hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School:
Hoe werk jij aan je intimiteit?

Intimiteit is veel meer dan enkel samen het bed in duiken. Je kan de twee zowel samen, als los van elkaar zien. Een manier om dit samen met je grote liefde, bedpartner of speciaal iemand te ontdekken, is door af en toe samen een oefening te doen. In dit artikel vertellen wij jou alles wat je wilt weten om de intimiteit met jezelf of je partner een extra boost te geven.

Pleasure School: Hoe werk je aan intimiteit?
Photo courtesy of @chrisjoelcampbell

Een kleine aanraking, streling of het vasthouden van elkaars hand, kunnen bijzondere uitingen van intimiteit zijn. Toch hoeft het niet steeds over lichamelijke handelingen te gaan. Een gevoel van verbondenheid, vertrouwen en even helemaal jezelf mogen zijn, is waar intimiteit echt om draait. 

Een manier om dit samen met je grote liefde, bedpartner of speciaal iemand te ontdekken, is door af en toe samen een oefening te doen. Eentje rond oogcontact is een mooie om mee te starten, aangezien de ogen toch wel de spiegel van de ziel zijn. Oogcontact is ook een uitgebreid onderzocht thema in de wetenschap. Uit onderzoek blijkt dat oogcontact in initiële interacties zorgt voor minder onzekerheid en meer intimiteit. Ander onderzoek toont dan weer aan dat oogcontact zorgt voor een verhoogde hersenactiviteit.

De oefening

Deze intimiteitsoefening is een mooie ontsnapping aan het drukke leven waar we allemaal wel eens in zitten en een moment om even echt stil te staan bij jezelf en de andere. Je hebt voor deze oefening niet meer nodig dan een comfortabel, rustig plekje en 5 minuten van je tijd.  

  1. Begin de oefening door met de gezichten naar elkaar toe te gaan zitten, dit kan op bed, op de bank of op eender welk plekje waar jullie je prettig bij voelen.
  2. Zet dan de timer op 5 minuten. Het kan best uitdagend zijn om zo lang in elkaars ogen te kijken en het is normaal als je je even geen houding weet te geven of er wat zenuwachtig van wordt.
  3. Probeer om tijdens de oefening niet tegen elkaar te spreken, maar zelf te ervaren wat er in je om gaat. Waar gaat je aandacht naar toe? Is dat vooral naar jezelf of naar de ander? Wat speelt er zich allemaal af in je hoofd en lichaam.
  4. Bespreek achteraf hoe dit voor jullie is geweest. Misschien was het heel confronterend en onwennig, of gaf het jullie juist een enorme boost en willen jullie elkaar stevig vastnemen?
  5. Wat de uitkomst ook is, belangrijk is om te weten dat je aan intimiteit kan wennen. Volg steeds je eigen tempo en luister naar jezelf. Maar bovenal, have fun!

Editors picks

Het dagelijkse leven kan gespannen en gehaast zijn. Geloof ons, we know! Wij hebben de perfecte producten voor je wanneer je hulp nodig hebt bij de reis naar meer ‘ME’ time. Let us help you honey! 

Bath oil

We verdienen allemaal een beetje verwennerij, en voor velen is dat een heelijk douche beurt of een bad. Voor de ultieme badervaring is het natuurlijk belangrijk om alles uit de kast te halen: kaarsen, een Spotify afspeellijst en badolie. Geniet met dit bad ritueel van deze House of Lady Muck’s eucalyptus en sandelhout stimulerende badolie. We love it!

Pillow mist

Deze pillow mist van HOLM is gemaakt om een ​​moment van rust te brengen, ontspanning te bieden en slaap te stimuleren.  Deze pillow mist van HOLM is gemaakt om een ​​moment van rust te brengen, ontspanning te bieden en slaap te stimuleren. Take your rest seriously!

 

 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *