hey cutie | gratis verzending vanaf €50,- | verzending €4,95 (NL) €6,95 (BE) | levering binnen 1-3 werkdagen 

Pleasure Verhalen: Brieven aan mijn jongere ik

In “Brieven aan mijn jongere ik” schrijven lezers een brief naar zichzelf. Zoals je een vriendin een brief kan schrijven om haar aan te moedigen of op te vrolijken, alleen nu schrijf je deze brief aan jezelf. Deze week gaat de brief over verliefdheid. De soms pijnlijke, maar vooral mooie kant van liefde binnenlaten.

Pleasure Stories: Brieven aan mijn jongere ik

Lieve 19-jarige ik,

Sta eens op en loop naar de spiegel. Ik weet dat je keer op keer naar je spiegelbeeld hebt gekeken en het landschap van je eigenschappen in je geheugen gegrift staat. De negatieve dingen die jongens in het verleden tegen je zeiden, zijn nu je eigen gedachtes geworden. Je vergelijkt jezelf continu met andere meisjes, meisjes die voor jou kwamen, meisjes die na jou komen en zelfs de meisjes in zijn leven terwijl hij met jou is.

Haal nu eens diep adem en sluit je ogen. Concentreer je op de woorden die ik je ga vertellen: je gaat verliefd worden en ik weet dat je niet voorbereid bent. Je staat op het punt iemand te vinden die meer van je zal houden dan je ooit had durven dromen. De manier waarop hij naar je kijkt, het is alsof je de enige ster aan de hemel bent. Hij ziet je. Ik bedoel hij ziet je echt. Hij houdt van elk deel van je, vooral van je hart. Hij wil een betere versie van zichzelf worden door jou.

Dit klinkt waarschijnlijk beangstigend. Dat is het ook, maar het is een goed soort beangstiging. Open nu je ogen. Zie je jezelf als iemand die die liefde waard is? Want dat ben je.

Je bent niet bepaald door je verleden. Je bent een prachtig mens die het verdient om liefde te ervaren – de meest magische emotie, zelfstandig naamwoord en werkwoord dat er bestaat. Je hebt geleefd als een rups, bang voor alles om je heen. Maar je gaat langzaam veranderen in een vlinder, je verborgen zelf komt weer boven.

Ik weet dat je ertegen zult proberen te vechten. Je gaat jezelf vertellen dat het te mooi is om waar te zijn. Ik wil dat je je hart opent en geniet van dit zeldzame moment in je leven. De liefde waar je de hele schooltijd naar verlangde, die je uiteindelijk hebt opgegeven, staat op het punt om je in je gezicht te slaan. Ik wil dat je weer openstaat om te voelen, om iemand je te laten kennen.

Hij zal het geweldig vinden hoe gek je bent. De dingen aan jou die andere jongens afkeurden, daar zal hij verliefd op worden. Ik weet dat je niet in een positie bent om iemand toe te laten, maar je staat op het punt om behandeld te worden zoals je bedoeld was toen je op je eerste date ging. Deze man zal je niet verkeerd behandelen, je laten zitten of je bedriegen. Hij is niet perfect. Dat is niemand, maar hij is het soort man dat door de moeilijke tijden heen zal praten en niet zal opgeven.

Ik weet dat je liefde de rug hebt toegekeerd, maar ik vraag je om naar jezelf in de spiegel te kijken, rechtop te staan en de liefde binnen te laten. Het zal niet voorspelbaar zijn, maar laat de controle los, open je vleugels en zweef op de wind die het creëert.

Laat het je wereld volledig binnendringen. Als je dat doet, zal het je naar vele adembenemende bestemmingen brengen, je grenzen verleggen en je leven meer zin geven dan je je zelfs in je stoutste dromen had kunnen voorstellen. Jullie liefde samen is het risico waard.

Herinner jij je jouw eerste liefde? Welk advies zou jij geven aan je jongere ik?

 

Peep your inbox

Schrijf je in voor onze love letters en ontvang 5% korting op je bestelling!

Let's Peep picks

FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

FeelzToys | Lea Rabbit Vibrator

Prijs €79,95. Lea biedt G-spot stimulatie én externe stimulatie van de clitoris. Geniet voor een lange tijd probleemloos van gewenste vibraties door de sterke oplaadbare batterij die wel 2 uur meegaat. De motoren van de Lea Rabbit Vibrator zijn uitgerust met fluistertechnologie, dat betekent geen nare geluiden en optimale discretie. Een combinatie van design en uitgebreide vibratie zorgt voor ultiem genot. Lea is 100% waterdicht en daarmee geschikt voor gebruik onder water. Vibrate away…

Dame Products | Pom Flexibele Vibrator

Prijs €94,95. De Pom vibrator past zich helemaal aan aan jouw behoeftes. Gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, deze vibrator is 100% waterproof. Deze stille vibrator is zacht, flexibel en buigt zich naar al je wensen met maar één doel. Ultiem genot. Pom is flexibel genoeg om zich aan te passen aan elke beweging die jij wil. Pom is ergonomisch, klein en nestelt zich perfect in de palm van je hand. Gewoonweg place, click en climax….

Let's Peep glijmiddel

Let’s Peep | Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Prijs 21,95. Online glijmiddel kopen? Ons glijmiddel is favoriet tussen de lakens en elke andere plek waar jij je lusten botviert. Het glijmiddel is op waterbasis en zit in een flesje van 100 ml, perfect te combineren met je vrouwvriendelijke seksartikelen én het is smaakloos. Dat betekent zacht voor je huid, en voor die van je partner. Door de perfecte samenstelling van ingrediënten is vlekkeloos plezier gegarandeerd. Let’s Peep glijmiddel heeft alle eigenschappen die vrouwen belangrijk vinden: droogt niet snel in en is ideaal voor massage, kneden, strelen en aaien. What not to love?

Een erogene zone, ook wel hotspot genoemd, is een plek op je lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones hebben veel zenuwuiteinden en zijn daarom erg gevoelig. Sommige erogene zones, zoals je tepels, staan ook in verbinding met de geslachtsorganen. Dit soort voor extra opwinding. Aanraking van de erogene zones verhoogt de seksuele spanning, intimiteit en het plezier.  Ook is het mogelijk dat je eerder een orgasme bereikt door de aanrakingen!Read. Shop. Explore.

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator —

Peep tips: FeelzToys Lea Rabbit Vibrator

De Lea Rabbit Vibrator is met liefde en aandacht ontworpen voor externe stimulatie van de clitoris en ongekende interne stimulatie van de G-spot. Als je graag dubbel zoveel stimulatie ervaart, zonder er zelf heel veel moeite voor te doen is deze Vibrator the toy of your dreams.

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Pleasure School: 5 kwaliteiten van een seksueel krachtige vrouw

Wanneer je als vrouw niet verbonden bent met je seksualiteit, door afwijzing of trauma, is diezelfde seksualiteit vaak verbonden met schaamte, schuld of angst. Je merkt het verschil zelf vaak al, hoe verbonden was je met je seksualiteit als kind? En nu als vrouw? Vrouwen worstelen vaak om krachtig te zijn in het leven – als het gaat om het uiten van ideeën of creativiteit; maar ook in relaties of carrière.

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Pleasure School: Zelfverzekerd in de slaapkamer

Als mens is het normaal dat we ons niet altijd zeker voelen bij alles wat we in ons leven doen. Van onze prestaties op het werk tot onzekerheid over ons lichaam, het is een constante strijd die we vaker voeren dan we waarschijnlijk zullen toegeven. Maar als er een plek is waar onzekerheid al helemaal vaak een rol speelt, dan is het wel in de slaapkamer. En dan durven we er vanwege het taboe ook niet eens over te praten, zucht…

Pleasure Verhalen Het Schoolplein

Pleasure Verhalen: Het schoolplein

Dit verhaal is geschreven door de schrijfster van Hemelse Ketterij. Een platform waar verhaaltjes voor het slapengaan niet meer alleen voor kinderen zijn!

Let's Peep Pleasure Verhalen Living the fantasy (deel 2)

Pleasure Verhalen: Living the fantasy – deel 2

Na een relatie van 20 jaar en twee keer een burnout voelt Luna (bijna 40, 2 dochters van 12 en 10 en bizar gelukkig in de liefde) dat er nog zoveel te ontdekken valt. Ze besluit haar intuïtie te volgen en gehoor te geven aan haar fantasieën, verlangens en interesses. Volg haar ontdekkingsreis op het gebied van seksualiteit, spiritualiteit en gezondheid.

Peep tips: Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Heb jij ook behoefte aan wat spanning in- en buiten de slaapkamer? Ben je opzoek naar een vibrator die je wel de juiste stimulatie geeft maar waarbij je niet continu met je hand moet bijstellen om de juiste plekjes te raken? Dan is de Sexy Secret Panty Vibrator zeker wat voor jou!

There is a new player in town!

Wij geloven in glijmiddel; heel erg goed glijmiddel. Wat onze glijmiddel zo bijzonder maakt? Het heeft exact de juiste textuur, verpakt in een mooi flesje, en is makkelijk te gebruiken door het handige doseer pompje. Let’s Peep zegt: Let’s get ‘down’ to business!

Maar, onze honger naar meer spetterende producten is nooit gestild. Dus je kunt er de donder op zeggen dat je hier in de toekomst meer moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *