hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: My Mr. a little bit kinky

Roos (37) moeder van 2 kinderen (5 en 9) en gelukkig met haar nieuwe liefde, heeft na het eindigen van een relatie van bijna 15 jaar haar sexdrive weer teruggevonden, nadat ze aseksueel dacht te zijn. Op Let’s Peep vertelt zij graag hoe ze zichzelf weer gevonden heeft. Let’s meet Roos!

My mr a little bit kinky

Na mijn leuke ervaringen was ik toe aan wat anders, iemand die mij wilde om wie ik ben en niet alleen om de lekkere seks.

Ik had een tinderprofiel aangemaakt, niet denken dat ik hier nou de man van mijn dromen tegen zou komen. Maar na heel wat mis matches en slechte gesprekken vond ik daar mijn eigen mister right!
Zijn foto’s en info op zijn profiel spraken me gelijk aan, maar pas nadat ik hem een like had gestuurd, zag ik dat hij nogal een eindje uit de buurt woonde.

Acht dacht ik, dit zal wel weer net zoals de andere matches verlopen.

Leuk kletsen en dan is er weer iets wat me niet aanstaat, of waar ik op afknap en dan verbreek ik het contact en verdwijn van de radar.

Maar oh wat was deze man leuk! We chatten en deelden muziek de we leuk vonden. Na 2 dagen chatten hebben we gebeld. Dit was zo leuk, dat we meer dan 4 uur aan de telefoon hebben gehangen. De volgende avond ging we videobellen, oh hij was echt leuk! Deze man wilde ik wel graag in het echt ontmoeten!

Tijdens onze eerste ontmoeten hebben we eerst maar even gewandeld, want stel nou dat het live toch niet klikt of tegenvalt… In verband met de avondklok die toen gold, hadden we al afgesproken dat hij kon blijven slapen.

We hebben een gezellige, geslaagde date gehad met een leuk spelletje twister om maar even het ijs te breken. We hebben elkaar de hele dag nog niet aangeraakt. Eenmaal in bed begon hij me te zoenen en ja, daar lagen al gauw de kleren die we nog aan hadden op de grond.

Toen hij met zijn grote mannelijkheid bij me binnenkwam dacht ik, oei! Hier moet ik echt wel even aan wennen hoor! Rustig aan en niet te diep en met beleid. Inmiddels zijn we al een tijd samen en kan ik echt genieten van diepe penetratie. In het begin deed het me pijn, dit kwam omdat ik me ook niet goed kon ontspannen en kon laten gaan. Met een nieuwe partner is het toch echt wennen en zoeken naar wat is fijn. Hoofd leeg en genieten is the key!

Hij is mijn Mr. A little bit kinky, precies waar ik van hou. Tijden onze eerste gesprekken vertelde hij me dat hij ook wel eens naar een kinky feestje ging en zijn ervaringen daar. Hij is de man waarmee ik naar zo’n feestje wil gaan, om nog meer te ontdekken en bij hem kan ik mezelf zijn en me laten gaan.

Vroeger tijdens seks hield ik mijn ogen voornamelijk dicht, ik hoefde hem niet te zien! Ik keerde me naar binnen om in mijn fantasie op te gaan en daardoor toch een beetje te kunnen genieten van de seks. Met mijn Mr. A little bit kinky vind het inmiddels juist fijn om hem af en toe aan te kijken en te zien hoe hij geniet en hem een speelse glimlach toe te werpen als ik bovenop hem zit.

Ik word er nog opgewondener van als ik hoor en zie hoe hij geniet van onze heerlijke seks. Elke keer wanneer ik denk, lekkerder en beter dan dit wordt het niet, komt ik weer tot de ontdekking dat het nog veel lekkerder kan! Over een beter seksleven gesproken! Echt genieten en je openstellen voor de ander.

Ik vind het heerlijk wanneer hij dominant is en mijn handen vastpakt zodat ik zijn diepe penetratie niet tegen kan houden en er uiteindelijk kreunend van geniet. Wanneer hij zijn hand in mijn nek legt wanneer hij me zoent word ik al zo opgewonden, het gevoel dat ik van hem ben en dat hij me wil, kan me helemaal gek maken.

Omdat we zo ver bij elkaar vandaan wonen is het elk weekend dat we elkaar zien weer heerlijk! Vooral onze weekenden met zijn tweeën, als mijn kinderen er niet zijn. Die zijn zo heerlijk! We kunnen ons laten gaan en hoeven rekening te houden met kinderen die ineens naast je bed kunnen staan, of die je horen wanneer je eindelijk dat heerlijke orgasme hebt, die je hebt uitgesteld omdat het zo heerlijk is!

We hebben al heel wat bestellingen gedaan voor lekkere seksspeeltjes, leuke lingerie setjes, glijmiddel, handboeien en nog meer. Ik kan niet wachten om hem weer te zien en weer volledig te genieten van hem en te horen en zien hoe hij van mij geniet!

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *