hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Intuïtie Guide: Wat is je intuïtie?

Je lichaam probeert je van alles duidelijk te maken. Sommige signalen zijn heel duidelijk, buikpijn of een zenuwachtig gevoel. Maar je hebt vast ook weleens een situatie gehad waarin je voelde dat je een bepaalde keuze wilde maken, maar niet goed kon uitleggen waarom. Je onderbuikgevoel. In deze blog kijken we wat dat gevoel nu precies is en waar het vandaan komt.

Intuïtie Guide: Hoe gebruik je je intuïtie?

Je intuïtie is een gevoel, een soort zesde zintuig. Het komt via je lichaam, gedachten of je gevoel binnen en maakt zich kenbaar via de zintuigen. Je kan het zien als een bron van kennis die alles te maken heeft met wat in je brein wordt opgeslagen en verwerkt. Ook wel je onderbewuste.


Het is de manier waarop je onderbewuste boodschappen doorgeeft aan je bewuste mind. Het onderbewustzijn is een deel van je hersenen dat zo ongeveer alles opneemt wat je waarneemt.


De wetenschap suggereert dat de intuïtie van vrouwen een product van de evolutie is. Vrouwen hebben een sterk vermogen om andere te begrijpen. Ze pakken zowel verbale- als non-verbale signalen op. Vrouwen vertonen meer empathie, samenwerking, zelfbeheersing en gepaste bezorgdheid vanwege een verhoogde bloedstroom in de hersenen.


Je bewustzijn helpt je om gevaar in te schatten, beslissingen te nemen, complexe situaties te overzien, visies te ontwikkelen en op de juiste manier met jezelf en anderen om te gaan. Maar deze is gebaseerd op aannames en percepties. Je intuïtie geeft je de meest zuivere informatie door die niet gestoeld zijn op aannames en percepties. Als we hier nou eens meer op zouden leunen en vertrouwen, we hier echt naar zouden luisteren ga een je een magisch leven tegemoet.

Journal Morning Notes

Offline is the new peace of mind! In ons digitale tijdperk is het belangrijk eens in de zoveel tijd even uit je telefoon en in je hoofd te gaan. Dat kan bijvoorbeeld door te journalen. Elke dag (of elk moment dat je er zin in hebt) vul je je antwoorden in op vier simpele vragen. Elke vraag moedigt intentie, dankbaarheid en perspectief aan. En ze zorgen er allemaal voor dat het idee van een beter leven binnen handbereik is. Journalen is een manier om los te komen van de hectiek van de dag en om weer even helemaal tot jezelf te komen. Je stapt als het ware in een andere wereld, namelijk jouw binnenwereld. Hoe fijn?

Affirmatie kaarten

Nieuwe positieve gewoontes creëren is soms best lastig. Je zit in een bepaalde sleur en je komt daar niet zomaar uit. Mind Cards zijn ontworpen om je te helpen bewuster te worden van je gedachtes en gevoelens. Het geeft je tools die nodig zijn om controle te krijgen over je geluk, je te concentreren op het heden en positiviteit te verspreiden gedurende je hele leven. De Mind Cards bevatten 45 individueel ontworpen kaarten verdeeld over 5 categorieën: vriendelijkheid, ritueel, dankbaarheid, journal en reflectie. Je kan er zo lang mee bezig zijn als je zelf wil en je zal het effect ervan heel snel gaan merken! We love it.

 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.