hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Beetje bischierig

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Beetje bischierig

De scheiding was rond en een nieuwe liefde (Daan) had zijn intrede gedaan in mijn leven. Daan heeft in zijn leven al flink de bloemetjes buiten gezet en een schat aan ervaring opgedaan op seksueel gebied. Veel bedpartners, meerdere trio’s, een escort dame, you name it; hij heeft het meegemaakt. En ik? Nou ik niet. Ik heb me gedurende mijn vorige relatie keurig aan ‘de regels’ gehouden en voel nu aan alles dat ik heel veel heb gemist. Het is alsof de ervaring die ik mis invloed heeft op mij als persoon. Alsof er een stuk van mij nog geen ruimte heeft gekregen en ik daarom niet vanuit mijn volle potentie leef. Het is alsof ik een paar essentiële puzzelstukjes mis.

Daan begrijpt heel goed dat ik nog dingen te ontdekken heb en hij wil me hierin de ruimte geven. Dat ik een one night stand met een andere man zou hebben ligt, begrijpelijk, niet in zijn comfortzone. Ik ben een beetje bischierig dus intiem zijn met een vrouw stond ook op mijn lijstje. Zodoende schreef ik me in op een speciale datingsite voor vrouwen. Mijn mond viel open van verbazing! Zoveel vrouwen die eigenlijk hetzelfde zoeken als ik. Sommigen deden dit zonder medeweten van hun partner, anderen met. Vrouwen met en zonder ervaring, jong en ouder. Er was een grote verscheidenheid maar we hadden één ding gemeen. Na even rondgekeken te hebben met mijn gratis profiel heb ik me aangemeld zodat ik daadwerkelijk in contact kon komen. Onwijs spannend want ik had me überhaupt nog nooit aangemeld op een datingsite, laat staan eentje voor alleen vrouwen!

Mijn eerste contact was met een vrouw die ik ‘de dominante dame’ ben gaan noemen. Ze beet zich in me vast en wond er geen doekjes om. Nog dezelfde avond stuurde ze me nietsverhullende foto’s en korte filmpjes van zichzelf. Ze vroeg me of ik al geil was en of mijn klitje al opgezwollen was. Nogal overdonderd door deze directe aanpak ging ik toch maar bij mezelf na of er iets bij me gebeurde. Ik wilde dit tenslotte graag en dit was mijn kans. Maar er gebeurde niks. Geen kriebel of tinteling tussen mijn benen, helemaal niks. Ik voelde me eerder een beetje ongemakkelijk en was tegelijkertijd ook teleurgesteld. Het is niet dat ik vies ben van dirty talk, integendeel! Maar deze vrouw wakkerde niks in me aan. Vriendelijk nam ik afscheid waarna ik bericht kreeg dat ze mij had geblokkeerd.

Mijn zoektocht vervolgens kwam ik echt leuke vrouwen tegen. Voordat ik het wist ging ik ’s avonds volledig op in hitsige chatsessies met één of meerdere vrouwen, terwijl mijn lief naast me op de bank zat. Het was spannend, nieuw en ik genoot volop. Ik had het er maar druk mee want de knipoogjes vlogen me om de oren. Na een tijdje was de nieuwigheid er wel vanaf en hield ik contact met een select groepje vrouwen.

Met één van hen beleefde ik al chattend de meest opwindende avonturen. We namen elkaar mee in onze fantasie en vulden elkaars fantasieën aan. We stuurden elkaar sexy foto’s en ik heb haar een filmpje gestuurd van hoe ik mezelf verwende met mijn luchtdruk vibrator. Een gewone dag kreeg echt een geil randje door de gesprekken die we voerden. Het zorgde ervoor dat ik me seksueel extra geladen voelde en ik nog meer zin had in seks en soloseks. Omdat een ontmoeting uitbleef verwaterde het contact en hebben we afscheid genomen. Ik vraag me nog wel eens af wat er gebeurt zou zijn als we elkaar daadwerkelijk ontmoet hadden…

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *