen, solo sex, zelfbevrediging, er zijn verschillende namen maar betekent allemaal hetzelfde: met jezelf spelen. Iets wat bijna iedereen doet en waar je je dus zeker niet voor hoeft te schamen. Gemiddeld masturbeert meer dan 90% van alle vrouwen. Tijd voor een hoogtepunt!

Bijna iedereen heeft wel eens gemasturbeerd, toch weet niet iedereen hoe je dit nu het beste aan kunt pakken en hoe je erachter komt wat voor jou werkt. In deze blog kijken wat masturberen nu precies inhoudt, op welke manieren je het kan doen en bespreken we een aantal (van de eindeloze) voordelen van masturberen.

Wat is masturberen?

Masturberen is seks hebben met jezelf. Het is de perfecte manier om je eigen lichaam te verkennen en te ontdekken wat jij fijn vindt. Neem echt even een momentje voor jezelf en zorg dat je niet gestoord wordt door anderen of je telefoon. Terwijl je bezig bent kan je je fantasie de vrije loop laten. Als je tot een hoogtepunt komt is dit natuurlijk mooi meegenomen, maar ook zonder hoogtepunt kan het heel fijn zijn. Hoe vaak iemand masturbeert is heel persoonlijk, de een doet het vier keer per dag en de ander vier keer per maand. Het kan ook per periode verschillen.

Hoe masturbeer je?

Het leuke is dat masturberen op allerlei verschillende manieren kan. Je kan bijvoorbeeld je vingers gebruiken. Hierbij kan je je clitoris, het gebied eromheen en je vagina strelen. Je kan hierbij afwisselen tussen snel en langzaam en hard en zacht. Je kan ook bijvoorbeeld de waterstraal van een douche gebruiken. Om het allemaal nog wat leuker te maken, kan je ook gebruik maken van seksspeeltjes. Als je bijvoorbeeld door het gebruik van je vingers niet klaarkomt, kunnen speeltjes ook een oplossing zijn.

Tip: als je aan de gang gaat met een speeltje, gebruik dan wel wat glijmiddel om het allemaal wat gemakkelijker te maken.

Voordelen masturberen

Naast het krijgen van een orgasme, heeft masturberen nog veel meer voordelen. Je wordt er bijvoorbeeld superrelaxed van! Door te masturberen worden je spieren, zenuwuiteinden en bloedvaten geactiveerd. Hierdoor geeft je lichaam dopamine, endorfine en oxytocine vrij, de perfecte combinatie voor een heerlijk relaxt gevoel.

Daarnaast kan je zelfverzekerder worden door meer orgasmes te krijgen. Wederom door dezelfde stofjes die vrijkomen tijdens je me-time. Verder is het een goede manier om je seksuele verlangens te bevredigen, is het een natuurlijke pijnverlichter én is het goed voor je hart! Wat wil je nog meer?

Dame Products | Bullet Mini Vibrator

Heb je nog nooit gebruik gemaakt van een vibrator of überhaupt nog niet echt gemastrubeerd kan je natuurlijk om te beginnen ook starten met onze mini vibrator. De Bullet mini vibrator is klein, maar zeker niet minder krachtig. Ook makkelijk om mee te nemen! Zodat je je genot overal kan beleven ; - )

27,95

Le Wand | Petite Massager Vibrator

De meeste seksspeeltjes zijn gericht op het stimuleren van de vagina en in het bijzonder de clitoris. Dit komt omdat dit de meest zichtbare plek is van de clitoris, maar niets is minder waar! Ze is namelijk is sommige gevallen tot wel … cm groot! Probeer daarom bijvoorbeeld eens de Lea Rabbit Vibrator. Deze vibrator stimuleert de clitoris en G-spot tegelijkertijd. Zo kun je op zoek naar je G-spot en óók nog genieten van stimulatie van de clitoris. Get ready for a feeling you have never felt before!

79,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *