hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School: Wil je je partner nog beter leren kennen? 20 intieme vragen

Uit een experiment blijkt dat koppels die diepgaande vragen met elkaar bespreken een hogere kans hebben om hun relatie gezond te houden. Maar hoe doe je dit eigenlijk? En wanneer ken je elkaar echt? Wij helpen je een handje! 

Pleasure School: Wil je je partner nog beter leren kennen? 20 intieme vragen
Photo courtesy of @bluespit

Wanneer heb jij voor het laatst een diepgaand gesprek gehad met je partner? Jullie kennen elkaar waarschijnlijk al door en door, maar toch zijn er altijd zaken die je niet van elkaar weet. Wij hebben vandaag 20 intieme vragen voor je, om je partner nog beter te leren kennen.  

De vragen

 1. Welk advies zou jij je 25-jarige zelf geven?
 2. Als je terug in de tijd kon gaan, wat zou je jezelf vertellen?
 3. Als iemand je honderd euro zou geven, waar zou je het aan spenderen?
 4. Wat is jouw definitie van vreemdgaan?
 5. Wat is jouw favoriete date die we ooit samen gehad hebben? En waarom?
 6. Wat kan ik doen om een betere partner voor je te zijn?
 7. Wat kunnen wij samen doen om betere partners voor elkaar te zijn?
 8. Wanneer was de laatste keer dat je je echt geliefd voelde?
 9. Wat is een ding of activiteit waardoor je echt voelt dat je leeft?
 10. Waardoor voel je je gewaardeerd?
 11. Wat is iets dat je deze week geleerd hebt?
 12. Hoe zou je onze relatie in één woord omschrijven?
 13. Wat is jouw grootste overwinning dit jaar?
 14. Wat is je favoriete herinnering van ons?
 15. Is er iets dat je mist in onze relatie?
 16. Waar zou je liever meer tijd aan besteden?
 17. Beschrijf mij in drie woorden
 18. Wat is iets waar ik je te weinig over complimenteer?
 19. Wanneer voel je dat we het hechtst zijn met elkaar?
 20. Op welk avontuur zou je nog willen gaan samen?

Editor's picks voor meer intimiteit

Het dagelijkse leven kan gespannen en gehaast zijn. Wij hebben de perfecte producten voor je wanneer je hulp nodig hebt bij de overgang naar de zelfzorgmodus.

Let's Peep Glijmiddel

Het toevoegen van glijmiddel is een goede manier om things leuk en in beweging te houden. Seksueel plezier gegarandeerd!

21,95

Ohnut Soft Buffer Rings

Omdat je je geen zorgen wilt te maken of diepe penetratie pijn zal doen, zorgt Ohnut ervoor dat jij en je partner je kunnen concentreren op wat het belangrijkst is - verbinding, plezier en genot.

59,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *