hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Afkicken geblazen

Kim is hopeloos verliefd op de liefde en alles wat erbij komt kijken. Benieuwd naar alles wat de wereld haar te bieden heeft, gaat ze op zoek naar antwoorden. Ze vertelt op Let’s Peep wat ze allemaal ondekt en legt hierbij graag een linkje naar the bigger picture.

Het eindigde bij een lichtelijk emotioneel stukje tekst, mijn laatste blog. Eentje waarin ik mijn gebroken hart een beetje probeerde te helen door lekker boos te doen. Er bestaat een vervolg op die blog. Eentje waarin ik mijn zogenaamde harde woorden terugnam omdat ik geloofde dat dit nodig was. Dat de jongen die op hersenloze manieren met mij omgegaan was een good guy-storyline nodig had, was deel van het proces. Net als het skippen van die verhaallijn en gelijk door naar de volgende. Dus hier even een bijpraatblog voor de geïnvesteerde lezers.

Veel dingen zijn gebeurd in de korte periode na de gemixte signalen en daarna heel weinig. Van echt net iets te hard gaan naar een semi-vrijwillig celibaat bestaan. Zo leverde mijn eerste blog een nieuwe inside joke op tussen mij en de knuffelkoala van alinea 4 en zette meneer de-laatste-jongen-met-wie-ik-naar-bed-had-moeten-gaan een heuse men ain’t shit-ual awakening in gang. Dat gevolgd door 1,5 maand geen seks, maar wel nog op zoek naar pleisters. Die ene tussendoor bleef voor geen meter plakken op mijn gapende vleeswond. Dus dat werd dan weer gevolgd door nog een keer 1,5 maand geen seks. Maar op een iets meer verlichtere manier, noem het misschien een seksverslaving-afkick-periode.

TMI wellicht of juist een misverstand over wat een seksverslaving inhoudt. Ik ben namelijk niet een van die mensen die dwangmatig porno kijkt op de wc op werk of die makkelijke prooien van straat plukt om mijn dagelijkse behoefte te bevredigen. Uiteraard geen enkel oordeel in deze woorden mocht dat wel je ding zijn, maar dat is niet my flavour of seksverslaving. In mijn geval houdt het vooral in dat ik het gebruik zoals anderen misschien bergen chocola en chips naar binnen werken in momenten van emotionele wanhoop. Te veel gevoelens en geen handleiding om ermee te dealen? Probeer Tinder! Of Feeld! Of Bumble! Of Hinge! Al heb ik nog nooit een date overgehouden aan die laatste, dus daar misschien niet alles op inzetten. Maar goed, dat dus. Of ja, niet meer. Of, niet meer zoals eerst in ieder geval. Geen seks-pleisteren op de manier hoe ik dat vroeger aanpakte. Als je op TikTok zit en een beetje in hetzelfde algoritme valt als ik, heb je ze vast ook voorbij zien komen (en hier komt een goed galgje termpje waarvan ik de interpunctie compleet verneuk): de ‘Ik besloot mijn eisen te verhogen en alleen nog mannen te daten die mijn tijd echt waard zijn’-naar-‘al 1,5 jaar geen seks’-pipeline.


Seks hebben we ondertussen wel weer gehad en – toch wel in een moment van zwakte – niet met een vent naar mijn hart zoals eigenlijk de bedoeling was. Wel een vent naar mijn hart op de moderne manier: een kwaliteits-fwb met een grote ‘k’ en precies genoeg icks om het ook daar te laten. De seks is anders, veel vrijer en meer voor mezelf. Ik denk het begin van mijn persoonlijke seksuele revolutie waarin ik mijn eigen grenzen en wensen ga verkennen in plaats die van mijn partners in ruil voor een beetje erkenning.

Of ik nu ook gelijk niet meer liefdesverslaafd ben, moeten we nog maar zien. Ik weet wel dat ik een heel nieuw hoofdstuk in aan het slaan ben. Eentje waarin ik ‘ik weet het nog niet’ voor het eerst echt durf te zeggen zonder een ‘maar’ erachter te plakken. Open vragen. Geen multiple choice meer. Er is niet iets als opties openlaten of mogelijke scenario’s vasthouden, want misschien hou ik me dan wel vast aan precies hetgeen wat mij tekort gaat schieten in wie ik zou kunnen zijn. Ik heb altijd heel veel vrijheid nodig gehad, maar heb het mezelf nooit durven geven. Ik ben nog nooit zo bewust geweest over wie ik ben en wat ik wil, juist omdat ik nu zie dat ik dat allemaal nog niet weet en mijn pad het uitzoeken daarvan is. Op sommige dagen bang en onzeker, maar als de zon schijnt en ik wandel met mijn moeder door het park, kan ik niets anders doen dat stralend zeggen “ik ben benieuwd”.

Mocht je trouwens zelf ook een handje hebben van seks-pleisteren en tijd hebben voor een emotionele zoektocht, dan raad ik je van harte het boek Verslaafd aan liefde van Jan Geurtz aan. Maak je geen zorgen, deze wordt aangeraden door therapeuten en valt dus niet onder de kwakzalver-categorie.

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.