hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

Mijn tweede leven

Soms voelt het net alsof ik twee soorten levens gehad heb. En dat is niet omdat ik een soort secret agent ben. Maar ik heb op een cruiseschip gewerkt en dat was, naast een ontzettend vet avontuur, ook een hele eigen bubbel waarin de echte wereld niet bestond. Alsof ik een Britt aan de kade had laten staan en een compleet nieuwe versie van mezelf mee aan boord had genomen.

De Britt uit het echte leven is namelijk een redelijk saai persoon. Zo iemand die liever op zaterdagavond in der badjas alleen naar jazz-muziek luistert, een boek leest en kamille thee drinkt. Die zichzelf nog net uit bed kan slepen ’s ochtend om een paar sit ups te doen, om vervolgens weer een pak donuts volledig leeg te vreten. En die dan, na het kijken van een RomCom, wel Tinder afswipet maar volledig in de stress schiet als de andere kant van de lijn ook echt reageert, omdat ze eigenlijk totaal niet goed is in de daadwerkelijke gesprekken.

De Britt die op het Cruiseschip werkte stond iedere ochtend vroeg op om eerst 5 kilometer op de loopband af te leggen, vervolgens een gezond ontbijtje naar binnen te werken en daarna iets nuttigs te doen met haar dag. Repeteren, teksten schrijven, volledige feesten en uitstapjes organiseren voor de 1000 crewleden, op tijd de was doen, altijd netjes gelakte nagels hebben en volledig onthaart zijn. De Britt van het Cruiseschip droeg hakken als ze ging dansen in de crewbar en verruilde de ‘awkward dance’ die haar op het vasteland zo goed stond, voor zwoele samba moves, waarna ze haar Cabin number in de oor fluisterde van degene waarmee ze al de hele avond oogcontact had, om daar in lingerie op hem te wachten.

Het was een van de avonden aan het begin van een nieuwe cruise. Die avonden betekenen vaak ‘vers vlees’, omdat er dan nieuwe bemanning aan boord komt. En dus wordt er die eerste avond wat af gescand. Zoals gewoonlijk vulde de klanken van een Bachata de zilver-paarse crewbar. Ik was omringt door mijn danser-vrienden, nipte wat van mijn vodka-cranberry en scande de ruimte. Vasteland-Britt zou ergens in een hoekje gestaan hebben, naar de vloer kijkend, doodsbang voor oogcontact. Britt van boord was een 1.83m lange, sterke, Europese, niet lelijke vrouw. Ik was het inmiddels gewend dat mannen vroegen of ze met me mochten dansen en mijn volgende drankje mochten betalen.
Verderop stond een groepje mannen. Ik had ze nog nooit gezien, dus ik ging ervan uit dat ze net aan boord waren.
‘Je hebt sjans.’ Fluisterde mijn beste vriendje Emile in mijn oor en ik liet mijn heupen nog wat duidelijker op de maat bewegen, terwijl ik zag hoe ze naar me keken en met elkaar praatten. Ik nam nog een slokje en maakte toen oogcontact met de middelste jongen: lang, blond, knap. Hij giechelde nog even met zijn vrienden voor hij mijn richting op kwam. Ik deed alsof ik het niet door had, danste nog wat en keek hem verleidelijk aan toen hij vlak voor mijn neus kwam staan.

Hij draaide zijn mond naar mijn oor, ik keek mijn beste vriend in zijn ogen aan en glimlachte naar hem, terwijl de lage stem met het Duitse accent zijn vraag stelt: ‘Mijn vrienden en ik kijken al de hele avond naar je en we komen er maar niet uit…. Ben jij een vrouw of een man?’

Heel even weet ik zeker dat hij een grapje maakt, totdat ik in zijn bloedserieuze ogen kijk. Hij meent dit en hij stelde deze vraag echt. Ik stamel wat over of ik het moet bewijzen en draai me dan naar mijn beste vriend, met de tranen al in mijn ogen van het lachen. Misschien zou ik me beledigd moeten voelen, maar ik kan eigenlijk alleen maar keihard lachen. Dus ik draai me om en dans verder, op zoek naar het volgende oogcontact.

Volg Britt op Instagram @brittvschie en op www.brittvanschie.com

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.