hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Met de billen bloot: Demi

Wanneer we vrouwen het hemd van het lijf vragen kan het stellen van onze brandende vragen aan ons eigen team natuurlijk niet uitblijven! Deze keer: Demi

Met de billen bloot
Wat is voor jou ultieme pleasure?

Ik ben het liefste met mijn vriendinnen! Lekker winkelen, drankje doen, uit eten of een ouderwetse spelletjesavond, ik vind het allemaal fijn! Daarnaast ben ik een echt familiemens. Ik probeer ook regelmatig tijd te vinden voor een goed boek, een lekkere wandeling of een goeie film. Ik reis ook graag, maar dat kan nu helaas even niet…

Welk advies zou jij je (jongere) zelf geven op het gebied van intimiteit?

Ik zou mijn jongere zelf adviseren zowel te experimenteren als mijn grenzen te bewaken. Ik weet nu hoe belangrijk het is je eigen lichaam te leren kennen, te weten wat je fijn vindt en misschien nog wel belangrijker, ook te weten wat je niet fijn vindt.

Als vrouwen aan de macht zouden zijn binnen de seksindustrie, hoe zou die wereld er dan nu uitzien?

Het tegenovergestelde van wat de industrie nu is. Wat overigens ook niet realistisch is. Ik denk dat de seksindustrie – de samenleving zou moeten representeren. Idealiter komt de focus dan op het gezamenlijk genot tijdens de seks en heeft intimiteit een begin, midden en einde. Nu is het vooral een wereld waarin het er hard aan toegaat, er alleen ‘man’ en ‘vrouw’ is en weinig ruimte voor communicatie.

Welke les zou jij mannen graag willen leren?

Dit werkt beide kanten op, maar toestemming is key. Wanneer je fysiek met iemand bent is het mega belangrijk dat je beiden achterstaat wat jullie doen. Ik vind dat hier vaak nog te weinig aandacht voor is.

Demi's picks voor meer intimiteit

Demi haar favoriete producten uit onze Let’s Peep webshop! 

Let's Peep Glijmiddel

Het excuus 'ik heb toch geen glijmiddel nodig?' gaat nu echt niet meer op! Glijmiddel is een verrijking van je seksleven, of je het nu alleen gebruikt of samen. Waarom zou je 'nee' zeggen tegen extra plezier?

21,95

Booty Candle by HOLM

Deze booty candle is echt dé eye-catcher van je woon- of slaapkamer! Want zeg eens eerlijk, wie kijkt er nu niet graag naar een mooi paar billen?

21,95

Mind Cards by LWS Londen

Met deze Mind Cards sta je veel bewuster in het leven. Je trekt elke dag een kaart met een kleine opdracht, waardoor je nog stilstaat bij de leuke en fijne dingen om je heen! 

12,95

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *