hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure School: Wil je je partner nog beter leren kennen? 20 intieme vragen

Uit een experiment blijkt dat koppels die diepgaande vragen met elkaar bespreken een hogere kans hebben om hun relatie gezond te houden. Maar hoe doe je dit eigenlijk? En wanneer ken je elkaar echt? Wij helpen je een handje! 

Pleasure School: Wil je je partner nog beter leren kennen? 20 intieme vragen
Photo courtesy of @bluespit

Wanneer heb jij voor het laatst een diepgaand gesprek gehad met je partner? Jullie kennen elkaar waarschijnlijk al door en door, maar toch zijn er altijd zaken die je niet van elkaar weet. Wij hebben vandaag 20 intieme vragen voor je, om je partner nog beter te leren kennen.  

De vragen

 1. Welk advies zou jij je 25-jarige zelf geven?
 2. Als je terug in de tijd kon gaan, wat zou je jezelf vertellen?
 3. Als iemand je honderd euro zou geven, waar zou je het aan spenderen?
 4. Wat is jouw definitie van vreemdgaan?
 5. Wat is jouw favoriete date die we ooit samen gehad hebben? En waarom?
 6. Wat kan ik doen om een betere partner voor je te zijn?
 7. Wat kunnen wij samen doen om betere partners voor elkaar te zijn?
 8. Wanneer was de laatste keer dat je je echt geliefd voelde?
 9. Wat is een ding of activiteit waardoor je echt voelt dat je leeft?
 10. Waardoor voel je je gewaardeerd?
 11. Wat is iets dat je deze week geleerd hebt?
 12. Hoe zou je onze relatie in één woord omschrijven?
 13. Wat is jouw grootste overwinning dit jaar?
 14. Wat is je favoriete herinnering van ons?
 15. Is er iets dat je mist in onze relatie?
 16. Waar zou je liever meer tijd aan besteden?
 17. Beschrijf mij in drie woorden
 18. Wat is iets waar ik je te weinig over complimenteer?
 19. Wanneer voel je dat we het hechtst zijn met elkaar?
 20. Op welk avontuur zou je nog willen gaan samen?

Editor's picks voor meer intimiteit

Het dagelijkse leven kan gespannen en gehaast zijn. Wij hebben de perfecte producten voor je wanneer je hulp nodig hebt bij de overgang naar de zelfzorgmodus.

Let's Peep Glijmiddel

Het toevoegen van glijmiddel is een goede manier om things leuk en in beweging te houden. Seksueel plezier gegarandeerd!

21,95

Ohnut Soft Buffer Rings

Omdat je je geen zorgen wilt te maken of diepe penetratie pijn zal doen, zorgt Ohnut ervoor dat jij en je partner je kunnen concentreren op wat het belangrijkst is - verbinding, plezier en genot.

59,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.