hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Cheers to the weekend

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Kus? Bart buigt naar me toe met zijn lippen getuit. Ik geef hem een lichte kus op zijn mond. Hij gooit zijn sporttas om zijn schouder en knijpt een keer in mijn nek. Veel plezier vanavond met Kelly, zegt hij terwijl hij richting de deur loopt. Ik blijf verder typen, mijn mailtje moet af en dan heb ik weekend. Thanks schat, zeg ik terwijl ik snel even over mijn laptop richting de deur kijk. Bart zwaait nog een keer en dan trekt hij de deur achter zich dicht. Niet lang daarna hoor ik de auto starten en wegrijden.


Een weekendje alleen, niet verkeerd. Bart heeft verplichtingen vanuit zijn werk en reist vanavond nog naar Budapest. Ik heb ons grote huis het hele weekend voor mij alleen. Vanavond komt Kelly langs, één van mijn goede vriendinnen. Wat Bart niet weet is dat Kelly en ik al jaren af en aan met elkaar naar bed gaan.


Bart is een traditionele man. Hij werkt hard om genoeg geld in het laatje te brengen en onze levensstijl te onderhouden. Daarentegen ben ik niet per se een traditionele vrouw. Ik heb een goede baan en heb daarom net zoveel in de pap te brokkelen als hij. De hang naar tradities zit vooral in hetgeen wat hij zoekt in onze relaties. Hij wil graag dat ik de onderdanige huisvrouw ben die leeft voor haar gezin. Van kinderen is het nog niet gekomen en met mijn loon erbij kunnen we makkelijk een schoonmaakster betalen. Ik zie mezelf niet als huisvrouw, die rol geeft me een beklemmend gevoel. Kelly is mijn ontsnapping, mijn geheim.


Ik kende haar nu al zo’n vijftien jaar, we zijn altijd goede vriendinnen geweest. Onze biseksuele escapades zijn altijd geheim gebleven. Heimelijke ontmoetingen, even iets laten zien boven terwijl beneden de huiskamer vol stond met mensen. We vonden altijd wel een manier om een sensueel moment met elkaar te stelen. Dat Bart dit weekend van huis ging was onze uitgelezen kans om echt weer even tijd voor elkaar te maken. 


Terwijl ik de jacuzzi aanzet hoor ik vanuit binnen de bel gaan. Ik sjees door de huiskamer en doe de deur met een ruk open. Kelly glimlacht breed en houdt een fles champagne omhoog. Kom binnen schat! Met een hartelijke glimlach geef ik haar een dikke knuffel. De knuffel wordt al gauw wat intiemer als haar heerlijke geur mijn neus binnenkomt. Ik sluit mijn ogen even en geniet van het gevoel van haar zachte haren tegen mijn wang. Snel doe ik de deur achter haar dicht. Ze grinnikt en begint haar jas uit te trekken terwijl ik de fles champagne van haar overneem. Ik loop voor haar uit de huiskamer in en zet daarna de fles koud in de koelkast. Kelly doet alsof ze thuis is, ze heeft haar schoenen uit, gooit haar tas in de bank en loopt met me mee naar de keuken. Terwijl ik twee flutes uit het keukenkastje pak voel ik haar armen om mijn middel glijden. Ze is warm en zacht. Ik voel haar borsten op mijn schouderbladen en ik verlang ernaar deze naakt te zien en aan te raken. Ze legt haar hoofd in mijn nek en ik voel kippenvel verschijnen waar haar adem is geweest. Ik sluit mijn ogen en hang met mijn gewicht een beetje tegen haar aan. Ik heb je gemist, fluistert ze in mijn oor.


Met de glazen in mijn hand draai ik om, onze neuzen raken elkaar bijna. Haar mooie groene ogen schitteren van hartstocht en verlangen. Heel voorzichtig raakt ze met haar onderlip die van mij. Ik sluit mijn ogen en geniet van haar zachte lippen. Onze zoen is teder, zacht, vrouwelijk. Zachtjes zoek ik haar tong op met die van mij. Ik voel opwinding naar mijn onderbuik kruipen en vlinders richting mijn meest gevoelige plek schieten. Ze laat haar tong langs die van mij glijden en ik slaak een kleine zucht van genot. Mijn armen zijn om haar nek en plots raken de champagneglazen elkaar. Mijn ogen schieten open en we onderbreken onze zoen. Oh shit, straks zijn ze kapot! Ik inspecteer de glazen maar zie dat ze gelukkig nog heel zijn. Kelly grinnikt en veegt met haar duim langs mijn onderlip, een liefkozend gebaar. Ze loopt naar de koelkast en trekt de fles champagne weer tevoorschijn. Hij was nog koud, lieverd, zegt ze nonchalant. Ik haal mijn schouders op met een scheve glimlach en zet de glazen op het aanrecht. Met half dichtgeknepen ogen en mijn lichaam afgewend wacht ik tot Kelly de kurk van de fles plopt. We schaterlachen als de kurk door de huiskamer schiet en de fles een beetje overloopt, champagne op de grond knoeiend. Snel hou ik de glazen onder de fles en we lachen terwijl Kelly ze vult. Ik pak een vaatdoekje voor de grond en loop dan achter Kelly aan, naar buiten.


Het is een heerlijke zomeravond, buiten is het nog 20 graden en de wind voelt warm. De jacuzzi staat al even aan en is opgewarmd, het water dampt in het avondlicht. Kelly zet snel de glazen op een bijzettafeltje langs de jacuzzi en begint zichzelf uit te kleden. Ik kijk verlangend naar haar lichaam, er is steeds meer van haar huid te zien. Uiteindelijk trekt ze haar bh en haar slipje uit en kijkt ze me ondeugend aan. Kom je er niet bij? Zegt ze terwijl ze in het water stapt. De houding waarmee ze in het water stapt geeft me een verleidelijke blik op haar schaamlippen en haar billen. Ik voel een scheut opwinding door mijn lijf gaan. Snel schud ik mijn hoofd van ‘ja’ en begin ik mezelf ook uit te kleden. Mijn sweatpants en shirtje zijn meteen uit, daaronder was ik al naakt. Kelly grinnikt als ze ziet dat ik geen ondergoed draag. Jij had je al helemaal voorbereid op de gelegenheid, zie ik? Ik doop mijn tenen in het water en grijns stout. Sissend laat ik mijn billen in het warme water zakken. Kelly geeft meteen mijn glas champagne aan en houdt dat van haar omhoog. Proost, lieverd, zegt ze warm. Ik tik haar glas aan met die van mij. Proost, schat, wat fijn om je weer hier te hebben. Ze knikt en laat haar inmiddels natte vingers even over mijn wang gaan. Ja.. en helemaal voor mij alleen, antwoord ze.


Ik kijk over mijn glas naar Kelly en dan valt mijn oog op haar borsten. Haar tepels zijn niet hard maar haar borsten zijn nog steeds mooi. Klein, maar fijn. Ze volgt mijn blik en laat haar bovenlichaam iets meer boven het water uit komen. Door de koelere temperatuur van de buitenlucht trekken haar tepels als vanzelf samen, haar borsten worden hierdoor nog mooier. Ik beweeg mezelf dichter naar haar toe en neem de laatste slok van mijn champagne voordat ik mijn glas op het bijzettafeltje naast haar neerzet. Kelly kijkt verwachtingsvol in mijn ogen terwijl ik de laatste afstand tussen ons overbrug. Mijn mond drukt kusjes op haar lippen, wang, nek, borstkas en uiteindelijk tepel. Een huivering trekt door haar lijf en haar tepel wordt zo mogelijk nog harder. Ze zet haar glas weg en pakt mijn nek vast om mijn mond verder over haar tepel te brengen. Met mijn tong draai ik een rondje en dan zuig ik, hard. Ze kreunt en laat haar hoofd een beetje achterover zakken. Intussen zoekt mijn hand naar haar poes, tussen haar benen. Ik streel met mijn vingers langs haar clit, zacht maar doelbewust. Ze wringt een beetje onder mijn aanraking, brengt haar heupen naar voren om zich richting mijn hand te duwen. Intussen gaat mijn mond naar haar andere tepel. Ik hoor haar zuchten en haar genot windt me nog meer op. Ze laat mijn haren los en ik zoek haar mond weer op met de mijne. We zoenen intiem en sensueel, zacht en vrouwelijk. Uiteindelijk til ik haar op en zet ik haar op de rand van de jacuzzi. Ik spreid haar benen en mijn tong zoekt naar haar poes. Ze leunt met haar handen aan weerszijden van haar heupen op de rand van de jacuzzi en ze sluit haar ogen. Intussen heb ik haar clit gevonden en draait mijn tong langzame rondjes op haar gevoeligste plekje. Ze kreunt diep en ademt zwaar. Ik zit op de juiste weg en weet wat ze lekker vind, ik blijf doorgaan met wat ik doe. Kelly ademt diep in en uit en ik hoor dat ze op weg is naar haar hoogtepunt. Ze pakt met één hand mijn achterhoofd vast om mij op de goede plek te houden en aan te moedigen. Ik blijf haar gestaag doorlikken totdat ze uitbarst in een heet orgasme. Haar lijf schokt en ze beweegt haar heupen onwillekeurig richting mijn mond. Ze kreunt lichtjes en haar haren vallen over haar rug omdat ze haar hoofd in haar nek laat vallen.


Fuck… dat had ik nodig, zet Kelly een beetje buiten adem. Ik grinnik en kijk haar aan, ze buigt naar voren om me een kus op mijn mond te drukken. Dan laat ze zich weer in de jacuzzi glijden en duwt ze me met haar lichaam tegen de rand aan, haar middel tussen mijn benen. Ik sla mijn benen om haar heen en verwelkom een diepe, gepassioneerde zoen. Haar handen strelen mijn billen en ze duwt lichtjes met haar schaambeen tegen mijn clit aan. Het schurende gevoel is lekker en ik moedig het aan door haar billen ritmisch naar me toe te trekken. Kelly blijft zich tegen me aanduwen en onze zoen stuurt bliksemschichten door mijn lijf. Haar handen gaan naar mijn borsten en ze kneedt ze terwijl ik mezelf met iets meer honger tegen haar aan schuur. Ik voel mijn orgasme opbouwen, de nood is hoog. Niet stoppen, doorgaan zo, moedig ik Kelly aan. Ze blijft ritmisch tussen mijn benen bewegen en ik voel dat mijn hoogtepunt nadert. Na enkele seconden voel ik het genot vanuit mijn tenen opborrelen. Kreunend in haar mond kom ik klaar, mijn lijf schokt tegen het hare. Ze blijft gestaag tegen me aan bewegen totdat de golven van genot in mijn lijf weer bedaren.


Mijn voorhoofd rust tegen het hare, onze monden wat open, we ademen zwaar. Ik doe mijn ogen open en pak haar gezicht in mijn handen. Haar ogen staan warm, liefdevol. Ik geef haar een dikke kus op haar lippen en stop een lok haar achter haar oor. Kelly laat me los en pakt de fles champagne en onze glazen. Ze schenkt ze in, ons oogcontact blijft. Ze geeft het glas aan me en ik neem dankbaar een slok van de koele vloeistof. Ik zucht content. Kelly neemt ook een slok en geeft me daarna een knipoog. Klaar voor ronde twee? Ik knik heftig met mijn hoofd. Kelly grinnikt hardop.

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!


Zie voor meer verhalen haar website: Hemelse Ketterij.

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *