hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Bucket list

Roos (37) moeder van 2 kinderen (5 en 9) en gelukkig met haar nieuwe liefde, heeft na het eindigen van een relatie van bijna 15 jaar haar sexdrive weer teruggevonden, nadat ze aseksueel dacht te zijn. Op Let’s Peep vertelt zij graag hoe ze zichzelf weer gevonden heeft. Let’s meet Roos!

Tijdens mijn single tijd was een van mijn vriendinnen echt mijn beste vriendin geworden. Ze was er elk moment voor me en ik kon alles met haar delen. Dat laatste is onze vriendschap uiteindelijk fataal geworden.

 

Door mijn lange relatie en hoe hij me kleineerde was ik ontzettend onzeker geworden over hoe ik er uit zag. Diep van binnen wist ik wel dat ik een mooie vrouw was, maar elke keer als ik in de spiegel keek zag ik toch dingen waar ik niet tevreden over was en hoorde ik hem in mijn gedachten zeggen dat ik dik was.

 

Mijn vriendin heeft me heel erg geholpen mijn zelfvertrouwen terug te krijgen en mezelf weer te zien als een mooie vrouw Ze vertelde me regelmatig dat ik zo’n mooi figuur had en dat ze zou willen dat ze zo’n slanke taille had als ik. Ik vond haar juist prachtig! Een vrouw zoals een vrouw hoort te zijn, met mooie rondingen. Door deze positieve woorden kwam ik steeds meer uit mijn schulp en kon weer de mooie, spontane, wilde vrouw zien die ik ooit was.

 

Daar was dan eindelijk weer een echte ladies night met mijn vriendinnen. Wat had ik zin in gezelligheid, borrelen, dansen en lachen met mijn vriendinnen. Met een heerlijke losse mood ging ik met mijn vriendin naar onze vriendinnen.

 

Het was een heerlijke avond! Met natuurlijk ook de nodige praatjes over seks. Mijn vriendin deed af en toe wat geheimzinnig met haar telefoon en al gauw kwam ik er achter dat ze met haar man aan het appen was. Ze deden doen of durven via de app. Zij stuurde doen, en zijn reactie was: Neem 1 van je vriendinnen met je mee naar huis. Ze liet het me lezen en ik dacht.. why not! Ik wist dat ze wel eens vaker een trio hebben gehad.

 

De gedachte om straks met haar in 1 bed te liggen maakte me al helemaal gek! Ze was een vrouw waarvan je weet dat ze stout is en ze was gewoon ondeugend. Vooral het idee intiem te zijn met haar trok me erg aan. Hoe ik haar kon zien genieten van mij maar ook van haar met haar man wond me op.

 

We maakten een korte stop bij mijn huis waar ze me vol op m’n mond zoende! En oh wat kon deze vrouw heerlijk zoenen! We vertrokken snel naar haar huis, waar haar man op ons wachtte in de slaapkamer. Daar lig je dan… en nu dacht ik… Ik raakte in lichte paniek! Straks doe ik het niet goed, of verwachtten ze iets heel anders van me.. of straks vergeten ze dat ik er ben..

 

Niks van dit alles! Het was een echt trio! Dus echt met zijn drieën, seks met zijn drieën, niet één die er een beetje bij hangt. De actie en interactie tussen ons 3 was zo bijzonder en zo lekker! 

Al gauw betrokken ze me in onze intense verstrengeling, en oh wat was dat genieten! Handen, tongen, monden, vingers over je hele lichaam en je weet niet wie het is. 

 

Mijn vriendin wist van mijn probleempje met het bereiken van mijn climax. Ze sommeerde haar man vooral niet te stoppen mij oraal te bevredigen totdat ik eindelijk een heerlijk orgasme bereikte. Ze wilde dat ik weer volop kon genieten van seks! En oh dat heb ik die nacht zeker gedaan.

Ik had nooit verwacht dat een trio zo heerlijk zou zijn! Ik dacht altijd dat het onhandig was en waar blijven al die armen en benen dan! Maar dat ging allemaal vanzelf. Ik heb me geen moment teveel gevoeld en we hebben genoten van elkaar. Het oraal bevredigen van een vrouw was voor mij de eerste keer. Wat vond ik het fantastisch als we elkaar aankeken en ik zag hoe ze ervan genoot. Terwijl haar man mij op z’n hondjes nam. Dat vond ik eerst een beetje een raar idee, hoe moet dat wel niet voor haar zijn.. Maar ze verzekerde me ervan dat ze er juist van genoot om haar man een andere vrouw te zien nemen.

 

Nadat zij, haar man en ik alle 3 een heerlijk hoogtepunt hadden bereikt zijn we nog even lekker in bed blijven liggen. Daarna zijn we wat gaan eten en ben ik lekker thuis onder de douche gestapt en voldaan mijn bed in gedoken. 

 

De volgende ochtend werd ik wakker met een raar gevoel, was dit wel echt gebeurd?! We hebben elkaar die dag nog gezien en aan onze vriendschap was gelukkig niks veranderd. Dat was iets waar ik heel bang voor was op dat moment. Je hebt toch iets heel intiems met elkaar gedeeld en dan ineens ga je weer terug naar friendzone met elkaar.

 

Dat is nog een tijd goed gegaan, maar uiteindelijk zijn er wat dingen voorgevallen waardoor onze vriendschap stuk is gelopen. 

 

Note to self: een trio, niet doen met mensen die je kent! De kans dat het fout afloopt is erg groot. 

Lesson learned!   

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *