hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Intuïtie Guide: Hoe gebruik je je intuïtie?

‘Luister naar je gevoel!’. Je hebt het advies vast al vaak gehoord. Makkelijker gezegd dan gedaan, hoor ik je denken. Want, hoe doe je dat precies, luisteren naar je gevoel? In deze blog geven wij jou een route kaart tot het leren kennen en gebruiken van je intuïtie.

Intuïtie Guide: Hoe gebruik je je intuïtie?

Ondanks dat je waarschijnlijk als vrouw regelmatig te horen hebt gekregen met je hoofd te denken in plaats van met je hart, is jouw intuitie, je dieper weten, juist je allergrootste kracht. Je innerlijke stem, je buikgevoel, je intuïtie, zal je altijd leiden naar de juiste keuzes.

Als mens heb je namelijk altijd een keuze, maar een belangrijke keuze wordt vaak belemmert door je eigen gedachten. Zelfs de meest simpele situaties lijken door angst, andere gevoelens of invloeden van buitenaf ineens heel complex. Wanneer je vanuit je intuïtie gaat handelen, reageer je in zulke situaties vanuit je innerlijke kracht. Deze zal je vertellen wat de beste keuze is.

Als je je intuïtie wil gaan gebruiken, is het belangrijk dat je de ‘taal van intuïtie’ leert spreken. Parkeer je bewuste denken, het wil je namelijk vaak naar een weg leiden die gebaseerd is op aannames en percepties. Je onderbewuste heeft namelijk maar één kanaal om informatie door te geven en het is aan jou om hieruit te halen wat je op dat moment nodig hebt. 

Leer je lichaam kennen en leer zo wanneer iets goed en wanneer iets niet goed voelt. Probeer de keuzes op basis van je intuïtie ook niet te veel te begrijpen. Vertrouw erop. En laat je niet leiden tot weerstand, dan zit jouw ego aan het stuur en juist die moeten we dan parkeren zodat je ruimte geeft om echt te luisteren naar wat jouw intuïtie je ingeeft.

Journal Morning Notes

Offline is the new peace of mind! In ons digitale tijdperk is het belangrijk eens in de zoveel tijd even uit je telefoon en in je hoofd te gaan. Dat kan bijvoorbeeld door te journalen. Elke dag (of elk moment dat je er zin in hebt) vul je je antwoorden in op vier simpele vragen. Elke vraag moedigt intentie, dankbaarheid en perspectief aan. En ze zorgen er allemaal voor dat het idee van een beter leven binnen handbereik is. Journalen is een manier om los te komen van de hectiek van de dag en om weer even helemaal tot jezelf te komen. Je stapt als het ware in een andere wereld, namelijk jouw binnenwereld. Hoe fijn?

Affirmatie kaarten

Nieuwe positieve gewoontes creëren is soms best lastig. Je zit in een bepaalde sleur en je komt daar niet zomaar uit. Mind Cards zijn ontworpen om je te helpen bewuster te worden van je gedachtes en gevoelens. Het geeft je tools die nodig zijn om controle te krijgen over je geluk, je te concentreren op het heden en positiviteit te verspreiden gedurende je hele leven. De Mind Cards bevatten 45 individueel ontworpen kaarten verdeeld over 5 categorieën: vriendelijkheid, ritueel, dankbaarheid, journal en reflectie. Je kan er zo lang mee bezig zijn als je zelf wil en je zal het effect ervan heel snel gaan merken! We love it.

 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.