hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

My Journal: Vertel je het ook door?

De afgelopen maanden heb ik een aantal keer een post geplaatst op Linkedin over Let’s Peep. Er blijft mij toch iets verwonderen. De hoeveelheid reacties die ik krijg buiten het platform zijn veel te noemen en toch liken nagenoeg een aantal maar mijn posts. Naast complimentjes ben ik ook gek op vragen stellen, dus vroeg ik het op de man af waarom waarom hij de reactie niet had gedeeld?

En mensen, nee dit is geen oordeel maar ik ben toch reuze nieuwsgierig wat daar achter schuilt. Het bleek dat (vrouwelijke) sexualiteit en het normaliseren hiervan te gek vond en ook heel belangrijk maar hij kon het echt niet gebruiken (lees in zijn netwerk) dat hij dit topic volledig openbaar zou supporten.

Mijn toeleverancier is echt niet de enige met dit gevoel, een aantal vriendinnetjes van mij hebben dit ook.

Ik doe dit niet om dat ik er schathemeltje rijk van word (alhoewel mocht dit wel gebeuren ik dit enorm toe zou juichen) maar veel belangrijker is dat we ons contact met onszelf zijn kwijt geraakt. Het voelt echt als een roeping dat ik hier iets mee moet en ik de mensen wakker wilt schudden. We leven namelijk echt maar 1 x en tijd is iets waar we geen controle over hebben. Het tikt gewoon door…..

We dromen namelijk soms groot, wensen een fijne relatie, willen meer tijd voor onszelf en meer uit ons leven halen maar intussen zit je stevig klem in de waan van de dag en doe je wat je je hele leven al doet waarvan zorgen en maar doorgaan, er een van is.

Voor dit soort momenten is het juist belangrijk om tijd op te eisen voor je zelf en terug te gaan naar jezelf. Een van de fijnste en makkelijkste manieren is namelijk stilte. Daar liggen de antwoorden. We zijn geneigd om snel op iemand te gaan leunen op zoek naar het antwoord of advies maar het antwoord ligt binnen jou.

Mediteren is niet meer dan het buigen van jouw bewustzijn en je ‘mind’ naar een staat brengen waar je intuïtie regeert.
Bij Let’s Peep hebben we een andere laag aan mediteren gegeven en dat is naast stilte ook dieper in contact met je lichaam komen.

Vanuit daar kunnen zoveel mooie dingen ontstaan of misschien naast ‘me time’ ook nog een hoogte punt. Een ontlading waar Louise Hay ooit over vertelde dat we allemaal zo de dag zouden moeten beginnen of eindigen. Even volledig weg zijn uit je gedachte, je verantwoordelijkheden, je rol en to do lijstjes. Gewoon helemaal terug naar jezelf binnen in.

Dus voor iedereen die er toch moeite mee heeft om een bericht van mij publiekelijk te liken of te voorzien van een reactie….no worries….Begin alleen met het je te realiseren en bewust van te zijn. Neem eens een moment, begin met stilte. Spendeer 2% van jouw dag aan jezelf om bij je intuïtie te komen.

En als je op een punt komt dat het voelt goed en op langere termijn brengt het je ook zo veel als het mij brengt…..vertel je het dan door? Beloofd?

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.