hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Zoektocht naar de nieuwe Roos

Roos (37) moeder van 2 kinderen (5 en 9) en gelukkig met haar nieuwe liefde, heeft na het eindigen van een relatie van bijna 15 jaar haar sexdrive weer teruggevonden, nadat ze aseksueel dacht te zijn. Op Let’s Peep vertelt zij graag hoe ze zichzelf weer gevonden heeft. Let’s meet Roos!

TEST 1

Vorig jaar september liep de relatie met de vader van mijn 2 kinderen op de klippen. Iets wat ik al vaak had zien aankomen en wel eens over fantaseerde hoe het zou zijn als ik niet meer met hem zou zijn. Ik heb gevochten voor onze relatie tot op mijn tandvlees, ik ben een echte doorzetter en we hebben tenslotte twee kinderen samen. Hierdoor heb ik mijzelf compleet weggecijferd en alles draaide om hem. Hij was zo jaloers dat ik niet eens een andere man aan kon kijken of ik kreeg gelijk een opmerking als: lekker hé! Met een vieze blik naar me toe geslingerd. Hierdoor was ik nogal op mezelf en sloot me af voor anderen als ik de deur uit ging, om maar geen ruzie te krijgen met hem. Hij was erg neerbuigend tegen me en noemde me gekscherend dik of lelijk. Ook al bedoelde hij het misschien als grapje, het kwetste me zo en deed me zoveel pijn. Hierdoor had ik weinig tot geen zelfvertrouwen.

Ook ons seksleven was iets waar ik al heel lang ontevreden over was, maar er viel niet over te praten. De manier waarop hij seks en mij benaderde leek meer op platte porno.

Toen we elkaar leerden kennen was ik nog jong, ik was 21 en had nog nooit een echte relatie gehad en op het gebied van seks had ik nou ook niet echt veel ervaring. Ik was er niet in geïnteresseerd en mede daardoor pas op mijn 19e ontmaagd. Toen we elkaar net leerden kennen konden we natuurlijk geen genoeg van elkaar krijgen, maar echt genieten van de seks kon ik toen al niet. Het draaide alleen om zijn plezier en als ik een orgasme kreeg was dat een toevallige bijkomstigheid maar in zijn ogen zeker geen must. Hierdoor ging mijn vlammetje langzaam uit en had ik steeds minder zin in seks. Het werd voor mij een verplicht nummertje om maar van het gezeur af te zijn en dat heb ik heel lang volgehouden, gemiddeld twee keer per week, zodat er geen ruzie kwam. Zelfs masturberen deed ik amper, als ik het al deed dan was het stiekem, want als hij me betrapte zou hij vast verwachten dat we seks zouden hebben.

Toen onze relatie beëindigd was durfde ik eerst geen contact te zoeken met mannen, uit loyaliteit of misschien toch angst voor de reactie van mijn ex. Maar toen hij na 5 weken trots vertelde dat hij een nieuwe vriendin (21) had en bij haar ging wonen, dacht ik, YES! Dan mag ik nu ook eindelijk doen waar ik al zo lang naar verlang.

Op feestjes bij vrienden had ik een aantal keer een leuke man gezien die erg mijn aandacht trok, maar dat was natuurlijk verboden want ik had toen een relatie. Nu kon ik contact met hem zoeken en kijken of hij hetzelfde gevoel had. Het was zo’n mysterieuze, interessante man en hij straalde gewoon seks uit. Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ik heb hem een bericht gestuurd via social media. We raakten gezellig aan de praat en al gauw kwamen de stoute praatjes en sexy telefoongesprekken. We waren het eens dat we elkaar maar snel live moesten zien.

Ik vond het zo spannend om met een nieuwe man af te spreken na bijna 15 jaar samen te zijn geweest met dezelfde man. Het maakte het toch een beetje minder spannend dat hij toch niet helemaal onbekend voor me was. We hebben een gezellige avond gehad, met wat drankjes en heerlijk zitten kletsen.

Ik had mezelf voorgenomen om niet gelijk de eerste avond seks met hem te hebben, want dat hoort toch niet zo..? Dan ben je toch makkelijk..? Maar zijn innige zoenen, zijn gekreun in mijn oor als hij me in mijn nek zoende en zijn sterke handen op mijn hunkerende lichaam maakten me helemaal gek! Ik heb zijn hand gepakt en zonder een woord te zeggen mee naar boven genomen. Onze ondeugende blikken zeiden genoeg en we wisten beide wat we wilden.

Zoals hij me die avond heeft laten genieten was zo lang geleden dat ik het me niet eens kon herinneren. Toen wist ik weer hoe intens ik voor mijn relatie kon genieten van seks en er geen genoeg van kon krijgen. Hier moest ik meer van hebben en weer echt van leren genieten.

Eén vraag die de mysterieuze man mij die avond stelde was, maar wat wil jij eigenlijk? Wie ben jij, waar geniet jij van? Hier kon ik geen antwoord op geven. Toen wist ik, ik mag mijn lichaam opnieuw ontdekken en kiezen voor wat ik echt wil, want ik mag er zijn!

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Intuïtie Guide: Beginnersguide astrologie

“Wat is jouw sterrenbeeld?” Is allang geen zweverige vraag meer. Astrologie is nu officieel een ding. Het checken van astrologie apps is onderdeel geworden van onze ochtendroutine. Maar heb je weleens nagedacht wat het eigenlijk allemaal inhoudt? Wat kan je leren van het verbinden met de kosmos en het begrijpen van onze geboortekaarten? Als je echt geïnteresseerd bent in astrologie, leggen wij je de basisprincipes uit, zodat je zelf op een astrologische reis kan gaan.

Pleasure Meditations ‘Climax’: Tap in op de kracht van de zon, aarde of sterren

Welkom bij deze kosmische climax meditatie. Wanneer we een kosmisch orgasme hebben, laten we de energie van het universum de liefde met ons bedrijven. Het gaat om je lichaam leren, hoe je in kan tappen op de kracht van de zon, de aarde, of de sterren, en die krachten door je heen laten bewegen. Bij een kosmische meditatie is het niet het doel om klaar te komen. Het gaat juist om de reis naar de top, niet om de top zelf.

Pleasure School: Masturberen kun je leren

Als je je seksleven naar een hoger level wil tillen, is glijmiddel een musthave! Wie had ooit gedacht dat zo’n klein beetje vloeistof, zo’n groot verschil kan maken. Wij kunnen niet meer zonder!

Pleasure Meditations Voel de kracht van het vuur

Pleasure Meditations ‘Discover’: Voel de kracht van het vuur

Vandaag gaan we ons onder andere focussen op onze ademhaling. We kunnen namelijk onze ademhaling gebruiken, als een heel krachtig hulpmiddel om verbinding te maken met ons lichaam. Ga lekker op je rug liggen, met je armen naast je en je handpalmen omhoog. Doe je oortjes in, ogen dicht en geniet…

Mijn tweede leven

Pleasure Verhalen: Mijn tweede leven

Britt is nog steeds een laatbloeier. Ze werkt als freelance performer, vocal coach en online marketeer. Met een flinke dosis zelfspot neemt ze jullie mee in haar (vaak ontbrekende) seksleven en de ongemakkelijkheid die komt kijken bij het daten als millennial.

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.