hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Body & Mind: 5 stappen om snel in slaap te vallen

Slaap is iets waar we het hier bij Let’s Peep veel over hebben – en we zijn niet de enige: in de afgelopen jaren hebben onderzoekers, artsen en journalisten meer dan ooit geleerd over de rol die het speelt in ons leven. In deze blog bespreken we de 5 stappen om sneller in slaap te vallen. 

Body & Mind: 5 stappen om snel in slaap te vallen
Photo courtesy of @anniespratt

Bestaan jouw dagen uit een hele lijst van to do’s? Je kent het wel: werk, sporten, kids en die 100 wasjes die op je liggen te wachten. En shit, ben ik vergeten yogurt te halen?

Ben je vaak moe, maar kun je als je eenmaal in bed ligt niet in slaap vallen? Wij begrijpen je. Als je elke avond in bed ligt te draaien en op een of andere manier iets zoekt om in slaap te vallen; we’ve got your back! Onderstaande tips kunnen misschien van pas komen, zodat je voortaan sneller in dromenland bent.

De vijf tips!

1. Neem een ​​magnesiumsupplement 
 
Ok, er is geen wetenschappelijk bewijs dat magnesiumsupplementen direct leidt tot slaap. Maar magnesium is een belangrijk mineraal voor de algehele gezondheid en het helpt bij spierontspanning, zegt Mandana Mahmoudi, MD, instructeur bij de afdeling Geneeskunde van NYU Langone Health. Daarom kan een magnesium supplement dat een tot twee uur voor het slapengaan wordt ingenomen mensen helpen om in slaap te vallen, bevestigt dr. Mahmoudi.
 

2. Heb een hoogtepunt (…serieus!) 

Ik ben gek op routine en ook al zou ik dit elke avond willen, soms staat je hoofd er toch echt niet naar maar lieve dames, een hoogtepunt hebben helpt je dus echt sneller in slaap te vallen. Huwelijks- en gezinstherapeut Juliana Hauser, PhD, bevestigt: “De afgifte van oxytocine en vasopressine bij een orgasme wordt geassocieerd met slaap en kan je helpen sneller in slaap te vallen. Misschien toch nog even verder kijken in onze winkel! 

3. Adem in, adem uit

Als je slaapt met iemand die harder snurkt dan het geluid dat je AirPods kunnen dempen, is het tijd om wat ademwerk te doen: visualiseer de rustgevende opkomst en ondergang van strandgolven terwijl je luistert naar het in- en uitademen van je bedgenoot. Even zoeken naar een lekkere yoga oefening via Spotify en voor je het weet ben je zen. 

4. Meditatie, give it a shot….

“Meditatie helpt namelijk je geest te kalmeren terwijl je je lichaam ontspant, wat betekent dat je kunt vertragen en op natuurlijke wijze in een diepere, meer vredige slaap kunt vervallen”, legt Mark Stephens, hypnotherapeut, meditatie-expert en oprichter van de MindFree-app, uit. “Door middel van mind-kalmerende technieken waarbij je externe afleiding vermindert en je gedachten tot rust brengt, vermindert je lichaam het stresshormoon cortisol en verhoogt het feel-good chemicaliën zoals serotonine, endorfine en melatonine”, zegt Stephens.

5. Kijk niet naar de tijd. Echt niet doen!

Naar de klok staren en realiseren hoeveel uur je ‘nog’ maar hebt wekt enkel stress op. Naar de klok staren verhoogt de angst. Je activeert de stressreactie van het lichaam, waardoor het onmogelijk wordt om in slaap te vallen.

 

Editor's choice

Body Oil 

Bereid je voor op een goede nachtrust met deze aromatische lichaamsolie. Voed de huid diep en verzacht de droogheid met hennepzaadolie. We hebben hennepzaadolie gebruikt omdat het hydrateert zonder je poriën te verstoppen. Wij zijn er gek op!

Journal 

Gebruik journaling als jouw therapie door de Mind Notes Journal bij LSW Londen. Elke dag (of elke dag als je er zin in hebt, geen druk), vul je je antwoorden in op vier simpele vragen. Elke vraag moedigt intentie, dankbaarheid en perspectief aan. En ze zorgen er allemaal voor dat het idee van een beter leven binnen handbereik is.

Oogmasker

Tijd en aandacht voor jezelf dat is wat we super belangrijk vinden bij Let’s Peep! En soms helpt een kwartiertje al om even zen te worden en je gedachtes te laten en even met jezelf bezig te zijn. 

Pillow Mist 

Deze pillow mist van HOLM is gemaakt om een ​​moment van rust te brengen, ontspanning te bieden en slaap te stimuleren. Take your rest seriously!

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.