hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Seasons come, seasons go

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Pleasure Verhalen: Seasons come, seasons go

Het is tijd… tijd voor mij! Ik ben beland op het punt in mijn leven dat ik daadwerkelijk voel dat ik voor mezelf mag kiezen. Er zit zoveel in mij wat staat te popelen om het daglicht te zien! Mijn lange relatie (20 jaar) heeft mijn seksuele ontdekkingsreis geen goed gedaan. De voorspelbaarheid tussen de lakens was killing voor mijn libido. Ik wilde ook wel eens ruw gepakt worden op de eettafel of in de gang tegen de muur gedrukt worden. Of buitenseks hebben of gevingerd worden tijdens het autorijden of in de bioscoop. Ik noem even een paar, vrij simpele en in mijn ogen makkelijk uitvoerbare, opties. Maar hij had geen behoefte aan uitspattingen, voelde zich niet op zijn gemak als ik het voorstelde. Ik heb mijn ruimte niet ingenomen en geaccepteerd dat dit de situatie was. En ja, daar mag je wat van vinden. Als ik het over zou doen met de kennis van nu dan zou mijn leven er anders uit hebben gezien.

Ondertussen schuilt er een ongetemd beest in mij die steeds meer ruimte vraagt en dit steeds meer krijgt. En dit alles heb ik te danken aan het doormaken van 2 burn-outs en een scheiding. Mijn libido is 100% gestegen en dit stemt me tevreden. Soms baal ik dat ik dit alles niet eerder heb doorzien. Tegelijkertijd geloof ik dat dingen gebeuren met een reden. Dus niet balen maar met volle teugen genieten!

Een nieuwe liefde deed zijn intrede met als gevolg fantastische seks. Liefdevol, intens, ruw, zacht, dierlijk, verrassend. Geloof mij, ik geniet!

En vooral tijdens mijn ‘lente’ en ‘zomer’ omdat ik dan extra seksueel geladen ben. Voor de mensen onder ons die het niet weten; je menstruatiecyclus is onder te verdelen in seizoenen. Hierin is de lente de periode in je cyclus die begint na je menstruatie en zo’n 6 tot 10 dagen duurt. De zomer komt direct na de lente en hierin vindt je eisprong (ovulatie) plaats. Er is in deze periode weinig nodig om me op te winden. Mijn gedachten en fantasieën dwalen regelmatig af naar spannende momenten die ik heb beleefd of nog zou willen beleven. Getriggerd door van alles in mijn omgeving ga ik in een staat van opwinding door het leven. Seks hangt in de lucht!

Wat ik me voorheen nooit heb beseft en pas heb geleerd tijdens een cursus cyclisch leven van emVrouwerment, is hoe en vooral hoeveel impact mijn hormonen op me hebben gedurende de verschillende fasen van mijn cyclus. Het omarmen van de verschillende seizoenen en alles wat ze met zich meebrengen zorgt voor meer begrip en liefde voor mezelf. Wat had ik dit graag eerder geleerd in mijn leven!

De periode na je ovulatie tot aan de eerste dag van je menstruatie kun je zien als de ‘herfst’. Tijdens de herfst merk ik dat ik steeds meer naar binnen keer en minder initiatief toon om te vrijen. Mijn lief weet dit ook en neemt dan wat vaker het voortouw. Ondanks dat het in deze fase langer duurt voordat ik opgewonden ben geniet ik zó van de aanrakingen. Uitgebreid zoenen, strelen, steeds intenser totdat we het allebei niet meer houden en mijn lichaam ook daadwerkelijk klaar is voor de volgende stap.

Tja, en dan komt na de herfst natuurlijk de ‘winter’. De periode van mijn menstruatie waarin seks voor mij de eerste drie dagen op een laag pitje staat. Ik wil wel graag knuffelen en veel liefde krijgen. Daarna gaat de winter langzaam weer over in de lente. En je weet intussen wat dat betekent!

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *