hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Met de billen bloot: Demi

Wanneer we vrouwen het hemd van het lijf vragen kan het stellen van onze brandende vragen aan ons eigen team natuurlijk niet uitblijven! Deze keer: Demi

Met de billen bloot
Wat is voor jou ultieme pleasure?

Ik ben het liefste met mijn vriendinnen! Lekker winkelen, drankje doen, uit eten of een ouderwetse spelletjesavond, ik vind het allemaal fijn! Daarnaast ben ik een echt familiemens. Ik probeer ook regelmatig tijd te vinden voor een goed boek, een lekkere wandeling of een goeie film. Ik reis ook graag, maar dat kan nu helaas even niet…

Welk advies zou jij je (jongere) zelf geven op het gebied van intimiteit?

Ik zou mijn jongere zelf adviseren zowel te experimenteren als mijn grenzen te bewaken. Ik weet nu hoe belangrijk het is je eigen lichaam te leren kennen, te weten wat je fijn vindt en misschien nog wel belangrijker, ook te weten wat je niet fijn vindt.

Als vrouwen aan de macht zouden zijn binnen de seksindustrie, hoe zou die wereld er dan nu uitzien?

Het tegenovergestelde van wat de industrie nu is. Wat overigens ook niet realistisch is. Ik denk dat de seksindustrie – de samenleving zou moeten representeren. Idealiter komt de focus dan op het gezamenlijk genot tijdens de seks en heeft intimiteit een begin, midden en einde. Nu is het vooral een wereld waarin het er hard aan toegaat, er alleen ‘man’ en ‘vrouw’ is en weinig ruimte voor communicatie.

Welke les zou jij mannen graag willen leren?

Dit werkt beide kanten op, maar toestemming is key. Wanneer je fysiek met iemand bent is het mega belangrijk dat je beiden achterstaat wat jullie doen. Ik vind dat hier vaak nog te weinig aandacht voor is.

Demi's picks voor meer intimiteit

Demi haar favoriete producten uit onze Let’s Peep webshop! 

Let's Peep Glijmiddel

Het excuus 'ik heb toch geen glijmiddel nodig?' gaat nu echt niet meer op! Glijmiddel is een verrijking van je seksleven, of je het nu alleen gebruikt of samen. Waarom zou je 'nee' zeggen tegen extra plezier?

21,95

Booty Candle by HOLM

Deze booty candle is echt dé eye-catcher van je woon- of slaapkamer! Want zeg eens eerlijk, wie kijkt er nu niet graag naar een mooi paar billen?

21,95

Mind Cards by LWS Londen

Met deze Mind Cards sta je veel bewuster in het leven. Je trekt elke dag een kaart met een kleine opdracht, waardoor je nog stilstaat bij de leuke en fijne dingen om je heen! 

12,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.