hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School:
Hoe werk jij aan je intimiteit?

Intimiteit is veel meer dan enkel samen het bed in duiken. Je kan de twee zowel samen, als los van elkaar zien. Een manier om dit samen met je grote liefde, bedpartner of speciaal iemand te ontdekken, is door af en toe samen een oefening te doen. In dit artikel vertellen wij jou alles wat je wilt weten om de intimiteit met jezelf of je partner een extra boost te geven.

Pleasure School: Hoe werk je aan intimiteit?
Photo courtesy of @chrisjoelcampbell

Een kleine aanraking, streling of het vasthouden van elkaars hand, kunnen bijzondere uitingen van intimiteit zijn. Toch hoeft het niet steeds over lichamelijke handelingen te gaan. Een gevoel van verbondenheid, vertrouwen en even helemaal jezelf mogen zijn, is waar intimiteit echt om draait. 

Een manier om dit samen met je grote liefde, bedpartner of speciaal iemand te ontdekken, is door af en toe samen een oefening te doen. Eentje rond oogcontact is een mooie om mee te starten, aangezien de ogen toch wel de spiegel van de ziel zijn. Oogcontact is ook een uitgebreid onderzocht thema in de wetenschap. Uit onderzoek blijkt dat oogcontact in initiële interacties zorgt voor minder onzekerheid en meer intimiteit. Ander onderzoek toont dan weer aan dat oogcontact zorgt voor een verhoogde hersenactiviteit.

De oefening

Deze intimiteitsoefening is een mooie ontsnapping aan het drukke leven waar we allemaal wel eens in zitten en een moment om even echt stil te staan bij jezelf en de andere. Je hebt voor deze oefening niet meer nodig dan een comfortabel, rustig plekje en 5 minuten van je tijd.  

  1. Begin de oefening door met de gezichten naar elkaar toe te gaan zitten, dit kan op bed, op de bank of op eender welk plekje waar jullie je prettig bij voelen.
  2. Zet dan de timer op 5 minuten. Het kan best uitdagend zijn om zo lang in elkaars ogen te kijken en het is normaal als je je even geen houding weet te geven of er wat zenuwachtig van wordt.
  3. Probeer om tijdens de oefening niet tegen elkaar te spreken, maar zelf te ervaren wat er in je om gaat. Waar gaat je aandacht naar toe? Is dat vooral naar jezelf of naar de ander? Wat speelt er zich allemaal af in je hoofd en lichaam.
  4. Bespreek achteraf hoe dit voor jullie is geweest. Misschien was het heel confronterend en onwennig, of gaf het jullie juist een enorme boost en willen jullie elkaar stevig vastnemen?
  5. Wat de uitkomst ook is, belangrijk is om te weten dat je aan intimiteit kan wennen. Volg steeds je eigen tempo en luister naar jezelf. Maar bovenal, have fun!

Editors picks

Het dagelijkse leven kan gespannen en gehaast zijn. Geloof ons, we know! Wij hebben de perfecte producten voor je wanneer je hulp nodig hebt bij de reis naar meer ‘ME’ time. Let us help you honey! 

Bath oil

We verdienen allemaal een beetje verwennerij, en voor velen is dat een heelijk douche beurt of een bad. Voor de ultieme badervaring is het natuurlijk belangrijk om alles uit de kast te halen: kaarsen, een Spotify afspeellijst en badolie. Geniet met dit bad ritueel van deze House of Lady Muck’s eucalyptus en sandelhout stimulerende badolie. We love it!

Pillow mist

Deze pillow mist van HOLM is gemaakt om een ​​moment van rust te brengen, ontspanning te bieden en slaap te stimuleren.  Deze pillow mist van HOLM is gemaakt om een ​​moment van rust te brengen, ontspanning te bieden en slaap te stimuleren. Take your rest seriously!

 

 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.